Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya cok iyi fikir ama ben her seferinde vazgeçiyorum kim gidecek diye
Yok ben bu sefer kararlıyım en son çare o olacak. İstekli olman lazım tabi yoksa hiç bir yararı olmaz deadline elbise var ya bitane sence hangi renk o ? Sosyal medyayı sallayan hani?

Yok ben bu sefer kararlıyım en son çare o olacak. İstekli olman lazım tabi yoksa hiç bir yararı olmaz deadline elbise var ya bitane sence hangi renk o ? Sosyal medyayı sallayan hani?
ben ilk başta altın beyaz gördüm sonra telden bakınca mavi siyah gördüm simdi her baktigimda farklı görüyorum

Herkese merhabalar dünkü listem
Sabah 9.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay 1 tane haşlanmış yumurta salata
Öğlen 14.00 1 tabak kısır 2 bardak şekersiz çay 4 çatal kozlenmis biber
16.00 Nescafe 2si bir arada
Akşam 3 kaşık kısır 3 çatal kozlenmis biber 1 bardak ayran
2 mil leslie 2 lt su

Ne yapmışsın sen öyle o kadar çok yenir mi ? Hiç sevmedim bunu hemde bir haftada 2 kg almak! Neyse olan olmuş...

sanırım 1 kg yakın midemdekiler tutmuştur. artık aştım aşırı yemeyi. bana diyet yaparken arada gelirler böyle, kıtlıktan çıkmış gibi yerim. önemli olan süresi. bazen bi kaç gün sürer, bazen aylar. bazen 2-3 kiloyla kurtarır geri veririm, bazen 7-8 kilo olur. tam olarak kurtulamadım açıkçası ama o kadar da çok yemiyorum

Oyy.. kuzuumm çok fena bir geri dönüşüm olmuş.. 1 haftada 2 kilo normal değil aslında.. Bir doktora gitsen, gizli şekerin mi var acaba? Dikkat et kendine canım..

tamamı kilo değildir de açıkçası fazla pisboğazım, doymak nedir bilmiyorum. diyet yaparken de kolay kolay acıkmam, tamamen psikolojik yani.

görüntüm dışarıdan bakınca gayet düzgün. yani çocuk doğurduğum falan belli olmuyor. 38 beden hatta bazen 36 bedene giriyorum bol kesimse. bi de kıyafet seçimini iyi yapmaya çalışıyorum. kemiklerim de gerçekten iri. ben zayıflamam lazım diyince milleti depresyona soktuğumu farkettim, artık bahsetmiyorum kimseye. ama yemicem diyip kendime söz verdiysem ve yediysem az yiyince duramıyorum. bunu aşmam lazım ama yıllardır böyle. yemem dediysem de akşama kadar yemesem acıkmam. ben normalde de böyle yer kilo almazdım. hipertroid var bende. kilo almak isteyenlere bak çoğunda var. bi de b12 eksikliği... normalde benim de aşırı zayıf olmam lazım hatta normal yesem yeter, zayıflarım ama pisboğazım işte....

bu arada süper fikirmiş de, ban pek sökmüyor. ısrar ısrar ısrar... emziklisin sen vs. inşallah toparlarım. bi de bu ara sürekli misafirlikteyiz bakalım hayırlısı...

Günaydın arkadaşlar dünki listem 8.00 bir fincan türk kahvesi
12.00 100 gr ton balığı
17.00 bir kase tavuk çorbası ve bi tabak çoban salata
birde 1 lt zero 3 lt su ve sporda leslie

kızlar takımın durumu kötü diye baya bi yazmışsınız, okudum, üzüldüm, pişman oldum. elimden geleni yapmaya karar verdim. zaten sabah da 73 çıktım. fazla olan 700gr gitmiş. biraz daha fazlam var. dikkat edersem 70 falan çıkabilirim cumaya. yalnız motivasyona ihtiyacım var. onu nasıl hallederim bilmiyorum

12.00 100 gr ton balığı

canım burada benden çok daha tecrübeli olanlar falan var; ama sanki çok sağlıksız bi menü. yani sabah kahvaltısı çok önemli diye biliyorum, es geçmişsin. bi de 4-5 saat yemek araların. ara yapıp bi kase yoğurt ya da meyve, kuruyemiş faaln yesen daha iyi olurmuş gibi geldi. tabi bide kola var. o kesinlikle yasak diye biliyorum. kalorilerini daha sağlıklı yollardan almalısın bence

sağlıksız oldugunu biliyorum canımda buaralar canım hiç bir şey istemiyo bunlarıda anca yedim zaten :)

son sürat girdim sahalara sanırım. sabah iyi bi başlangıç yapamasamda gaza gelmiş hissediyorum şu anda

yumurtamı haşladım. eşimin uyanmasını bekliyorum tam buğday ekmeği almaya gitcem kızı bırakıp. sağlıklı beslenip zayıflamam gerekiyor. önünü almazsam obez kalde bulucam kendimi sanırım

bir şey sormam lazım. şimdi spor yaparken 20dk dan sonra yağ yakımı başlıyor diye biliyorum. malumunuz benim küçük bi bebeğim var ve ne zaman ağlayacağı belli olmadığından kendime vakit ayırıp spor yapamıyorum. yani yapsam şimdi ağlar diyip hiç başlamıyorum. ama sürekli kucağımda olduğundan yürüyüş, hafif tempo koşu falan yapıoruz kızımla. o da evin içinde tabi. ne önerirsiniz?

12.00 100 gr ton balığı
1 lt zeroyu nerene içtin sen bana onu söyle senin sağlığına yazık canım az yemişsin birde 1 lt kola mide problemine neden olur miden delinebilir asitli oldukça hatta mide harici böbreklerinede zarar verir kısacası senin için söylüyoruz yani yanlış anlama istesek karışmayız ama iyiliğin için kilo vermeya çalışmasan bile menüne sağlıksız derim sağlığından olma

arada akşamda olsa gelsen motivasyonun çok düşmez canım burdan kopunca hiç sorumluluk hisside kalmıyor motivasyon direk yerlerde oluyor

bence o çok yeme sorunun çözmeliisn aman diye bırakmamalısın yada hep aç gezmemelisin sağlıksız bir durum oluyor ipin ucunu kaçırmaya başladığın an yakala ki geri dönüşü olsun ama oldu bikere demem tamam yediysen yedim artık şimdi telafi edebilirm diye düşün en azından ya hep ya hiç bu şekilde ilerleyemezsşin mutlaka biyerde başa sararsın zaten çok bir fazlalığın yok sayılır verip onu korumaya çalışman daha mantıklı hedef kilonu hatırlamıyorum ama boyununu uzun olduğunu biliyorum şu an hedefine yakın olman gerek

april elbisenin satışını yapan mağaza şu açıklamayı yapmış adamlar köşeyi döndü bunlar satış politikası ben diyim

Kuzum bende şimdi telden bununla ilgili uğraşıyordum takıma linki kopyalayacaktım ki gözlerime inanamadım seninle yine aynı çalışmış kafamız 11.olmuşum evet mutluyum ne güzel, dagateside kilo almış iki kişiden biri listede acil toparlanması lazım...

evet bencede burdan koptu kilo alıyor neden sorarım ona

april elbisenin satışını yapan mağaza şu açıklamayı yapmış adamlar köşeyi döndü bunlar satış politikası ben diyim
Canım ya nasıl oluyor ki ben dore beyaz görüyorum.Şoklardayım bu açıklama beni hic mi hic tatmin etmedi.neyse adamlar iyi reklam yapti hakkatten kuzum

Canım ya nasıl oluyor ki ben dore beyaz görüyorum.Şoklardayım bu açıklama beni hic mi hic tatmin etmedi.neyse adamlar iyi reklam yapti hakkatten kuzum
april led ışıkları ve herkesin farklı görmesi gibi bir göz yanılması var ben iki rengide görüyorum mesela bende bir gariplik var çekim açısına bağlı bişey sanırım hani olur ya renkli gözler fotoğrafların bazılarında kırmızı çıkar yada resimdeki saklanan tavşanı bulunuz tarzı bişeyler olurdu önceden onun gibi her göz farklı görüyor göz yanılması ama ben niye ikisini görüyorum onu anlamadım neyse adamlar bu elbiseyi bayadır satamıyormuş stoklar tükenmiş kazanan taraf onlar oldu biz burda düşünürken

çok ilginçmiş. Ne kadar tuhaf niye ya herkes aynı görsün sevmedim bu işi.
Ayyy aklım o kadar karıştı ki sen niye ikisini görüyosunki ozaman neyse ne artik yapacak bisey yok demekki oluyor böyle şeyler kabullenmekten baska care yok he hee =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…