bu hafat öyle oldu çok kızgınım çok öncelikle kendime tabi benimde katkım var sabit kaldım sonuçtabu hafat kilo alanların toparlanması lazım bizimde aynı tempoda devam etmemiz sen iyisin zaten sana lazfım yok
akşam sınavdaydın galiba değil mi nasıl geçti niye bisküvi yediğini düşünürken aklıma geldi
evet ya çok yüklendim azaltayım millet spor yapmaya çalışır ben yapmamayaCanım bence sen de kendine fazla yükleniyorsun o yüzden veremiyor olabilirsin biraz rahat birak kendini
Bak bana menülerim pek de güzel değil ama işte gidiyor kendiliğinden
olsun canım yine iyi bir sonuç yaparsın inşallah çalışınca çok daha iyi olur asıl sınavda sen bırakma yeter ben bu dershane denemelerinde falan çok iyi yapamazdım yani belli bir sıralamam vardı ama öyle mükemmel değildim asıl sınava bir girdim normalden 20 puan fazla yaptım netim bile daha fazlaydı sınava girerken rahat olmak lazım bizim dershanedeki benden çok çok iyi çoğu kişi benden aşağıdaydı hatta herkes çok şaşırmıştı ben bile çok sıkıntı yapıyordum dershane sınavlarında çünkü hayırlısı diye dua et elinden geleni yapEvet pek iyi değil gibi ya zaten çalışmadan kaç alırım diye girdim çünkü bu ygs taa 2 sene önceki konular
yok canım neden yasak olsun.tesekkur ederım.aynı yolun yolcusuyuz bırbırımızı eksıgını fazlasını duzeltmek gerekır.dogrulaırmı paylasmalıyızkı takım olabılelım.bır kısının bıldıgı neye yarar baskaBrn gruplarda değilim yazmak yasak mı bimiyorum ama çok güzel bilgiler vermişsin kendi adıma teşekkür ediyorum.
Dünkü menüm :
Sabah : 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal
Öğle: 13,00
4 yemek kaşığı makarna
Akşam : 17,00
1 paket bisküvi
Ara : 21,30
1 tane elma
1 tane portakal
Su:2,5 lt
Spor yok
bende tek basıma kaldım nerede bu ahalı dıyordumbilgiler çok iyi bilinçli olduğunu biliyoruz zaten ama çok faydalı bilgiler verdin herkes okumalıbende yanlış yaptığım yerleri görmüş oldum sağol diyorum ki kaç haftadır neden o kadar spor yapıpta az yesemde kilo veremiyorum hatta artı çıkıyorum anladım yani aslında biliyordum ama unutmuşum bunları aprilde söylüyordu fazla spor yapma diye bu hafat bildiğin sporu azaltcam ben hergün 1 saati aşkın spor yapıyorum işte pilates kardiyo koşu falan vucudu depresyona sokmuşum ben birde hafat sonu sadece ben oluyorum burda genelde diğer arkadaşlardanda bir iki kişi geliyor senin burda olmana sevindim ya
merhaba canım yok yazmak yasak değil selam verebilirsin bilgilerde güzel şimdi kayıtsız kalınacak gibi değil
slm cnm.menun cok guze gıbı gorunsede fazlaları var
sayalım.cavdar ekmegı makarna ve bıskuvı azda olsa elma bunlar karbonhıdrat bombaları.cok fazla tuketmıssın.peynırle proteın almıssı ama dengesız bı sekılde karbonhıdrat fazla olmus.
portakal dogal seker balda şeker ıkı yuksek sekerlı gıda bır gune cok cok fazla artı bıskuvıdekı yapay sekerıde sayarsak.tamamen dıyet dısı bır menu olmus canım normal dıyetsız bırının yıyecegı bır menu bu.
az gıbı gorundugune bakma.kalorı acısından en yuksek degerlere sahıp gıdalar var.belkı kalorı 1000 ı gecmez ama.karbonhıdrat ve seker fazla oldugu ıcın yag kutlenı guzel korumus oldun bugun
ustelık hıc spor da yok.en azından sporla karbonhıdratı enerjıye cevırseydın hıc bı faydası olmasada zararı ortadan kalkardı menunun.yarın daha dıkkatlı ol canım.bıskuvı gıbı hazır gıdalara dıyette asla yer yok.en azından 1 dılım baklava yesen 1 paket bıskuvıden daha az kalorı olurdu hemde daha saglıklı
eevt bunu uygulamaya çalışayım ben spor konusunda beslenme olarakta şu an öyle bir menüye geçiş yaptım ama daha dikkatli olmam lazım sanırımbende tek basıma kaldım nerede bu ahalı dıyordum
tesekkur ederım canım bende burda olmaktan cok mutluyum nacızane bı faydalı bısey dedıysemde mutlu olurum.
spor konustugumuz gıbı 2 gunde 1 20 dakıka ıle basla.ek not olarak bısey solemeyı unuttum.her seferınde aynı soru yapma atıyorum 3 farklı sporun varsa once 1 sonra sonra 3 sonra 10 ar 15 dakıka hepsınden ve haftayı bıtır
dıger hafta gene aynısı 1-2-3 ve karma zamanları da bu hafta 20 dıger hafta 25 obur hafta 30 dakıka gıbı.ama bunu en ıyı gene sen ayarlıcaksın.vucuduna belkı 20 dakıka az gelecek cok terlemedıgını hıssettıgınde bırdahakı gune 30 dakıkaya cıkarırsın.ılk hafta yenı bı program oldugu ıcın buyuk degısımler beklenemez ama ılerıkı gunlerde cok faydasını goreceksın.beslenmede dengelı olsun atıyorum 10 karbonhıdrat 30 grm proteın 60 grm sebze karbonıdrat ve yag en aza ındırılmelı.karbonhıdratta saglıklı masumalrdan olsun bıskuvı hamur ısı ıle almayalım.karbo agırlıklı sebzelerle ekmek ıle haftada bır gun 1 kucuk sımıt ıle en azından peynır ısmıt cay karnımız doyar hemde gunluk karbonhıdratı karsılarız ama dıger ogunlerde mutlaka sebze ve proteın agırlıklı olmalı.sporsuz bı gun gecıreceksek.kalorı yı sebzeden almaya bakmalı.
hmmm oncesını bılmedıgım ıcın bısey dıyemedımd aha onceyle kıyaslayamadımyorum çok hoş olmuş michi hakkında bilgi veriyorum sana normalde menüleri daha iyi dün sınava girmişti akşam ondan bisküvi yemiş tahminimce daha liseye gidiyor da ona rağmen elinden geleni yapıyor yoksa normalde sporu da iyi hazır gıda yok demişken ben sana bir soru sorayım mı nescafe içtim ben az önce hazır gıda önerilmiyor ya ona göre birdaha içmeyim yanındada yağsız mısır patlatıp yedim sanırım 1 çay bardağı kadar çok saçma bişey olmuş galiba değil mi kahveler hakkında ne düşünüyorsun bak merak ettim
canım cok bı cabaya ıan gerek yok duzenlı spor ve dengelı beslenme cok az bıle yense vucudun gunluk gereksınımı karsılasan dahı yeterlı.besınlerı ve degerlerını tanıdıkca bu ısın sırrını cozuyosunz aten.hangı besın neye hızmet edıyo bıldınmı tamamdır.eevt bunu uygulamaya çalışayım ben spor konusunda beslenme olarakta şu an öyle bir menüye geçiş yaptım ama daha dikkatli olmam lazım sanırım
hmmm oncesını bılmedıgım ıcın bısey dıyemedımd aha onceyle kıyaslayamadım
canım ben kahve ıceceksem dıyette turk kahvesı onerırım.acı turk kahvesı kafeın metabolızmayı canlandırıcı etkısı var.turk kahvesınınde bı cok yararı var gunde 1 fıncandan fazlasını ıcemem zaten ıstesemde
mısır aslında karbonhıdratı yuksek bı besıdır ama basıt karbonhıdrat sınıfına gırıyor yanı ıyı karbo
asırı olmadıgı surece karbonhıdrat alınmalı zaten sart.kan sekerının duzenlı kalması dusmemesı ve organların hucre yenılemesınde vucudu zora sokmamak ıcın karbonhıdrat almamız sart.sadece gerektıgı kadar.fazlası sekere donuserek kana karısıyor ve karacıgerde toplanıyor fazla karbonhıdrat sekere donusmus bı vazıyette daha sonra vucut karbonhıdrat kıtlıgına gırdıgınde kullanılmak uzere.buda su anlama gelıyo 1gun asırı karbonhıdrat alımında 5 gun karbonhıdrat tan uzak durulsa bıle karacıgerdekı depolardan karsılanıyo.buda kılo verememek demek.yapmamız gereken vucuda gunluk ıhtıyacı kadarını sokmak.fazlasını sokmamakkı bu durumda depolayamasın ertesı gunu beklesın .bızımde dıyetımızı etkılemesın.selulıtlerımızı sımartmasın
ben severım turk kahvesı sekersız acı ıcerım agzım burnum burussada sevıyorum sado mazomuyum neyımanladım canım sağol bende çok kahve sevmem ama arada canım isteyince içiyorum nescafe türk kahvesi içeyim birdaha haklısın daha sağlıklı bu karbonhidrat meselesini sevdim onları gerektiği kadar almaya çalışcam artık protein daha çok herşey kararında
bencede mümkün değil çoğu su kaybı oluyor zaten o durumda bak bu hafta yüzdesi 4 olan birisi var nasıl yaptı merak ediyorum su kaybediyor çoğundan 500 gr en ideali tabi kilo fazlasına göre değişiyor fazlan varsa 1 kilo olabilir ama onun fazlası mümkün değil yani almakta öyle benceben severım turk kahvesı sekersız acı ıcerım agzım burnum burussada sevıyorum sado mazomuyum neyım
vucudumuzun gunluk karbonhıdrat ıhtıyacı sadece 2 kasık pılav bır dılım ekmek 2 corba kasıgı yulaf.2 elma vs kadar az bız napıyoruz koca koca tabaklarda pılav makarna yarım ekmek gomuyoruzsonra lulıtler ve gobek yagları cosuyo cıgerler ıhya oluyo depolar doluyo tasıyo.haftada 500 grm demek aslında cok buyuk bı kılo kaybı.ben haftada 2 kılo ve uzerıne hatta 1 bucuk kılo ve uzerıne ınanmıyorum.belkıde tartıda dogrudur ama gercekte kesınlıkle mumkund egıl.mumkun dyene cok basut bı matematık hesabıyla ıspatlarım bunu
ben spor yapmazsam 1.5 rahat içiyorum zorlarsam 2 oluyor spor yapınca 2 içiyorum zorlayıp 2.5 yapmaya çalışıyorum suyu severim2 kılonun en az 1 kılosu kas ve su kaybı.aman dıkkat kızlar asırı su kaybı dehıdratasyn demek organlarımızı koruyalım.su ıcmeyı sevmeyene asla sporu onermem.spor suyu zerre ıcemem yanı 3 gun su ıcmedıgım olur ama sporda yapmam.
bencede mümkün değil çoğu su kaybı oluyor zaten o durumda bak bu hafta yüzdesi 4 olan birisi var nasıl yaptı merak ediyorum su kaybediyor çoğundan 500 gr en ideali tabi kilo fazlasına göre değişiyor fazlan varsa 1 kilo olabilir ama onun fazlası mümkün değil yani almakta öyle bence
alttaki örnek beni benden aldıcnaım bak aklıma gelmısken kılo vermesı duranlar ıcın bır onerım var 1 hafta sade proteın ıle vucudu yoklasınlar bi.ama senede en fazla 2 kere uygulanabılır 6 ayda bır
1 hafta boyunca saf proteın sınırsız.proteın kılo aldırmaz.
100 kılo ve uzerı bırınde yag oranı oldukca fazla oldugundan haftada 3 kılo bıle kaybedebılır ama 100 kılo altı helekı 80 kılo altı bırı haftada 3-4 kılo mumkun degıl
butun bır hafta sadece 500 kalorı alarak gunde 4 saat kosmalı cokta detayına gırmıyım hesabın
500 kalorı ıle hergun 4 saat 19 km hız ıle kosabılen bır canlı ınsan degıldır zaten daha otesı bı mahluktur.kossa bıle bıtkısel hayat kapıdadır yanı ayakta duramaz nefes alacak enerjısı olmaz.anca bu skeılde haftada 3 kılo verılebılır.bu mumkun degıl 4 saat 20 km de kosacaksın ve sadece 500 kalorı ıle. 4 saat dedımse aralıksız.sonra hala ayakta durabıleceksın.ole bı ınsan yok dunyada.yanı o kılonun cogu su ve kas.ve dıyetı bıraktıgı gıbıe skı yeme tarzına dondugunde kaybettıgı su ve tum kas kutlesı yerıne gelmeye baslıcak hafta yuzde 4 yuzde 4 verdıgı kılo haftada yuzde 4 yuzde 5 gerı gelecek.buna emın olun.
kız bende senin profile doğru yol alıyordum doğum günün kutlu olsun diyemerhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bugün fazla forumda olamıcam
malum doğum günüm ve dışarda olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?