Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu hafta herekse ceza gelecekkk

hafta sonu kaçamağı yapmak yokk

bu hafta kilo veremeyene acayip kötü cezalar düşünüyorum!!

geçtiğimiz hafta 2. idik, bu hafta sondan ikinci mi oalcağızzzzemuszemus

selam flawles. biz iyiyiz canim.. sen nasilsin? sagligin nasil? insallah hersey yolundadir sekercim.. optum seni..

Günaydın kızlar...ıstemeyerek bir karar verdim. 2 haftadır adetim gelmiyor, dr gidiyorum ve hiç anlayamadığım bir şekilde hızla kilo alıyorum. Bu arada tez öneri sınavım var çok yakında. Ders çalışmam gerekirken yok testlerdi yok listelerdi yok kürlerdi derken metabolizmamı bozdum yine. Çok bilmişlik de iyi değil. Her zaman dediğim gibi cahillik mutluluk gerçektende. En azından biraz toparlanmak ve ders çalışabilmek için siteye çok sık girmemeye karar verdim. Cuma günleri de derslerim çok yoğun ve saolsun Nermin kaptanım sabırla bana telefon edip kilomu soruyor. Geçtiğimiz cuma öyle kötü durumdaydım ki sadee kilomu yazabildim mesajla. Kaptanımın yerine ben olsam "bana ne ya" derdim. O o kadar iyi ve nazik k, hiçbirşey de demiyor. Durumumdan ben rahatsız oluyorum. ızniniz olursa kızlar birkaç haftadır düşündüğüm bir tatil istiyorum sizden. 2 belki 3 ay herşeyden elimi eteğimi çekmek istiyorum. Artık bebek konuları ve kilo vermeye yoğunlaşmak yok,herşeyi oluruna bırakıcam. Stres yapacak herşeyden uzaklaşmak istiyorum.Son gittiğim jinekoloğum da dedi. Bu kadar herşeyi didikleme diye. "Oluruna bırak bak görceksin 2-3 ay sonra hamileyim diye geleceksin" dedi. "Ayrıca hergün düzenli yürü ve yediklerini değiştirmeden azalt, göreceksin bak kilo da vereceksin" dedi. Bilmiyorum kızlar birkaç ay bana izin verir misiniz?

Nermincim çok teşekkür ediyorum, en çok seni kırmaktan korkuyordum. Anlayışın için çok teşekkürler..Gerçekten çok gerildim. Hepinizi kocaman öpüyorum...

günnaayydıınn arkadşalarımm nasılsınızzzz

bugün 2 arkadşaımızı takıma davet ettima.s

bu arada dün neler yedim?
sabh: 1 dilim ekmek, biraz peynir ve çay
ara: 1 armut, yarım muz
öğlen, susuz tavuk sote
ara: 1 adet baklava 2 bardak şekersiz çay
akşam: 3 kaşık yoğurtlu makarna ve yarım dilim ekmek

üff dün hiş spor yapamadım ühüüüü

meraba kızlar epeydir bi sorun vardı forumda giremedim
yediklerimi sormayın bu hafta ben pek iyi değilim inşallah haftaya düzelticem

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

127 ETAP SONUÇLARI

1. TAKIM **127. ETAP** ONUNCUmafoldumben

1.TAKIM **127. ETAP** SONUÇLARI

nrymn( 57,2/ 57,2 / 0 / 0 &#37
neşemeşe( geri dönmek üzere ayrıldı 79,6)
herbal ( 88,5 %)
hayat70(58 %)
lolo ( 86 % )

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( 369,3 %)

günaydın lolo,
lütfen paylaşımlarımızı eksik tutmayalım
bu arada 2 yarışmacı adayı çağırmıştım ancak kimseler uğramamış, anlamadım yahu nedne kimse gelmiyor
herbalim sen de uğramamışsın hiç? bir de şu arkadaşın da gelmedi bak bayramdan bu yana

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsunhihoyyyt

1. TAKIM **127. ETAP** ONUNCU

nrymn( 57,2/ 57,2 / 0 / 0 &#37
herbal ( 88,5 %)
hayat70(58 %57,9/0,1/0,17%)
lolo ( 86 % )

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( 369,3 %)

günaydın kızlar benide alın sonuncu olucaksınız sayemde ama biraz zayıflayım gideyim dedim ama tek başına olmuyo bugün eşimle trabzona gidecektik o sınava girecekti bende bol bol alışveriş yapacaktım ama ceza verdim kendime bu kiloyla hiç bişey almayacağım artık 59 olana kadar durmak yok hepinizi özledim okula falan alıştım artık daha sık uğruycam ne olur sizde benden desteklerinizi esirgemeyim inanın şu kilolar yüzünden bunalımdayım nasıl yaptım anlamadım

itiraf etmek gerekirse bi ara hamile old düşündüm aş erdim yedimde yedim şimdi toparlayamıyorum aldıkça alıyorum gr gr hissetmeden geliyolar

72.3 kilom ilk geldiğimden bile kiloluyum lütfen benide alın söz veriyorum vermesemde bundan sonra kilo almak yok

2.TAKIM **128.ETAP **

singing kettle (71.5/71.5/0.0/0.00&#37
Silviya ( 67.2/66.8/0.4/0.60%)
LEAH (84.6/84.6/0.0/0.00)
sheker_cadi (71.7/71.7/0.0/0.00%)
EN-FUR-TU (70.7/70.6/0.1/0.14%)
Handemi(69.4/69.4/0.0/0.00%)
tarikim(64.2/64.2/0.0/0.00%)

2.TAKIM TOPLAM KıLO (499.3/498.8/0.5/0.10%)

nermincim listemizi kontol için buraya bırakıyorum ama beklemeden de paylaşım alanına göndericem canım.vaktim yok.çıkmam gerek.ayrıca sitede her an giriş sornu olur diyede riske girmek istemiyoruım.sen yinede göz atarsın.öptüm şeker.sizin listeyide başka birine kontol ettireblirsen iyi olur.genelde hata olmuyo ama kurla yerini bulsun.

1. TAKIM **127. ETAP** ONUNCU

nrymn( 57,2/ 57,2 / 0 / 0 %)
herbal ( 88,5 / 88,5 /0 /0 %)
hayat70(58 %57,9/0,1/0,17%)
lolo ( 86/86 / 0 / 0 % )
çelik198408 (66,9 / 72,3 / -5,4 / - 8,07%)

1. TAKIM TOPLAM KİLO ( 356,6 / 361,9 / -5,3 / -1,49 %)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…