Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herbalim bi kaç hafta ise idare edebilriiz sanırım, seni sabit geçeriz ya da telefon felan bi şekilde haberleşriz ne dersin?

kızlar bana enerji veriyosunuz sayenizde yemek yemeyi kestim nerdeyse
herbal ben hepinizi rakip olarak görüyorum kendime inşallahta tek seni değil hepinizi geçicem
azimliyim
inanın dün 4 den beri hiç bişey yemedim hiç fırsatım olmadı yemek yemeye desem daha iyi olur
daha şimdi oturdum sabahtan beri gitmem gereken yerler vardı gittim geldim oturmadan okula gittik oğluşla daha şimdi geldim bi bakim dedim bizim kızlar ne yapıyor diye

.....yemeyi kestim nerdeyse.....

hımmm duymamış olalımm bu lafııı:umursamaz:
klava:bu okjlavalar sana lolocummm
öenmli olan acıkmadan sürekli birşeyler yemek, böylece metobolizmayı zinde taptaze tutmak
bu atıştımalar neler olabilir
yoğurta bandı bandıra yenilen bir biber,
bir salatalık
bir elma
3-4 badem/fındık/zerdali çekirdeği giller
2 kurukayısı
1 bardak süt (tarçınlı ve kaşıkla yenebilri bir kasede olursa bu soğuk süt tam bir sütlaç oluyooorr ve tatlı ihtiyacını kesiyooorr)
sonracığımaa 1 kivi, 1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
vb olabilirr
lütfen kendiniz aç bırakmayın güzeller

slm canikolar hoş bulduk kaptancım her akşam girerim bundan sonra yediklerim bugün biraz kötü old kahvaltı edemedim o yüzden hiççç yazmayayım ama yarın size yazcağımı düsünerek dengeli besleneceğim inş lolocum güzel başladın cnm bu azmini hiç yitirme ve sakın ara vermeyi düşünme benim gibi olursun 72 kiloyum kızlar inanmıyorum 6 kilo aldım sizden sonra ama okulda millet1 simit yada 1 kek yerken ben ikisinide yiyodum ama artık son ama eski halimi düşündükçe kahroluyorum bu piskolojiden kurtulmam lazım 2 gün elma diyeti yapsam izin var mı kaptancım

elma diyetinde 2 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltı sonrasında acıktıkça su ve elma serbest
efede artık nerdeyse bizim yediğimiz herşeyi yiyiyor sorun olmaz

hadi 1 takım beraber yapalım mıııııııı?

kaptanim biraz gec baslamis oldum haftaya malum annem yanimizda yaa, mantilar felan .. ama bugunden itibaren dikkat edicem ins. bireyselde birinci olamasam bile lolo'yu geceyim bari )) kaydirigubbakcemile3

hedefim 1 kasimda 85 ya da daa altina dusmek..
bu hedefime ulasamazsam, artik cezami verin takimcana... raziyim kaptanim..
iste hedefim budur.. 1 kasim - 85 veya alti..

simit ve kek...
ve sonuç 1 ayda 6 kilo alındı hıııklava:
afferinnnnyasakkelime
2 gün elma diyeti miyeti yok bakalım öyle şeyler
sen sabah öğlen akşam normal normal ye işte yemeğini, sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek, vb. arada acıktıkca elma ve yeşil çay iç hehehehelülülülülülü

kızlar yemeyi unuttum derken ben bu gün fena kaçırdım oğluşumun doğum günüydü bu gün çok güzel bi pasta yaptım 1 dilimde yuttum oğluşum 10 yaşına girdi teyzeleri
ayrıca bir haftadır hastayım iyileşmek için yememe dikkat ettim biraz malum hastalanma sırası bana gelmedi daha eşim iyileşmeden hastalanmamam lazım bu yüzdende biraz dikkat ediyorum kendime biraz hasta gibi olunca hemen ne bulursam içiyorum iyileşmek için bu hafta belki az kilo verebilirim

NOT: herbal cım beni geçmeyi düşünme boşa hayal kurmuş olursun ben bu hafta az kilo versem bile haftaya telafisini yaparım canım boşa sevinme derim ben

darılmak yok bu rekabet işin şakası
kızlar öpüyorum sizi

lolocum Allah sağlıklı hayırlı güzel uzun bir ömür nbasip etsin oğluna ve sizlere inşaallah
pastanın telafisini yaaprsın sen a.s
haydi bakalım yarın 1.cimiyiizz kzılar hıııı

Merhabalar kızlar karışıklıktan uğrayamıyorum, yemeklerim düzensizleşti gene ve adetim gelmiyor davul gibi şiştim. Ne olur bu hafta kilo veremzsem bana kızmayın. Patlamaya hazır balon gibiyim...

nice yillara. saglik sihhatle buyusun oglusun lolocum..

ben de dusundum de lolo daha takima yeni geldi, onu gecip uzmeyeyim bu hafta dedim..kaydirigubbakcemile3 ama haftaya acimam ona gore..
cook kotu performansim bu hafta kizlar yaaaaaaaaa..........

yarin tartilmaya korkuyorum.. dibe vurdum.. ((

aksam yemegini atlayayim diyordum bu aksam icin ama komsum pogaca yollamis, 2 tane yedim ben de.. cok sisim.. ben de davul gibi.. -tatlicadiarzu-

selam tatlim, aman patlama, ben de acaip sisim naapcaz bu hafta bilmiyorum.. mafoldumben

Merhabalar kızlar karışıklıktan uğrayamıyorum, yemeklerim düzensizleşti gene ve adetim gelmiyor davul gibi şiştim. Ne olur bu hafta kilo veremzsem bana kızmayın. Patlamaya hazır balon gibiyim...

kızlar 86.0 pek bişey gitmemiş ama hiçden iyidir en azından
teyzeleri dua edin oğluşuma bu gün seviye tespit sınavına giricek tam 2 saat sonra
ben anca öğleden sonra gelirim bakim sizler ne yapmışsınız

kizlar bugun cuma degil mi yaw? ee nerdesiniz? lolo haric kimse gelmemis..

benim bu haftam cok fena..(. bi de wc yi ziyaret edemedim. onun da sisligi var. ama beklesem de gec kalirim..

herbal 87 / 88.5 / -1.5 / -%1.72

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 126.ETAP SONUÇLARI​

9-16 EKıM 2009

1. TAKIM **127. ETAP** ıKıNCıSı a.s.

nrymn( 56,7 / 57,2 / -0,5 /- 0,88&#37
neşemeşe( 78 / %)
herbal ( 87/ 88,5 / -1,5 / -1,72 %)
hayat70(58 %)
lolo ( 86,6 / 86 / 0,6 / 0,69 % )
çelikanne (??)

1. TAKIM TOPLAM KıLO (366,3 / %)

Son düzenleme:
nermincim listemiz kontorlüne hazırdır.teşekkürler şimdidden a.s.

2.TAKIM **127.ETAP **

singing kettle (71.5/71.5/0.0/0.00&#37
Silviya ( 67.9/67.2/0.7/1.03%)
LEAH (85.2/84.6/0.6/0.70%)
sheker_cadi ( 72.3/71.7/0.6/0.83%)
EN-FUR-TU (70.7/70.7/0.0/0.00%)
Handemi(69.4/69.4/0.0/0.0%)
tarikim(59.0/64.2/-5.2/-8.81%)Eski üye geri döndü

2.TAKIM TOPLAM KıLO (496.0/499.3/-3.3/-0.67%)

silvişim kelebeğim, listeniz tamı tamamına doğrdurrralkisalkisalkis

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 126.ETAP SONUÇLARI​

9-16 EKıM 2009

1. TAKIM **127. ETAP** ıKıNCıSı a.s.

nrymn( 56,7 / 57,2 / -0,5 /- 0,88&#37
neşemeşe( 78 / 79,6 / -1,6 / -2,05%)
herbal ( 87/ 88,5 / -1,5 / -1,72 %)
hayat70(58 / 58 / 0 / 0 %)
lolo ( 86,6 / 86 / 0,6 / 0,69 % )

1. TAKIM TOPLAM KıLO (366,3 / 369,3 / -3,0 / -0,82 %)

Son düzenleme:
hayatcım 5 e kadar bekleyip seni sabit geçiyorum canikom, sonrasında çok skıntı oluyor benim için a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…