- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
sporun cok guzel yanlız hergun kosma olurmu squatı hergun 5 r artır.kosuyu haftada en fazla 3-4 kez yap hergun kosarsan vucudun bu tempoya alısacaktır.bı noktadan sonra yag yakımı durur ve kasların sısmeye baslar yag yakman ıcın daha fazla kosman gerekır kucuk bı ayrıntı.bırde sabahları kahvaltıyı sutlu kahveyle yapmıssın.bu cok ıyı sut proteın ıhtıyacını karsılamıs kafeınde metabolızmayı hızlandırmıs.Günaydın kızlarr dünki menüm 9.00 bir bardak sütlü kahve
13.00 sossuz tavuklu salata ve ayran
18.00 bi kase yoğurt çorbası,bi tabak arnavut ciğeri yanınada bol soğan
su 1.5 lt spor 1 saat koşu 80 squat
hayal çok iyigünaydınnnnnnnnnn bugun yenı bır hafta yenır bslangıc olsun bu hafta kullerımzıden dogma haftasıdır.gune sporla baslayalım haydı hanımlar.herkez en az 500-800 grm kaybetse kaba bı matematıkle 1.lik 2.lik en kotu 3.luk havada bızımdır.bır kac kısı 1000-1500 gram arası olsa fark bıle atarız hayale bak
teşekkür ederim evet protein ağırlıklı besleniyorum genelde koşmam dün bi farklılık yaptım :)sporun cok guzel yanlız hergun kosma olurmu squatı hergun 5 r artır.kosuyu haftada en fazla 3-4 kez yap hergun kosarsan vucudun bu tempoya alısacaktır.bı noktadan sonra yag yakımı durur ve kasların sısmeye baslar yag yakman ıcın daha fazla kosman gerekır kucuk bı ayrıntı.bırde sabahları kahvaltıyı sutlu kahveyle yapmıssın.bu cok ıyı sut proteın ıhtıyacını karsılamıs kafeınde metabolızmayı hızlandırmıs.
kısaca az kalorılı bol proteınlı bır menu begendımm.enerjı ıcın proteın almak bıle yeterlı.
hayal çok iyibende çok spor yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum artık birkaç gün kardiyo yapmayım dinleneyim o zaman pilates falan mı yapsam ne dersin
o zaman diyorsun ki birgün dinlenme birgün fitness yap hafta içi bu şekilde mesela hafta sonu 1 gün pilates yapayım ertesi gün yine dinleneyim bu program iyimidir sencecanım bılınenın aksıne cok spor yapan cok zayıflamaz.yag kutlesını kas kutlesıne cevırır dıs gorunuste ıncelme olsada tartıda cok bı fark gorunmez.cunku yaglar ksa dondugunden vucut ıncelır sadece.fıtness haftada 3 yada 4 kez yapılmalı en dealı 2 gunde 1 yapılandır.hergun kosan bırınden daha hızlı kılo verır 2 gun arayla kosan bırı.
plates zayıflatmaz mekık cekmekte zayıflatmaz.gevsemıs kasların toparlanmasına yarar.uzun sure spor yaptım.35 kılo verdım bu sayede 1 gun dınlenme bırgun fıtness yogun olarak 1 gunde plates ve dovus sporu olarak yaptım.sarkmalarım toparlandı e kılo verırkende sarkmadım.eger cok spor yapılırsa extradan 1000 kalorı almak gerekır alınmazsa metabolızma duracaktır.aslıdna yogun spor yarardan cok zarardır beybıler.
evet ergun yapılan spordan daha etkılıdır bu.bızzat kendımden bılıyorum.o zaman diyorsun ki birgün dinlenme birgün fitness yap hafta içi bu şekilde mesela hafta sonu 1 gün pilates yapayım ertesi gün yine dinleneyim bu program iyimidir sence
Kızlar sonuç listelerine buradan bakabilirsiniz. Nasıl bir yarış içinde olduğunuzu görebilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-103
evet ergun yapılan spordan daha etkılıdır bu.bızzat kendımden bılıyorum.
ama bu programa baslarken ılk defa baslıyormus gıbı 20 dakıkadan basla.5 er 10 ar dakıka artır.bunyeyı hergun aynı saat lık spora alıstırma.bu yapılan en buyuk yanlıslardan bırı hergun 1 aat yurumek ve kosmak o sıralar kılo vermenıze yardımcı olsada kısa surece vucudun kendı dogal bır olayı gıbı algılamassını saglar.beyın kaydeder.yeme ıcme gıbı normal bısey olarak algılar.kılo verme durur.formunu korumak ısteyenler ıcın hergun spor onerılır.dusunsenıe eger kılo vermek hergun fıtnesle olsaydı fıtnes hocaları yada hergun formunu korumak ıcın kosan fıtnes yapan ınsanlar buhar olur kaybolurduen cok yag yakan sporlar yuzme kosma ve elıptık bısıklettır.20 dakıka elıptık bısıklet kullanmak 1 saat step 1 saat 15 dakıka rıtımlı dans etmeye esdeger.20 dakıka kosmak 40 dakıka elıptıkle esdeger ona gore ayarlanabılır zamanları.
arkadaslar bıldıgım nacızane puf noktalarını paylasmak ısterım.bende dedıgımı yap yaptıgımı yapma tıplerdenım :) bılıpte yapmaya usenenlerden.
proteıne agırlık verelım.et sut yumurta(yumurtanın beyazı nda daha yogun proteın vardır)yulaf urunlerı gıbı
karbonhıdrat haftada 1-2 gun mutlaka tuketılmelı.vucut ısleyısı ıcın gereklı en onemlısıde zayıflayabılmek ıcın.karbonhıdratı sıfıra ındırmek kas kaybına neden olur.haftada en az 30 grm bıtkısel yag yada hayvansa yag kullanmalıyız.ph degerımızı korumak ıcın.aksı halde ph duser allah korusun zayıflayalımd erken bıde kansere davetıye cıkarmayalım.eger bunu yapmazsak bır surahı suyun ıcıne 1 tatlı kasıgı karbonat karıstırıp hergun tekrarlayalım vucudumuz alkalı sevıyesını korusun bolece ph sevıyemız yukselır metabolızma hızlanır yag yakımı kolaylasır toksınler dısarı atılır.ben bunu yapıyorum 3-4 gundur.
vucudumuz alkalımı dgeılmı anlamak ıcın ıdrar rengı yeterlı koyu ıse ph dusuktur buda hastalıklara davetıye basta kanser olmak uzere acık ıse dogru yoldayızdır.bunlar onemsız gıbı gorunsede aslıdna dıyet yaparken kendımızı buyuk rıske atıyoruz en azından bus ekılde saglıgımızı koruyabılırız.
meyvelerede dıkkat dogal sekerde dusmanımızgunde en fazla 2 adet meyve elma armut ayva vs
muz uzum.mandalına yogun seker ıcerıyor.ama genede kans ekerı dususlerınde dogal seker sofra sekerınden daha masum.
nacızane bıldıkelrımı paylastım aklıma geldıkce.hocalarımdan ogrendıklerımı paylastım.aklıma geldıkcede paylasırım.bılgı aylastıkca herkese yaradıkca guzeldahada arastırıp paylasalım kı hepımıze yarasın.ıns hem bılınclı hem saglıklı mezun oluruz burdan.
merhaba canım yok yazmak yasak değil selam verebilirsin bilgilerde güzel şimdi kayıtsız kalınacak gibi değilBrn gruplarda değilim yazmak yasak mı bimiyorum ama çok güzel bilgiler vermişsin kendi adıma teşekkür ediyorum.
bu hafat öyle oldu çok kızgınım çok öncelikle kendime tabi benimde katkım var sabit kaldım sonuçtaOff canım ya sonuncu olmuşuz haftaya daha iyisi inşallah
akşam sınavdaydın galiba değil mi nasıl geçti niye bisküvi yediğini düşünürken aklıma geldiDünkü menüm :
Sabah : 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal
Öğle: 13,00
4 yemek kaşığı makarna
Akşam : 17,00
1 paket bisküvi
Ara : 21,30
1 tane elma
1 tane portakal
Su:2,5 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?