Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bir akşam herkes aynı anda burada olsun toplantı yapacağız.herkes en kısa zamanda uygun olduğu akşamı yazsın, birgün ayarlayalım hadi kızlar haber bekliyorum...seçilen günde saat 19:00da herkes burada olacak ok? Mesela ben salı ve pers aksami haric hergün olurum saat 19:00 da ... Yada 21:00 den sonra olucaksa salı pers uyar bana sizler peki ?

sealm kızlar bir pazar sessizliğine bürünmüş buralar umarım kaçırmıyorsunuzdur benim regl zamanı kapıda acayip yeme isteğim var bu aralar umarım kendimi durdurabilmişimdir çok çabalıyorum ama gözümün önünden ne geçmiyorki dün rüyamda neler yiyordum birde manyağa bağladım neyse olsada kurtulsam ama gerçekten çabalıyorum menümü yarın yazıcam zati görürsünüz inşallah çok değildir de

april bana hergün bu saatler uygun cevap bekleyelim diğer kızlardan ona göre ayarlayalım o zaman yarın olmadı özelden herkese mesaj atarım böylece görmemiş olma ihtimalleride ortadan kalkar herkesin birde april bişey sorcam arrow diye bir dizi varmış ne anlatıyor biliyor musun izlemeye başlamalımıyım fikrini alayım dedim

banada her gün uygun

Bende aynı dönemdeyim neler neler istiyor canım bir bilsen aklımdan çıkarmak için şimdi yeşil çay içtim...geçti biraz

Canım sen hatta bugünden msj at da uzamasın en kısa zamanda toplanalım...
Robin hood tarzı bi dizi bir adam var oklu savaşıyor izlemedik ama tarzımız değildi pek,sen bilirsin

Bende aynı dönemdeyim neler neler istiyor canım bir bilsen aklımdan çıkarmak için şimdi yeşil çay içtim...geçti biraz
ben nescafe içtim şekersiz şimdi anca o durduruyor bu aralar beni gün içinde yeşilçay içtiğimden şimdi içmek istemedim benimde öyle neler dönüyor neler sevmiyorum bu dönemi ya

valla bu aralar kötüyüm dengesizce takılıyorum yarın 9.30da babamın zoruyla gidiyorum :)
bence gitmen iyi olur canım kesinlikle aksatmamalısın bu tarz şeyleri senin içinde en iyisi olur bence bir git bakalım inşallah herşey güzel olur

inşallah canım eve döndüğümde bilgileri aktarırım ve menülerimin sağlıksızlığı gider :))

Canım sen hatta bugünden msj at da uzamasın en kısa zamanda toplanalım...
Robin hood tarzı bi dizi bir adam var oklu savaşıyor izlemedik ama tarzımız değildi pek,sen bilirsin
anladım bende sevmem ya o zaman arkadaşım öve öve bitiremedi konuyu bende çok ilgi çekici bulmadım sana sorayım dedim ondan ben sherlock izlememiştim ya onu izleyim filmlerini seviyorum dizisinide severim polisiye şeyleri seviyorum tamam ben bir mesaj atayım herkese

Yinede sen bilirsin tabi dedim ya izlemedim bi bakarsın beğenmezsen izlemezsin polisiye bende severim izlersen güzelse duyur bana kuşumm

Yinede sen bilirsin tabi dedim ya izlemedim bi bakarsın beğenmezsen izlemezsin polisiye bende severim izlersen güzelse duyur bana kuşumm
herkese attım mesaj senin mesajı kopyaladım topiğe cevap yazmalarını söyledim birtek dagatesi kaldı galiba ona da atayımwinchester cevap vermişti ona ve sana atmadım tamam haber veririm sana

herkese attım mesaj senin mesajı kopyaladım topiğe cevap yazmalarını söyledim birtek dagatesi kaldı galiba ona da atayımwinchester cevap vermişti ona ve sana atmadım tamam haber veririm sana
canım ben mobildeyim oyüzden senden istedim tşkrklerrr.

Banada 21.oo den sonra hergün uyar siz bilirsiniz
tamam canım takipte kal buralarda sen her ihtimale karşı gün kesinleşince haberin olsun senin menüler ne durumda bu hafta ne durumdasın bakayım sen motivasyonun yine azaldı mı ilk haftalardaki azimli mlyt yi istiyorum mümkünse artık ben

kızar benım 7 de uygun olmam mumkun degıl cocukların tam yemek e uykuya hazırlanmaya baslama saatı ben ancak 22.00 da her aksam uygun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…