kaptanim nerminim ee bu hafta napican bakalim?? gozum uzerinde.. lutfen bu hafta da devam etsin performansin takima da yansiyor bak ona gore .. :))
nermincim simdi kac kisiyiz. yulaf katilacak mi? biz kasim ayinda bir kac haftaligina sehir disinda olucaz.. ben kasim ayinda gecici olarak ara vermek istiyorum.. ama tabiki de abartmicam.. off yaa bi 85 in altina dussem ara vermeden ayy nasi mutlu olcam yaa.. uhu uhu..
kaptanim hala bu bireysel birincilikler devam ediyo mu?? ben bu hafta bireyselde birinci olsam diyorum.. hihi..
.....yemeyi kestim nerdeyse.....
slm canikolar hoş bulduk kaptancım her akşam girerim bundan sonra yediklerim bugün biraz kötü old kahvaltı edemedim o yüzden hiççç yazmayayım ama yarın size yazcağımı düsünerek dengeli besleneceğim inş lolocum güzel başladın cnm bu azmini hiç yitirme ve sakın ara vermeyi düşünme benim gibi olursun 72 kiloyum kızlar inanmıyorum 6 kilo aldım sizden sonra ama okulda millet1 simit yada 1 kek yerken ben ikisinide yiyodum ama artık son ama eski halimi düşündükçe kahroluyorum bu piskolojiden kurtulmam lazım 2 gün elma diyeti yapsam izin var mı kaptancım
elma diyetinde 2 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltı sonrasında acıktıkça su ve elma serbest
efede artık nerdeyse bizim yediğimiz herşeyi yiyiyor sorun olmaz
hadi 1 takım beraber yapalım mıııııııı?
kızlar yemeyi unuttum derken ben bu gün fena kaçırdım oğluşumun doğum günüydü bu gün çok güzel bi pasta yaptım 1 dilimde yuttum oğluşum 10 yaşına girdi teyzeleri
ayrıca bir haftadır hastayım iyileşmek için yememe dikkat ettim biraz malum hastalanma sırası bana gelmedi daha eşim iyileşmeden hastalanmamam lazım bu yüzdende biraz dikkat ediyorum kendime biraz hasta gibi olunca hemen ne bulursam içiyorum iyileşmek için bu hafta belki az kilo verebilirim
NOT: herbal cım beni geçmeyi düşünme boşa hayal kurmuş olursun ben bu hafta az kilo versem bile haftaya telafisini yaparım canım boşa sevinme derim ben
darılmak yok bu rekabet işin şakası
kızlar öpüyorum sizi
Merhabalar kızlar karışıklıktan uğrayamıyorum, yemeklerim düzensizleşti gene ve adetim gelmiyor davul gibi şiştim. Ne olur bu hafta kilo veremzsem bana kızmayın. Patlamaya hazır balon gibiyim...
nermincim listemiz kontorlüne hazırdır.teşekkürler şimdidden a.s.
2.TAKIM **127.ETAP **
singing kettle (71.5/71.5/0.0/0.00%)
Silviya ( 67.9/67.2/0.7/1.03%)
LEAH (85.2/84.6/0.6/0.70%)
sheker_cadi ( 72.3/71.7/0.6/0.83%)
EN-FUR-TU (70.7/70.7/0.0/0.00%)
Handemi(69.4/69.4/0.0/0.0%)
tarikim(59.0/64.2/-5.2/-8.81%)Eski üye geri döndü
2.TAKIM TOPLAM KİLO (496.0/499.3/-3.3/-0.67%)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?