- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
takımdan once herkes kendı ıcın yapmalı bunu.ama acık konusayım belkı kırılan olur ama.takımın bekası ıcın kılo alanlar herhangı bır takımda bulunmamalı bıle.hem takımın puanı dgeıl etkılenen.takım ıcındekılerın motıvasyonuda dusuyor.amann bak falancada bu hafta kılo almıs ben alsamda sorun olmaz gıbı motıvesı sınırda krıtık yasayanlar ıcın bır cıkıs kapısı oluyor.kocaman bı bahane oluyor.oda aldı demekkı normal hata bende degıl mantıgı cıkıyor.burası bır takım ve bır yarıs.amacımız kılo vermek bırbırımıze destek olmak ve sporumuzla menumuzle ornek olmak takımın her turlu motıvesını etkıleyen her kısı kendını sorgulamalı bunu yapamıyorsa ayrılmalı benım fıkrım.ve takım kaptanlarının asla tavız vermemesı gerekır caydırıcı ve katı kuralların uygulanması bu asamada en dogrusu.takımdan uzaklastırma yada ıhrac gıbı cezalar devreye gırebılır.yada en hafıfınden baslanarak kısıler uyarılır.olmuyorsa uzaklastırılır en son ıhrac.yarısda tavız olmaz.burda kalmak ve zayıflamak ısteyen ehrkes caba gostermelı.Ama ben çok sıkıldım şu durumdan...niye böylesiniz kızlar? Zayıflama takımına girdiniz, kilo alıyorsunuz buda neyin nesi ? Sabit kalanlara hadi bişey demiyorum kaç kere tekrarladım bu hafta kritik hafta diye ama nerdeee sizin çabanız? Bu hafta herkes kilo vermeliydi yanlıs yaptınız kızlar...
aynenn ole...evet kızlar T TopaLsoLucaNn çok güzel anlatmış yukarda tam olarak yazmak istediklerim kendimize gelmemiz ve dikkat etmemiz lazım ciddi bir olay takımlarda yarışmak yani ceza puanı alıyoruz ceza puanları arttıkça da çeşitli cezalar bu cezaların içinde takımın kapanması bile var yani eğer dikketli olmazsak birarada bile olamayabiliriz bunun için hepimizin çaba harcaması lazım siz uğraşırsınız ama gitmez olabilir ona lafımız yok ama nerde hata yapıyorum bulmamız lazım o zaman ben şu an o durumdayım yada özel bir durum vardır onada tamam o zaman izin almanız daha doğru eğer önemliyse ama dayanamadım yedim yada aman dedim yedim bunları kabul etmiyorum yani kendi iyiliğiniz için sizde kabul etmemelisiniz bizim amacımız kilo vermek şu anda iyisin sen ya diyenleride dinlemeyin düşünün alışverişe çıkınca istediğiniz kıyafetin bedenini rahat bulabiliyormusunuz yada giydiğinizde başkasının üstünde durduğu gibi duruyor mu mutlu oluyormusunuz aynaya bakınca düşünün siz karar verin kilonuz iyi mi değil mi silkelenip kendimize gelme zamanı lütfen kendiniz için burdasınız başkaları dedi diye değil
napayım ya bu hafta sonuç listeleri yok boşa düştümSen nasılsın kuzum napıyorsun ?
takımdan ihracı çok ağır buluyorum ama izine ayırıp tekrar deneme süresi gibi izlenebilir aslında kendim için bile düşünüyorum bu tarzda çünkü çok etkiliyor dediğin gibi birisi kilo alınca bakıyorsun herkes kilo almaya başlamış domino taşları gibi dengede tutmak lazım bir şekilde ama bunun kararını tek başımıza veremeyiz kaptanın onayı lazım aprilinde ve takımdaki kızlarında sonuçta takım olmak bunu gerektirir ama aynı durumda bir kere daha kalırsak en azından ceza alırsak bence masaya yatırılabilir bir konu olur bu yazıyı uyarı olarak düşünsün okuyan herkestakımdan once herkes kendı ıcın yapmalı bunu.ama acık konusayım belkı kırılan olur ama.takımın bekası ıcın kılo alanlar herhangı bır takımda bulunmamalı bıle.hem takımın puanı dgeıl etkılenen.takım ıcındekılerın motıvasyonuda dusuyor.amann bak falancada bu hafta kılo almıs ben alsamda sorun olmaz gıbı motıvesı sınırda krıtık yasayanlar ıcın bır cıkıs kapısı oluyor.kocaman bı bahane oluyor.oda aldı demekkı normal hata bende degıl mantıgı cıkıyor.burası bır takım ve bır yarıs.amacımız kılo vermek bırbırımıze destek olmak ve sporumuzla menumuzle ornek olmak takımın her turlu motıvesını etkıleyen her kısı kendını sorgulamalı bunu yapamıyorsa ayrılmalı benım fıkrım.ve takım kaptanlarının asla tavız vermemesı gerekır caydırıcı ve katı kuralların uygulanması bu asamada en dogrusu.takımdan uzaklastırma yada ıhrac gıbı cezalar devreye gırebılır.yada en hafıfınden baslanarak kısıler uyarılır.olmuyorsa uzaklastırılır en son ıhrac.yarısda tavız olmaz.burda kalmak ve zayıflamak ısteyen ehrkes caba gostermelı.
He hee =)merak etme kapıda yine fazla boş kalmıyacaksınnapayım ya bu hafta sonuç listeleri yok boşa düştümregl olmama az kaldı asabiyim azcık birazda şişmiş gibi hissediyorum kendimi psikolojik gelgit hali her ay olan
seninle aynı fikirdeyim ihraç falan yok canım ne alakatakımdan ihracı çok ağır buluyorum ama izine ayırıp tekrar deneme süresi gibi izlenebilir aslında kendim için bile düşünüyorum bu tarzda çünkü çok etkiliyor dediğin gibi birisi kilo alınca bakıyorsun herkes kilo almaya başlamış domino taşları gibi dengede tutmak lazım bir şekilde ama bunun kararını tek başımıza veremeyiz kaptanın onayı lazım aprilinde ve takımdaki kızlarında sonuçta takım olmak bunu gerektirir ama aynı durumda bir kere daha kalırsak en azından ceza alırsak bence masaya yatırılabilir bir konu olur bu yazıyı uyarı olarak düşünsün okuyan herkes
evet güzel fikir ayarlasın herkes saatini burada buluşalımHe hee =)merak etme kapıda yine fazla boş kalmıyacaksın
seninle aynı fikirdeyim ihraç falan yok canım ne alakakonuşulmalı tekrardan bu konu ne kadar zayıflamak istiyoruz yada hazırmıyız diye dediğn gibi izne çıkabilirler eğer yapamıyorlarsa şuaralar....deadline bir toplantı düzenleyelim kuzum bi akşam herkes gelsin
ne zaman olsun sence pazar akşamı uygun mu?evet güzel fikir ayarlasın herkes saatini burada buluşalımhatta kaptanda gelse süper olur bende kendimi kötü hissediyorum kaptan buraları bize bıraktı ama bir işe yaramıyormuşuz gibi hissediyorum böyle olunca hiç mutlu değilim ayrıca benimde motivasyonum düşüyor sonra
ben her akşam uygunum canım farketmez çoğunluk ne derse uyarım pazar uygun yanine zaman olsun sence pazar akşamı uygun mu?
tamam pazar akşamı herkes uygunsa 19:00 da burda olsun ....başka bir günde olur çoğunluk ne derse onu yaparız katılım şart!o yüzden hemen hemen herkes gelmeli.ben her akşam uygunum canım farketmez çoğunluk ne derse uyarım pazar uygun yani
evet canım en son uygulanacak olan odur.herkesi tek tek konuşacağız toplantı gününde yada ptesi akşamı mı olsa ?ıhrac zaten en son uygulanan ıslemdır once uyarılar verılır sonra ızne cıkarılır.zaten takım kurallarında buda var karar defterınde evcut ust uste haftalar boyu alınan kılolar osnucu dusunulebılır.suan ıhraclık bır durum yok tabıkı.eskı takımımda yasamıstık bunları.ıhracı duyan uye haftada 2-3 kılo verıp hepımızden once mezuzn oldugunu hatırlıyorumpazar aksamı deılde cumartesı aksamı bnm ıcın uygun olur.pazar aksamları kocalar evde vakıt olmuyo.
ama oplantı sart.kılo vermek sart.
dagatesinin nette sorun varmış april bana haber verdi ekliycem kilo almış neyse listeye ekliyim çıkıyorum paylaşım alanına taşıyıpdönünce herkesle görüşcem tek tek bu işe dur dememin vakti geçti bile
kızlar genel olarak seslenmek ıstıyorum.sımdı bu hafta olan oldu gıden gıttı gıtmeyen kaldı ona yapacak bısey yok su saatten sonra.bugune konsantre olup kotu dereceye karalar baglamayalım aksıne bu bızı mutlu etsın hatalarımızı gormus olduk.herkes her ne yapıyorsa yeterlı degıl eksık demekkı buda ortalamamıza yansımıs.bundan bı ders cıkarıp asılmalıyız.ceza puanı alıcaz buyuk ıhtımalle.bunlarda bırıkırse lıstelere dahı gıremeyecegımız anlamına gelır.takımca asılmalıyız.cok sıkı bır hafta gecırmelıyız.herkes soyle bır sılkelenmeli.yaz yaklasıyor.bole gıderse bu takımda kımse yaza fıt gıremeyecek.mezun olmayı gectım.buranın mudavımı olucaz.bır bır meunların arkasından bakar kalırız.ugrastım bukadar oldu dıye bır gerekceye ınanmıyorum.sıkı bır dıyet ve sporla verılmıcek kılo yoktur.herkes vucudunu tanır ona gore kendıne bı program uygularsa yemeye ıcmeye pu dıkkat ozen gosterıp sporunu yuruyusunu artık hangı sporu yapıosa bı kademe daha artırırsa.takım cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.sporun bahanesı yoktur spor yada dıyet yapmak ıstemeyen kısı vardır bana gore.motıvemızde dusus yasadıysak sayet derhal yukseltme zamanıdır.bus adece takım ıcınd egıl once kendımız ıcın.yetmedımı kılolu yasadıgımız aylar yıllar bence yettı.ıstersenız bır toplantı yapalım aksam kım nerde ne hata yapıyor oturalım konusalım.hatalarımızı gorelım oz elestırımızı yapalım.bırbırımıze destek olarak bu hataları absorve edelım.sonra gelsın dereceler.haydı hanımlar vakıt oturma vaktı degıl hareket vaktı herkez zayıflıyor mezun oluyor.ıstedıgını gıyıyor.kendı devrımımıı yaratalım.
biryerlerde hata yapıyoruz april bulamadım beslenme düzenimi değiştirdim bugün haftaya bakıcam o değilde 1 kilo almak için ekstra 3000 civarı kalori almak lazım o kadar kilo almış olmaları biraz zor bir kısmı ödem bence yani haftaya aldıklarını aynene verebilirler çabalarlarsa umarım çabalarlar ve daha fazlasını veririler birkere emeğe yazık bu kadar uğraşıyoruz kilo vermeye
Ben bu hafta özellikle çok uğraştım hep hareket halindeydim yediklerimde iyiydi doyuyordum ama tabi azdı. Ve amacıma ulaştım çok da mutluydum sabah sonrasında takımın halini görünce çokk keyfim kaçtı. Tamam olabilir kg veremezsin ok de herkes kötü olunca tadım kaçtı zaten sosyestetik gelsin izne çıkacağım bi toparlanıp gelmem lazım kafam bulandı ...
sımdı cocugu okula gıdenler varsa pazartesı ılk gun derslerı vs lerı olabılır ama herkese sormalı bnm ıcın en musaıt gun cumartesı aksam.gercı hafta ıcıde olur da saat 11 den sonra cucnku cocukların aksam yemekelrı yatak saatlerı vs vsevet canım en son uygulanacak olan odur.herkesi tek tek konuşacağız toplantı gününde yada ptesi akşamı mı olsa ?
Ya ortalamamız berbat
Çok haklısın katılıyorum sana
Bir silkelenmek gerek
Bu hafta noldu böyle ya geçen hafta da hepimiz sabittik neredeyse
Canım belki çok kafaya taktığın için ya da stresten felan veremiyorsundur birazcık akışına bırak gider hepsi yavaş yavaş
Aynen canım ya bende pazar sabah tartılınca 61,4 ü gördüm öncelikle kendim için sonra da takım için daha da dikkat ettim 60,1 oldum artık cidden grup insanı vicdanen etkiliyor bir şey yerken iki defayı geçtim çok kez düşünüyorum şimdi yersem kilo alırım takımımada katkım olmaz diye ya da kaçamak yapıyorsam spordan 30 dk önce ya da dışarı gezmeye gideceğim vakit artık beslenme tarzı da değişiyor insanın
Off haftaya da böyle olmamalıyız ya olamaz yani
senin sınav nasıldı canım ben seni ayrıca tebrik ederim sınavın olduğu halde sporda yaptın kiloda verdin örneksinYa ortalamamız berbat
Çok haklısın katılıyorum sana
Bir silkelenmek gerek
Bu hafta noldu böyle ya geçen hafta da hepimiz sabittik neredeyse
Canım belki çok kafaya taktığın için ya da stresten felan veremiyorsundur birazcık akışına bırak gider hepsi yavaş yavaş
Aynen canım ya bende pazar sabah tartılınca 61,4 ü gördüm öncelikle kendim için sonra da takım için daha da dikkat ettim 60,1 oldum artık cidden grup insanı vicdanen etkiliyor bir şey yerken iki defayı geçtim çok kez düşünüyorum şimdi yersem kilo alırım takımımada katkım olmaz diye ya da kaçamak yapıyorsam spordan 30 dk önce ya da dışarı gezmeye gideceğim vakit artık beslenme tarzı da değişiyor insanın
Off haftaya da böyle olmamalıyız ya olamaz yani
senin sınav nasıldı canım ben seni ayrıca tebrik ederim sınavın olduğu halde sporda yaptın kiloda verdin örneksin
yalnız april yanlışlık var değil mi bizim sonuncu olamamız lazım verilere göre yani sonuncu olamk istemem ama 6. takıma haksızlıkKızlar sonuç listelerine buradan bakabilirsiniz. Nasıl bir yarış içinde olduğunuzu görebilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-103
Evet canım sonuncu biziz, dikkatli kuzumyalnız april yanlışlık var değil mi bizim sonuncu olamamız lazım verilere göre yani sonuncu olamk istemem ama 6. takıma haksızlıkonlarınki -0,05 bizim - 0,1 benim mi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?