çok ilginçmiş. Ne kadar tuhaf niye ya herkes aynı görsün sevmedim bu işi.
Ayyy aklım o kadar karıştı ki sen niye ikisini görüyosunki ozaman neyse ne artik yapacak bisey yok demekki oluyor böyle şeyler kabullenmekten baska care yok he hee =)
Ben ise her gördüğümde dore beyaz gördüm.ayrı ayrı tellerden baktım pcden baktım laptoptan baktım hep aynı...ben elbisenin üstünü dore beyaz atlarını siyah mavi gördüm ilk gördüğümde ne biçim elbise dedim benim devreler o zaman yandı zaten pek çözemedim neyse bende anlamış değilim
april yaşlanmışsın ya bak ondan olabilirmiş bende ikisini görüyorum şu an yaşlanmak üzereyim demekBen ise her gördüğümde dore beyaz gördüm.ayrı ayrı tellerden baktım pcden baktım laptoptan baktım hep aynı...
Sallamış ozaman eşim niye mavi siyah görüyor aynı yaşlardayız ben yaslandim o ne oldu ozaman Allah'ım yardım et biri şunun mantıklı açıklamasını yapsın...april yaşlanmışsın ya bak ondan olabilirmiş bende ikisini görüyorum şu an yaşlanmak üzereyim demek
30 YILDIR ARAŞTIRIYORUM BÖYLESİNİ GÖRMEDİM
Konuyla ilgili Wired’a açıklama yapan Washington Üniversitesi renk araştırmacısı Jay Neitz “30 yıldır insanların renk algılarını araştırıyorum ve bu şimdiye kadar karşı karşıya kaldığım en Radikalvaka” dedi.
Neitz yaşanan anlaşmazlığın göz fizyolojisi ile ilgili olabileceğini söyledi. Araştırmacı insan gözünün yıllar boyunca değişim geçirdiğini belirtti ve yaşlanan kişilerin gözlerinin mavi ışığa olan duyarlılığını kaybettiğini belirtti. Bu nedenle yaşı daha ileri olan kişilerin bu elbiseyi beyaz ve altın rengi olarak gördüğünü tahmin ettiğini söyleyen Neitz ancak elinde yeterli veri olmadığı için bu tezi kanıtlayamayacağını belirtti.
senin gözlerin yaşlı aprilSallamış ozaman eşim niye mavi siyah görüyor aynı yaşlardayız ben yaslandim o ne oldu ozaman Allah'ım yardım et biri şunun mantıklı açıklamasını yapsın...
april annem mavi siyah görüyor kesinlikle yaş tezini çökerttim bendeSallamış ozaman eşim niye mavi siyah görüyor aynı yaşlardayız ben yaslandim o ne oldu ozaman Allah'ım yardım et biri şunun mantıklı açıklamasını yapsın...
Yaa gözlerim bozuk bile değil ki yaww neyse boşverdim bende neyse nesenin gözlerin yaşlı aprilneyse ya herkes bişey sallıyor boşver takma kafanı
kola canavarı çıktı içimden yine1 lt zeroyu nerene içtin sen bana onu söylesenin sağlığına yazık canım az yemişsin birde 1 lt kola mide problemine neden olur miden delinebilir asitli oldukça hatta mide harici böbreklerinede zarar verir kısacası senin için söylüyoruz yani yanlış anlama istesek karışmayız ama iyiliğin için kilo vermeya çalışmasan bile menüne sağlıksız derim sağlığından olma
arada akşamda olsa gelsen motivasyonun çok düşmez canım burdan kopunca hiç sorumluluk hisside kalmıyor motivasyon direk yerlerde oluyor
bence o çok yeme sorunun çözmeliisn aman diye bırakmamalısın yada hep aç gezmemelisin sağlıksız bir durum oluyor ipin ucunu kaçırmaya başladığın an yakala ki geri dönüşü olsun ama oldu bikere demem tamam yediysen yedim artık şimdi telafi edebilirm diye düşün en azından ya hep ya hiç bu şekilde ilerleyemezsşin mutlaka biyerde başa sararsınzaten çok bir fazlalığın yok sayılır verip onu korumaya çalışman daha mantıklı hedef kilonu hatırlamıyorum ama boyununu uzun olduğunu biliyorum şu an hedefine yakın olman gerek
denerim teşekkür ediyorum çok :)ben kuru meyve ya da kuruyemiş yiyorum öyle durumlarda dene istersen bende işe yarıyor
Slm canımkızlaaaaarrrr selamlar hepinizee
Canım net mi yok ? Ok İnsallah gel yaa ! Bak sakın diyeti bozma hee !neyse hepinizi çok öpüyorum inşallah yarından itibaren kavuşurum nete.. elim kolum bağlı gibi hissediyorum yaa
çok teşekkür ederim cnm aynen en güzel hediyeyi insan kendi kendine verirGunessel canım alıntı yapamıyorum burdan kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun canım seneye en güzel hediyen ideal kilona kavuşmak olsun
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayatımSevdiklerinle güzell bir ömür senin olsun bebeğimiyiki doğdun nice yıllara...Musmutlu ol hepp
evet ya çok yüklendim azaltayım millet spor yapmaya çalışır ben yapmamaya
olsun canım yine iyi bir sonuç yaparsın inşallah çalışınca çok daha iyi olur asıl sınavda sen bırakma yeter ben bu dershane denemelerinde falan çok iyi yapamazdım yani belli bir sıralamam vardı ama öyle mükemmel değildim asıl sınava bir girdim normalden 20 puan fazla yaptım netim bile daha fazlaydı sınava girerken rahat olmak lazım bizim dershanedeki benden çok çok iyi çoğu kişi benden aşağıdaydı hatta herkes çok şaşırmıştı ben bile çok sıkıntı yapıyordum dershane sınavlarında çünkü hayırlısı diye dua et elinden geleni yap
slm cnm.menun cok guze gıbı gorunsede fazlaları var
sayalım.cavdar ekmegı makarna ve bıskuvı azda olsa elma bunlar karbonhıdrat bombaları.cok fazla tuketmıssın.peynırle proteın almıssı ama dengesız bı sekılde karbonhıdrat fazla olmus.
portakal dogal seker balda şeker ıkı yuksek sekerlı gıda bır gune cok cok fazla artı bıskuvıdekı yapay sekerıde sayarsak.tamamen dıyet dısı bır menu olmus canım normal dıyetsız bırının yıyecegı bır menu bu.
az gıbı gorundugune bakma.kalorı acısından en yuksek degerlere sahıp gıdalar var.belkı kalorı 1000 ı gecmez ama.karbonhıdrat ve seker fazla oldugu ıcın yag kutlenı guzel korumus oldun bugun
ustelık hıc spor da yok.en azından sporla karbonhıdratı enerjıye cevırseydın hıc bı faydası olmasada zararı ortadan kalkardı menunun.yarın daha dıkkatlı ol canım.bıskuvı gıbı hazır gıdalara dıyette asla yer yok.en azından 1 dılım baklava yesen 1 paket bıskuvıden daha az kalorı olurdu hemde daha saglıklı
yine alkışşdünkü menüm
Sabah : 07,30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 11,00
simit - ayran ( Yine denemeye girdiydim de ama 2,5 saat yürüdük arkadaşımla hafif bir tempoda !!! )
Öğle 13,30
5 yemek kaşığı fasulye
1 dilim çavdar
1 kase yoğurt
Akşam: 19:00
1 kase çorba
2 tane biber dolması
Ara:20,30
1 fincan türk kahvesi
ve yarım saat sonra da 1 porsiyon meyve
Su:2,5 lt
Spor leslie 3 mil + bacak + basen hareketleri 30 ar tane
25 tane mekik
20 dk ısınma hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?