Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kalp karbe karşıymış demekki cnm
çok teşekkür ederim hayatım bugünden sonra yepyeni bir ben olucam inşallah
ayrıca neden yazılmıyoki bakayım bi ayarlara :)

Gunessel canım alıntı yapamıyorum burdan kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun canım seneye en güzel hediyen ideal kilona kavuşmak olsun

Dünkü listem Sabah 8.15 2dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tane küçük börek 1 tabak hedik(buğday ve nohutlu bir yemek)
15.3o 1 bardak şekersiz çay
Aksam. 19.00 salata 3 kaşık pirinç pilavı 1 parça tavuk but
1.5 lt su 2 mill leslie

Deadline kuzum benim bir arkadaşım var 62.2 kg bugün diyetisyene gitti verilen listeye bi bak ilk haftalar bu ne bir eksik ne fazla olacak... Tabiiki sakın yanlış anlaşılmasın sadece örnek! Olsun diye paylaşıyorum...

yanlış anlama kısmını anlamadım benmi anlıyorum bana diyorsan hiç yanlış anlamam bakayım hatta

Aaaa hiç öyle olurmu? İzlenmez kuzum bu erkeklere göre bi maç izletmedin deyip deyip duruyor hatta telini veriyo al canım kkya gir yokmu kızlar diyor
babamda sen niye bilgisayara gitmiyorsun diye kovdu beni ya neyse bilgisayardan izliyorum napayım

listeyi beğendim güzelmiş 1 aylık mı 15 günlük falan mıymış denenebilir tarafımdan şu aralar herşeyi sırayla denemeye karar verdim zaten

yanlış anlama kısmını anlamadım benmi anlıyorum bana diyorsan hiç yanlış anlamam bakayım hatta

babamda sen niye bilgisayara gitmiyorsun diye kovdu beni ya neyse bilgisayardan izliyorum napayım
canım yok sana demedim. Herkes için dedim alın bu listeyi yapın demek istemedim sadece onu belirttim. Kg nuz aynı gibi olduğu için ama sana bir örnek olabilir; ) benim gibi yüksek kglulara örnek değil ama

canım yok sana demedim. Herkes için dedim alın bu listeyi yapın demek istemedim sadece onu belirttim. Kg nuz aynı gibi olduğu için ama sana bir örnek olabilir; ) benim gibi yüksek kglulara örnek değil ama
anladım evet çok az bir menü olur herkese uygun değil fikrimiz olması açısından güzel teşekkürler

listeyi beğendim güzelmiş 1 aylık mı 15 günlük falan mıymış denenebilir tarafımdan şu aralar herşeyi sırayla denemeye karar verdim zaten
Öğrenir söylerim canım zaten oda yarın başlıyor listeye. Cumartesi tekrar gidecek tahlil sonuçları için değişiklik olursa yazarım sana. Güzel bir liste evet uygulayabilirsin. Ama tabi dedim ya ne bir eksik ne bir fazla olacak ,saatlere de dikkat edilmeli bence; )

Dalin26 spor hakkındaki bilgiler için tşkler ben zaten az çok biliyorum ama çok yararlı bir yazı olmuş herkes okusun kızlar
Burada yine haftasonu durgunluğu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…