kalp karbe karşıymış demekki cnmkız bende senin profile doğru yol alıyordum doğum günün kutlu olsun diyesöylemiştin ya daha önce dün gece aklıma geldi senin doğum günün gece kutlayacaktım nerdeyse profiline mesaj yazılmıyor ondan yazamadım artık burdan yazayım iyiki doğdun
bnede bilmiyorum bence gizlilik ayarlarında bişey var hatta senin yazdığın yazıların altına da yorum yapılmıyor kendini yoruma kapamışsınnasıl açılıyorki duvarıma yazma
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bugün fazla forumda olamıcam
malum doğum günüm ve dışarda olcam
ben varım arka fonda survivor izliyorum aprilHu huu kimse varmı ?
Canım iyiyim bende bizde maç izliyoruz eşimle he hee =)))) aslında benim çenemden arta kalan zamanlarda izliyoruz desem daha doğru olurben varım arka fonda survivor izliyorum aprilsenden naber nasılsın
bişey olmaz konuşurken de izlenir maçCanım iyiyim bende bizde maç izliyoruz eşimle he hee =)))) aslında benim çenemden arta kalan zamanlarda izliyoruz desem daha doğru olur
Aaaa hiç öyle olurmu? İzlenmez kuzum bu erkeklere göre bi maç izletmedin deyip deyip duruyor hatta telini veriyo al canım kkya gir yokmu kızlar diyorbişey olmaz konuşurken de izlenir maçarada muhabbette şart
yanlış anlama kısmını anlamadım benmi anlıyorum bana diyorsan hiç yanlış anlamam bakayım hattaDeadline kuzum benim bir arkadaşım var 62.2 kg bugün diyetisyene gitti verilen listeye bi bakilk haftalar bu ne bir eksik ne fazla olacak... Tabiiki sakın yanlış anlaşılmasın sadece örnek! Olsun diye paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 1436141
babamda sen niye bilgisayara gitmiyorsun diye kovdu beni ya neyse bilgisayardan izliyorum napayımAaaa hiç öyle olurmu? İzlenmez kuzum bu erkeklere göre bi maç izletmedin deyip deyip duruyor hatta telini veriyo al canım kkya gir yokmu kızlar diyor
listeyi beğendim güzelmiş 1 aylık mı 15 günlük falan mıymışDeadline kuzum benim bir arkadaşım var 62.2 kg bugün diyetisyene gitti verilen listeye bi bakilk haftalar bu ne bir eksik ne fazla olacak... Tabiiki sakın yanlış anlaşılmasın sadece örnek! Olsun diye paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 1436141
canım yok sana demedim. Herkes için dedim alın bu listeyi yapın demek istemedim sadece onu belirttim. Kg nuz aynı gibi olduğu için ama sana bir örnek olabilir; ) benim gibi yüksek kglulara örnek değil amayanlış anlama kısmını anlamadım benmi anlıyorum bana diyorsan hiç yanlış anlamam bakayım hatta
babamda sen niye bilgisayara gitmiyorsun diye kovdu beni ya neyse bilgisayardan izliyorum napayım
anladım evet çok az bir menü olur herkese uygun değilcanım yok sana demedim. Herkes için dedim alın bu listeyi yapın demek istemedim sadece onu belirttim. Kg nuz aynı gibi olduğu için ama sana bir örnek olabilir; ) benim gibi yüksek kglulara örnek değil ama
Öğrenir söylerim canım zaten oda yarın başlıyor listeye. Cumartesi tekrar gidecek tahlil sonuçları için değişiklik olursa yazarım sana. Güzel bir liste evet uygulayabilirsin. Ama tabi dedim ya ne bir eksik ne bir fazla olacak ,saatlere de dikkat edilmeli bence; )listeyi beğendim güzelmiş 1 aylık mı 15 günlük falan mıymışdenenebilir tarafımdan şu aralar herşeyi sırayla denemeye karar verdim zaten
Ne demek rica ederim bebemanladım evet çok az bir menü olur herkese uygun değilfikrimiz olması açısından güzel teşekkürler
ya cok iyi fikir ama ben her seferinde vazgeçiyorum kim gidecek diyeNe demek rica ederim bebembende duraklamalara falan girersem diyetisyen kontrolüne gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?