Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canım.. Eğer günü belirlerseniz, gün fark etmeksizin 21:00 da/ sonrasında kendimi ayarlarım.. ama günü kesinleştirelim...

Günaydın kızlar...
kısacık, birçırpıda geçiveren ve bütün işlerimi bitiremediğim bir haftasonundan sonra,
yeni günde ve haftada hepiniz merhabalarr..... İşleriniz rast gitsin... dertsiz tasasız bir hafta dilerim.. :)
dünkü menüm:
sabah(11:00- geç kahvaltı) yarım domates, 2-3 dilim salatalık, 3 zeytin, 1 kk kadar peynir, sucuklu yumurtadan 1 yumurta kadar ve 3 sucuk, 3 dlm ekmek
ara 15:00 1 yerli muz
akşam (19:00) 1 baget ekmek, 2 yk ciğer, 1yk american salatası.

1 mil leslie+ 1 saat spor, 1lt su.

Hayirli hafta diliyorum herkeze
Bol sporlu ve hafta birinciligi takim olmamizi diliyorum
Dunku menum
Sabah
Salata 2dilimlisucuklu yumurta
1dilimekmek cay
Ara ogun
1muz
Oglen ve aksam bir oldu pazar oldugundan
1kase mercimek corbasi 2parca pide salata
Tempolu 45dkka yuruyus
Ve karin egzersizi

2lt su

Günaydın canım.. Eğer günü belirlerseniz, gün fark etmeksizin 21:00 da/ sonrasında kendimi ayarlarım.. ama günü kesinleştirelim...
jasmine aslında aprille mümkünse hemen olsun istiyoruz bugün mesela ama daha cevap vermeyen ve mesajı görmeyenler var diye bilemedik bugün olmazsa çarşamba olacak ispanyolun net yok dagateside ortada yok başka vevap vermeyen bir iki kişi var tam olsun diye düşündük ama gelemezlerse biz kalanlar takılcaz mecbur

selam kızlar nasılsınız bakalım güzel yeni bir hafta yeni bir ay diliyorum martada geldik be zaman çok hızlı akıyor bizim kilolar nerdeyse aynı olmasın

bende dünkü menümü yazayım
kahvaltı 10.00: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
ara 12.00 yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 14.00 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara 16.00 mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam18.00 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
ara 20.00 nescafe yanında 5 tane leblebi yemişim annem yerken yanımda yedim artık
su 2.5 lt spor yok

Tamam tatlım.. Dediğim gibi günü tam belirleyelim.. Halleşelim

deadline, beyaz leblebinin kalorisi çok çok az.. o yüzden kendine kızma.. ama onun yerine ceviz ya da kavrulmamış badem olsaydı daha güzel olurdu tabe :) :)

deadline, beyaz leblebinin kalorisi çok çok az.. o yüzden kendine kızma.. ama onun yerine ceviz ya da kavrulmamış badem olsaydı daha güzel olurdu tabe :) :)
öyle mi birdaha yemem ama bu aralar sürekli açım regl öncesi sendroma girdim zor durduryorum kendimi de

Kızlar merhabalar,

Ben epeydir artık kac gün oldu onu bile hatırlamıyorum hastanede refakatci olarak kaldıgım için ve telefonumdaki internet deli ettiği için ugrayamadım. Yeme düzenim de bozuldu o yüzden kilo aldım

Benim saat 19 a yetişmem cok zor. 21 den sonra olursa her gün uyar bana. yani ayarlarım önceden karar verirsek

bu hafta eve pek ugrayamadım o sebepten yokum ortada

selam kızlar nasılsınız bakalım güzel yeni bir hafta yeni bir ay diliyorum martada geldik be zaman çok hızlı akıyor bizim kilolar nerdeyse aynı olmasın

yaaa evet bahar geldi. 1 ay sonra montlar kalın kazaklar cıkınca görecegiiiz günümüzüüüüü

beyaz leblebi cok gaz yapmıyor mu ? ya da bir tek bana mı yapıyor

Ok banada öyle hergün uyuyor. Bakalım bütün kızlardan cvp gelsin ortak bir karar alacağız hangi gün ve saat olacağı için...

bana her gün 21 den sonra uyar aprilciğim. takıma yazdım ama belki gözünden kacar diye bir daha yazayım dedimn

bana her gün 21 den sonra uyar aprilciğim. takıma yazdım ama belki gözünden kacar diye bir daha yazayım dedimn
tamam april bugün buluşsak diyordu ama bu akşam herkesin haberi olur mu bilmem bir uğrayabilirsen bugün uğra sen yoksa çarşamba olacak muhtemelen

aaa.. bak ben gaz olayını ilk defa sende duyuyorum.. yani mantıken nohuttan yapıldığı için, gaz yapma ihtimali var ama.. bilemedim bak şimdi

bünye meselesi bence. bana her sey cok cabuk gaz yapar. küçüklüğümden beri öyle

Benim de bat günüm bugün.. hafiften ağrılarım başladı.. geliyorum, hazır ol diyor bana

bat günü reglden kac gün önce oluyor ? ay bat günü hakkında hiç bir fikrim yokmus su an farkettim

bünye meselesi bence. bana her sey cok cabuk gaz yapar. küçüklüğümden beri öyle

bat günü reglden kac gün önce oluyor ? ay bat günü hakkında hiç bir fikrim yokmus su an farkettim
kader canım ... benim eşim de öyle.. hep dikkat eder.. Allah yardımcınız olsun..
Bu arada, bat günü" beklenen adet tarihi" oluyor bende bilmiyordum, buradan, takit ettiğim topiklerden öğrendim

kader canım ... benim eşim de öyle.. hep dikkat eder.. Allah yardımcınız olsun..
Bu arada, bat günü" beklenen adet tarihi" oluyor bende bilmiyordum, buradan, takit ettiğim topiklerden öğrendim
bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yok

hahahaha cok bilimsel bir acıklama bekliyordum :))

Amiin. Posasız yersem, az su içersem, yesil cay fln içmezsem inanılmaz sıkıntı yasıyorum. cok nazlı vucudum bu konularda

bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yok

sivilce yediklerinden de olmus olabilir cok yaglı tuzlu kacamaklar yaptıysaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…