merhaba tesekkur ederim davetınız ıcın ..kılomda degısıklık var ama 65 olmusum uff:gitme:
ne yapmam gerekıyor kızlar geldım ama opuyorumnanaktan
merhaba canım sen takıma yeni mi geldin?
yaşasın takıma girdim ohhhh be sağol kaptancım yüzünü kara çıkarmıycam
akşam karnı baharı haşladım yoğurt nane baharat az da mayonez ohhhhhhh mis gibi yedim
Merhabalar,
Ben Kasim ayi boyunca takima ugrayamayacagim. Sevgili kaptanima, takim arkadaslarima simdiden cok basarili, guzel bir aylik donem diliyorum..
Hepinizi cok seviyorum.. Saglikli, mutlu kilo vermeler diliyorum hepinize..
Beni unutmayin sekerler..
Opuldunuz tek tek.. a.s.
lolocum düzenli paylaşım şart ne yediniz ne spor yaptınız takip edebilmem için buna dikakt edin lütfenkaydirigubbakcemile5kızlar anca girebildim kaç gündür girilmiye forma niye böyle oldu anlamadım
ben malesef aynı kilodayım bu hafta bakalım ne olcak geçtiğimiz hafta hiç kendime dikkat edemedim bırakın düzenli beslenmeyi uyku bile uyumadım kaç haftadır gün aşırı hastanelere taşınmaktam kendimi görmez oldum
yaza kadar en az 10 kilo versem çok iyi olucak ama benim hedefim 20 kilo bakalım inşallah bi aksilik daha yaşamam
inanın moral bozuk olunca insan kilo veremiyo
neyse ben bu sabah kahvaltımı etmedim henüz
ama hafif ve dengeli bir kahvaltı planlıyorum
öğlen muhtemelşen 1 tane lahana dolması
akşamda çorba ve salata düşünüyorum
merhaba tesekkur ederim davetınız ıcın ..kılomda degısıklık var ama 65 olmusum uff:gitme:
ne yapmam gerekıyor kızlar geldım ama opuyorumnanaktan
canım kaptancım malum biliyosun sorunumu 2 günde bir hastaneye taşınıyorum çocuğun okulu iş güç dışarı işleride bana bakıyo inan vakit buldukca giriyorum geçen haftada sitede sorun vardı zaten onun için hiç giremedim daha fazla girmeye çalışıcam ama benide hoş görün lütfen
sabah oğluma acı biber soslu yumurta yaptım 1 yemek kaşığı kadar yedim 2 dilim salam
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
dahada bişey yemedim
akşam yediklerimide geç saatte yazarım
oğlumu dişçiye götürcem dişi çekilcek onun nazı geçtikten sonra uğrarım
ıyı aksamlar sevgılı takımım
tesekkurler kaptanım anladım sanırım..
bugun çok geç kalktım
12.00 kalkıs:kedi:
13.00 ögle yemegı balık (fırında) roka salatası
ara:yok:kedi:
akşam :tarhana çorbası
ara:azcık ıncır recelı:kedi:
spor yapamadım spor yapma alıskanlıgım yok ama
günaydın kızlarr
9.00 da kahvaltımı yaptım 2 dılım çavdar ekmegı, çökelekli biber yedim(biberleri azcık yagda kavuruyoruz çokelegı atıyoruz içine)domates bıber salatalık maydonoz karısık salata 2 bardak sekersız çay..
adana da gunlerce yagmusrluydu bugun hava açmıs zemuszemusbugun okul var ama nasıl yurucem bılmıyorum..
kaptancım sen dıyınce su içmadıgımı farkettım..hemen gıdıp su ıcıyorum
öptum hepınızı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?