Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaşasın takıma girdim ohhhh be sağol kaptancım yüzünü kara çıkarmıycam

akşam karnı baharı haşladım yoğurt nane baharat az da mayonez ohhhhhhh mis gibi yedim

Merhabalar,

Ben Kasim ayi boyunca takima ugrayamayacagim. Sevgili kaptanima, takim arkadaslarima simdiden cok basarili, guzel bir aylik donem diliyorum..

Hepinizi cok seviyorum.. Saglikli, mutlu kilo vermeler diliyorum hepinize..

Beni unutmayin sekerler..

Opuldunuz tek tek.. a.s.

kızlar anca girebildim kaç gündür girilmiye forma niye böyle oldu anlamadım
ben malesef aynı kilodayım bu hafta bakalım ne olcak geçtiğimiz hafta hiç kendime dikkat edemedim bırakın düzenli beslenmeyi uyku bile uyumadım kaç haftadır gün aşırı hastanelere taşınmaktam kendimi görmez oldum

yaza kadar en az 10 kilo versem çok iyi olucak ama benim hedefim 20 kilo bakalım inşallah bi aksilik daha yaşamam
inanın moral bozuk olunca insan kilo veremiyo

neyse ben bu sabah kahvaltımı etmedim henüz
ama hafif ve dengeli bir kahvaltı planlıyorum
öğlen muhtemelşen 1 tane lahana dolması
akşamda çorba ve salata düşünüyorum

sabah doyurucu bi kahvaltı arada hurma ve meyve öğle kuru fasulye şimdide doğum gününe gidiyoz kuzenin orda yediklerim akşam niyetine olacak yarından itibaren hamur işi yok ama

merhaba tesekkur ederim davetınız ıcın ..kılomda degısıklık var ama 65 olmusum uff:gitme:
ne yapmam gerekıyor kızlar geldım ama opuyorumnanaktan

çelikçim sen de hoşgeldin canım.. hızlı başladın bakıyorum da... neden kilo aldın dikkat etmedin mi yediklerine....

herbalim kelebeğim öyleyse seni izne çıkartıyoruz ha :)
haydi bakalım, dualarında bizleri de unutma inş.hihoyyyt

lolocum düzenli paylaşım şart ne yediniz ne spor yaptınız takip edebilmem için buna dikakt edin lütfenkaydirigubbakcemile5

ve lütfen saatleri ile yazalım yediklerimizi
nerede hata yapıyoruz bi anlayalım birlikte hareket edelim oldu mu
bu işi biraz daha ciddiye almamız şarthihoyyyt

bugünden itibaren bu düzen işini geliştirelim:1hug:

merhaba tesekkur ederim davetınız ıcın ..kılomda degısıklık var ama 65 olmusum uff:gitme:
ne yapmam gerekıyor kızlar geldım ama opuyorumnanaktan

hoş geldiin twilighttthihoyyyt

şimdi takım olarak bir takım kuralalrımız var, onları aktarıyorum hemen

öncelikle şu linke bir gzö atıver yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

kural1-bildirimler cuma günü saat 3 e kadar tamamlanmış olacak (o gün bildirim yapamyacak olan arkadaşımız bir önceki gün de bildirimini yapabilir, ya da telefon ile bana ulaşabilir)
kural2-herkes ben olmasam da paylaşım alanına bildirimi yapabilecek durumda olacak
kural3- hergün (hafta sonu hariç olabilir) en az 2 paylaşımda bulunacak. Birinci paylaşım ne yediğimizi, ikinci paylaşım hangi sporları yaptığımızı anlatacak şekildekaydirigubbakcemile2
kural4-takımın her üyesi hesaplama yapabilecek

hesaplama yöntemi:
A: geçen cumaki kilom
B: bu cumaki kilom
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A]*100
D: yüzdesi %
formül: A / B / C / D%

örnek 1:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=56,1
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-56,1)/57,2]=0,019230
D: yüzdesi % = 0,019230*100 =1,92 (İlk üç basamağa bakılır: virgülden sonraki üçüncü basamak 5'ten büyük ise yuvarlanarak, virgülden sonraki ikinci basamağa bir eklenir. Eğer virgülden sonraki üçüncü basamak bu örnekte olduğu gibi 5'ten küçük ise, virgülden sonraki ilk iki basamak aynen kalır.)

nrmyn ( 57,2/ 56,1 / 1,1 / 1,92 %) [1,1 kilo verilmesi durumunda]

örnek 2:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=59,0
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-59,0)/57,2]= - 0,0314685
D: yüzdesi % = - 0,0314685 * 100 = - 3,146 (virgülden sonraki üçüncü basama =6, 5'ten büyük olduğu için )----> -3,15

nrmyn ( 57,2/ 59,0 / -1,8 / -3,15%) [1,8 kilo alınması durumunda]

not: içinizden bir tane de takım kaptan yardımcısı seçmem gerekkaydirigubbakcemile5
acaba acaba kim kim olmak ister

canım kaptancım malum biliyosun sorunumu 2 günde bir hastaneye taşınıyorum çocuğun okulu iş güç dışarı işleride bana bakıyo inan vakit buldukca giriyorum geçen haftada sitede sorun vardı zaten onun için hiç giremedim daha fazla girmeye çalışıcam ama benide hoş görün lütfen

sabah oğluma acı biber soslu yumurta yaptım 1 yemek kaşığı kadar yedim 2 dilim salam
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
dahada bişey yemedim

akşam yediklerimide geç saatte yazarım
oğlumu dişçiye götürcem dişi çekilcek onun nazı geçtikten sonra uğrarım

ıyı aksamlar sevgılı takımım
tesekkurler kaptanım anladım sanırım..
bugun çok geç kalktım
12.00 kalkıs:kedi:
13.00 ögle yemegı balık (fırında) roka salatası
ara:yok:kedi:
akşam :tarhana çorbası
ara:azcık ıncır recelı:kedi:
spor yapamadım spor yapma alıskanlıgım yok ama

selam tatlım
sadece sabah kahvaltısı ve bu kadar mı??
olmaz cnaımcım, metabolizmayı yavaşlatmamak lazım, aksi takdirde kilo vermek güçleşira.s

bot: lütfen salam sosis mayonez almayın eve
lüpteennn

o salam ve sosilerde sadece %3 et var düşünsenize %97si deri, göz, gaga, kıl tüy vs.. ve türlü kimyasallar...lütfen yemeyin
ve lolocum oğluşunu seviyorsan lüğtfen yedirme bunnardaana.s

selam twilight, bence gayet güzel gidiyorsuna.s

spor durumunu nasıl çözebiliriz, ımm yürüyüşe çıkabilir misin? adana süperdir hele de bu mevsimdea.s

su poroblemini nasıl çözeriz? ımm her saat başı su içmeye çalışlaım böylece en az 8 bardak su içmiş oluruz hı?
mesela saat şimdi 9, oo kaptanımızın su saati deyip hüpletiverelim 1 bardak
sevgi ile kalın:1hug:

günaydın kızlarr
9.00 da kahvaltımı yaptım 2 dılım çavdar ekmegı, çökelekli biber yedim(biberleri azcık yagda kavuruyoruz çokelegı atıyoruz içine)domates bıber salatalık maydonoz karısık salata 2 bardak sekersız çay..

adana da gunlerce yagmusrluydu bugun hava açmıs zemuszemusbugun okul var ama nasıl yurucem bılmıyorum..
kaptancım sen dıyınce su içmadıgımı farkettım..hemen gıdıp su ıcıyorum
öptum hepınızı opuyorumnanaktan

afferin canikomsüper gidiyorsun hadi bakalım
bu hafta süper şeyler oalcak, akşam yemeğinde kaçırmak yok ama baakkk
dünden itibaren sağlıklı bir yaşama adım atmış oldu ona göre:1hug:

su konusuna gelince her saat başı su içiyoruz deil mii hadi şimdi 4 suyumuzu içeliimmmmm:içelim:

kaptanımız dğn neler yaptı bakalımm
ımm sabah 1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir ile 1 bardak şekersiz çayını yudumladı sat 8'de

sonrasında 10'da 1 tane havuç ile 1 kaşık yoğurt lüpletildi

saat 12 ,30 da ekmeksiz döner ile 1 küçük ayraaan

saat 16.30 1 kaşık yoğurt daha lüpletildi

saat 19'da akşam sofrasına oturuldu, 1 kepçe mercimek çorbanın ardından, 4 misket köfte ve 5 küp küp doğranmış pattisten oluşan horman kebabı bol salata ve 1 dilimcik ıspanaklı 0 yağlı börek ile birlikte lüpletildia.s

saat 22'de 1 trabzon hurmasının yarısını yediim ve üstüne 1 bardak yeşil çayımı hüpletiiipp saat 12 sularında uyuduma.s

gün içerisinde yarım saat kalça, basen ve göbek hareketlerinden oluşan bir spor seti yaptım
15 dakika da pilates

hepsi bu kadar canikolarım hıı unutmadan iş yerinde olduğum sürece saat başı 1 bardak su içmeye devam ettim böylece 8 bardaktan fazlacana suyumu tamamlamış oluyoruummma.s

çelik anne
hayaatt neredesiniz kuzumm ama olmuyor böyleeeee
hadii gelin lüpteeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…