- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Gel biz bunu bigüncük 21:00 yapalım olmaz mı ?kızar benım 7 de uygun olmam mumkun degıl cocukların tam yemek e uykuya hazırlanmaya baslama saatı ben ancak 22.00 da her aksam uygun olurum
ben senin dünkü menünü görmezden geliyorum ama cumaya kadar kendine gelirsin canım inanıyorum sana bu konudamerhaba kızlar dünkü menüm
sabah kahvaltısı
yunurta zeytin peynir
öğle
4 köfte
akşam dana bonfile
patates püresi
4 duble rakı
eve gelince o kafayla pastayada dalmışım
inşallah cnm bu hafta zıpkın gibi olmam lazım azcık kilo verince sanki saldım gibi kendimiben senin dünkü menünü görmezden geliyorum ama cumaya kadar kendine gelirsin canım inanıyorum sana bu konuda
tabi canım iyi verdin ya salma ama şu an en kritik dönem bırakırsan toplanamazsın yeniden sahalara dönersin yakında hadi bakalım hedefe tam gaz ilerleyeliminşallah cnm bu hafta zıpkın gibi olmam lazım azcık kilo verince sanki saldım gibi kendimi
yarından itibaren herşeye dikkat edicem
bu arada dün kız arkadaşıma gittim kızı beni 1 aydır filan görmüyodu
gunes abla çok güzel kilo vermişsin dedi
tamam cnm aynen bu hafta çok güzel geççek inşallah yarın kaldığım yerden başlıyorumtabi canım iyi verdin ya salma ama şu an en kritik dönem bırakırsan toplanamazsın yeniden sahalara dönersin yakında hadi bakalım hedefe tam gaz ilerleyelim
biliyorum canım o konuda sana güveniyorumtamam cnm aynen bu hafta çok güzel geççek inşallah yarın kaldığım yerden başlıyorum
tamam cnm suyuda kestim bu günlerde yarın yeşillik limon yeşil çay yoğurt ve süte yüklenicembiliyorum canım o konuda sana güveniyorumama bol su iç bu hafat dün yediklerin ödem yapmıştır tartılma bence yarın sakın moralin bozulabilir ödem atıcı şeyler yap ne olur bilmiyorum ama
iyi geceler cnm bende elli tonu nette buldum onu izlicem uyucamİyi geceler yatıyorum ben kızlar yarın grsrz
O zaman sanada iyi geceler canımmiyi geceler cnm bende elli tonu nette buldum onu izlicem uyucam
Güzel menün canım akşamın hafif olmasını sevdim...Herkese Günaydın musmutlu bir hafta diliyorum dünkü menum
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay biraz kozlenmis biber
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen yarım porsiyon Kıymalı börek (disaridaydim başka alternatif yoktu) 1 bardak çay
Aksam 19.00 sehriyeli yoğurt çorbası 1 kase
2 mill leslie 2 lt su
Öğlen in telafisini yapmaya çalıştımGüzel menün canım akşamın hafif olmasını sevdim...
saat 9da yatırıyorum cocukları.onlar yatıncada mutfak ve salonu topluyorum vs vs saat 10 ısım bıtıyo oturmaya baslıyorum.ama 1 gun saat 9 a ayarlayabılırım heralde.5-10 dakık gecıkebılırım ama yatmıcam dıye ınatlasırsalar.Gel biz bunu bigüncük 21:00 yapalım olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?