Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

takımdan once herkes kendı ıcın yapmalı bunu.ama acık konusayım belkı kırılan olur ama.takımın bekası ıcın kılo alanlar herhangı bır takımda bulunmamalı bıle.hem takımın puanı dgeıl etkılenen.takım ıcındekılerın motıvasyonuda dusuyor.amann bak falancada bu hafta kılo almıs ben alsamda sorun olmaz gıbı motıvesı sınırda krıtık yasayanlar ıcın bır cıkıs kapısı oluyor.kocaman bı bahane oluyor.oda aldı demekkı normal hata bende degıl mantıgı cıkıyor.burası bır takım ve bır yarıs.amacımız kılo vermek bırbırımıze destek olmak ve sporumuzla menumuzle ornek olmak takımın her turlu motıvesını etkıleyen her kısı kendını sorgulamalı bunu yapamıyorsa ayrılmalı benım fıkrım.ve takım kaptanlarının asla tavız vermemesı gerekır caydırıcı ve katı kuralların uygulanması bu asamada en dogrusu.takımdan uzaklastırma yada ıhrac gıbı cezalar devreye gırebılır.yada en hafıfınden baslanarak kısıler uyarılır.olmuyorsa uzaklastırılır en son ıhrac.yarısda tavız olmaz.burda kalmak ve zayıflamak ısteyen ehrkes caba gostermelı.

aynenn ole...

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim darısı veremeyenlerin başına...silkelenin kızlar

takımdan ihracı çok ağır buluyorum ama izine ayırıp tekrar deneme süresi gibi izlenebilir aslında kendim için bile düşünüyorum bu tarzda çünkü çok etkiliyor dediğin gibi birisi kilo alınca bakıyorsun herkes kilo almaya başlamış domino taşları gibi dengede tutmak lazım bir şekilde ama bunun kararını tek başımıza veremeyiz kaptanın onayı lazım aprilinde ve takımdaki kızlarında sonuçta takım olmak bunu gerektirir ama aynı durumda bir kere daha kalırsak en azından ceza alırsak bence masaya yatırılabilir bir konu olur bu yazıyı uyarı olarak düşünsün okuyan herkes

napayım ya bu hafta sonuç listeleri yok boşa düştümregl olmama az kaldı asabiyim azcık birazda şişmiş gibi hissediyorum kendimi psikolojik gelgit hali her ay olan
He hee =)merak etme kapıda yine fazla boş kalmıyacaksın
seninle aynı fikirdeyim ihraç falan yok canım ne alakakonuşulmalı tekrardan bu konu ne kadar zayıflamak istiyoruz yada hazırmıyız diye dediğn gibi izne çıkabilirler eğer yapamıyorlarsa şuaralar....deadline bir toplantı düzenleyelim kuzum bi akşam herkes gelsin

evet güzel fikir ayarlasın herkes saatini burada buluşalım hatta kaptanda gelse süper olur bende kendimi kötü hissediyorum kaptan buraları bize bıraktı ama bir işe yaramıyormuşuz gibi hissediyorum böyle olunca hiç mutlu değilim ayrıca benimde motivasyonum düşüyor sonra

ne zaman olsun sence pazar akşamı uygun mu?

ben her akşam uygunum canım farketmez çoğunluk ne derse uyarım pazar uygun yani
tamam pazar akşamı herkes uygunsa 19:00 da burda olsun ....başka bir günde olur çoğunluk ne derse onu yaparız katılım şart!o yüzden hemen hemen herkes gelmeli.

ıhrac zaten en son uygulanan ıslemdır once uyarılar verılır sonra ızne cıkarılır.zaten takım kurallarında buda var karar defterınde evcut ust uste haftalar boyu alınan kılolar osnucu dusunulebılır.suan ıhraclık bır durum yok tabıkı.eskı takımımda yasamıstık bunları.ıhracı duyan uye haftada 2-3 kılo verıp hepımızden once mezuzn oldugunu hatırlıyorum pazar aksamı deılde cumartesı aksamı bnm ıcın uygun olur.pazar aksamları kocalar evde vakıt olmuyo.
ama oplantı sart.kılo vermek sart.

evet canım en son uygulanacak olan odur.herkesi tek tek konuşacağız toplantı gününde yada ptesi akşamı mı olsa ?

Ya ortalamamız berbat

Çok haklısın katılıyorum sana
Bir silkelenmek gerek
Bu hafta noldu böyle ya geçen hafta da hepimiz sabittik neredeyse

Canım belki çok kafaya taktığın için ya da stresten felan veremiyorsundur birazcık akışına bırak gider hepsi yavaş yavaş

Aynen canım ya bende pazar sabah tartılınca 61,4 ü gördüm öncelikle kendim için sonra da takım için daha da dikkat ettim 60,1 oldum artık cidden grup insanı vicdanen etkiliyor bir şey yerken iki defayı geçtim çok kez düşünüyorum şimdi yersem kilo alırım takımımada katkım olmaz diye ya da kaçamak yapıyorsam spordan 30 dk önce ya da dışarı gezmeye gideceğim vakit artık beslenme tarzı da değişiyor insanın
Off haftaya da böyle olmamalıyız ya olamaz yani

evet canım en son uygulanacak olan odur.herkesi tek tek konuşacağız toplantı gününde yada ptesi akşamı mı olsa ?
sımdı cocugu okula gıdenler varsa pazartesı ılk gun derslerı vs lerı olabılır ama herkese sormalı bnm ıcın en musaıt gun cumartesı aksam.gercı hafta ıcıde olur da saat 11 den sonra cucnku cocukların aksam yemekelrı yatak saatlerı vs vs

ewet gecen haftada takımın durumu ıyı degıldı.olan bellı takımın motıvesı dusmus.yada bırılerı dıyete dırenemıyor.yada sıkıldı.yada yorukdu yapamadıgını dusunuyor.kenetlenıp ayagı takılan arkadasarı ayaga kaldırmalıyız

senin sınav nasıldı canım ben seni ayrıca tebrik ederim sınavın olduğu halde sporda yaptın kiloda verdin örneksin

senin sınav nasıldı canım ben seni ayrıca tebrik ederim sınavın olduğu halde sporda yaptın kiloda verdin örneksin

Off zordu bilemiyorum nasıl gelecek sonuç zaten bu ygs çalışmadan girdim hani çalışmadan nasıl yapıyorum diyerekten yarında 11. sınıfa giricem o daha iyi geçer diye umuyorum öyle işte zaten bugün denemeden dolayı akşam yemeği yiyemedim çok üzülerek söylüyorum 1 paket bisküvi yedim eve de 21.00 da geldim çok geç diye bir şey yemedim artık şimdi meyve yiyorum öylelikle geçiştiriyorum iste

yalnız april yanlışlık var değil mi bizim sonuncu olamamız lazım verilere göre yani sonuncu olamk istemem ama 6. takıma haksızlık onlarınki -0,05 bizim - 0,1 benim mi kafam karıştı
Evet canım sonuncu biziz, dikkatli kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…