Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sali gunu haric hangi gun isterseniz 21.00 uyar bana tam kizlarimin yatis saati ama idare ederim ogun siz ayarlayin sali haric olsun bigun

Dunku menum
Sabah soganlilimonlu su
1h.yumurta tostekmeginden tost salata cay
Ara ogun
Yesilcay 1paket light 1porsiyonluktan
1kase corba 1d.k.ekmek
Ara ogun yarim elma
Aksam 3parca pide bolsalata
Spor yok 2lt su
Bu arada yuruyus bandim geldi ve bugun basladim

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah kahvaltısı
yunurta zeytin peynir
öğle
4 köfte
akşam dana bonfile
patates püresi
4 duble rakı
eve gelince o kafayla pastayada dalmışım

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah kahvaltısı
yunurta zeytin peynir
öğle
4 köfte
akşam dana bonfile
patates püresi
4 duble rakı
eve gelince o kafayla pastayada dalmışım
ben senin dünkü menünü görmezden geliyorum ama cumaya kadar kendine gelirsin canım inanıyorum sana bu konuda

ben senin dünkü menünü görmezden geliyorum ama cumaya kadar kendine gelirsin canım inanıyorum sana bu konuda
inşallah cnm bu hafta zıpkın gibi olmam lazım azcık kilo verince sanki saldım gibi kendimi
yarından itibaren herşeye dikkat edicem
bu arada dün kız arkadaşıma gittim kızı beni 1 aydır filan görmüyodu
gunes abla çok güzel kilo vermişsin dedi

tabi canım iyi verdin ya salma ama şu an en kritik dönem bırakırsan toplanamazsın yeniden sahalara dönersin yakında hadi bakalım hedefe tam gaz ilerleyelim

tabi canım iyi verdin ya salma ama şu an en kritik dönem bırakırsan toplanamazsın yeniden sahalara dönersin yakında hadi bakalım hedefe tam gaz ilerleyelim
tamam cnm aynen bu hafta çok güzel geççek inşallah yarın kaldığım yerden başlıyorum

tamam cnm aynen bu hafta çok güzel geççek inşallah yarın kaldığım yerden başlıyorum
biliyorum canım o konuda sana güveniyorum ama bol su iç bu hafat dün yediklerin ödem yapmıştır tartılma bence yarın sakın moralin bozulabilir ödem atıcı şeyler yap ne olur bilmiyorum ama

biliyorum canım o konuda sana güveniyorum ama bol su iç bu hafat dün yediklerin ödem yapmıştır tartılma bence yarın sakın moralin bozulabilir ödem atıcı şeyler yap ne olur bilmiyorum ama
tamam cnm suyuda kestim bu günlerde yarın yeşillik limon yeşil çay yoğurt ve süte yüklenicem

Herkese Günaydın musmutlu bir hafta diliyorum dünkü menum
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay biraz kozlenmis biber
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen yarım porsiyon Kıymalı börek (disaridaydim başka alternatif yoktu) 1 bardak çay
Aksam 19.00 sehriyeli yoğurt çorbası 1 kase
2 mill leslie 2 lt su

Dünkü menüm

Sabah 11:00
Bir kk peynir
6 zeytin
1 ince dilim kasar
3 ceri domates
İki cay
Üç dilim ekmek

Ara 13:00
Beş fındık
Bes badem
(Çiğ tabiki)

Öğle 15:00
Bir kase ezogelin cr

Akşam 18:30
Bir el kadar tavuk haslama
Salata
Bir kase yoğurt

Ara 20:00
Bir yeşil çay

İki lt su
30 dk yürüyüş tempolu

Güzel menün canım akşamın hafif olmasını sevdim...

Gel biz bunu bigüncük 21:00 yapalım olmaz mı ?
saat 9da yatırıyorum cocukları.onlar yatıncada mutfak ve salonu topluyorum vs vs saat 10 ısım bıtıyo oturmaya baslıyorum.ama 1 gun saat 9 a ayarlayabılırım heralde.5-10 dakık gecıkebılırım ama yatmıcam dıye ınatlasırsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…