Günaydın canım.. Eğer günü belirlerseniz, gün fark etmeksizin 21:00 da/ sonrasında kendimi ayarlarım.. ama günü kesinleştirelim...Kızlar bir akşam herkes aynı anda burada olsun toplantı yapacağız.herkes en kısa zamanda uygun olduğu akşamı yazsın, birgün ayarlayalım hadi kızlar haber bekliyorum...seçilen günde saat 19:00da herkes burada olacak ok? Mesela ben salı ve pers aksami haric hergün olurum saat 19:00 da ... Yada 21:00 den sonra olucaksa salı pers uyar bana sizler peki ?
jasmine aslında aprille mümkünse hemen olsun istiyoruz bugün mesela ama daha cevap vermeyen ve mesajı görmeyenler var diye bilemedik bugün olmazsa çarşamba olacakGünaydın canım.. Eğer günü belirlerseniz, gün fark etmeksizin 21:00 da/ sonrasında kendimi ayarlarım.. ama günü kesinleştirelim...
Tamam tatlım.. Dediğim gibi günü tam belirleyelim.. Halleşelimjasmine aslında aprille mümkünse hemen olsun istiyoruz bugün mesela ama daha cevap vermeyen ve mesajı görmeyenler var diye bilemedik bugün olmazsa çarşamba olacakispanyolun net yok dagateside ortada yok başka vevap vermeyen bir iki kişi var tam olsun diye düşündük ama gelemezlerse biz kalanlar takılcaz mecbur
bende dünkü menümü yazayım
kahvaltı 10.00: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
ara 12.00 yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 14.00 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara 16.00 mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam18.00 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
ara 20.00 nescafe yanında 5 tane leblebi yemişim annem yerken yanımda yedim artık
su 2.5 lt spor yok
öyle mi birdaha yemem ama bu aralar sürekli açımdeadline, beyaz leblebinin kalorisi çok çok az.. o yüzden kendine kızma..ama onun yerine ceviz ya da kavrulmamış badem olsaydı daha güzel olurdu tabe :) :)
jasmine aslında aprille mümkünse hemen olsun istiyoruz bugün mesela ama daha cevap vermeyen ve mesajı görmeyenler var diye bilemedik bugün olmazsa çarşamba olacakispanyolun net yok dagateside ortada yok başka vevap vermeyen bir iki kişi var tam olsun diye düşündük ama gelemezlerse biz kalanlar takılcaz mecbur
selam kızlar nasılsınız bakalım güzel yeni bir hafta yeni bir ay diliyorum martada geldik be zaman çok hızlı akıyor bizim kilolar nerdeyse aynı olmasın
deadline, beyaz leblebinin kalorisi çok çok az.. o yüzden kendine kızma..ama onun yerine ceviz ya da kavrulmamış badem olsaydı daha güzel olurdu tabe :) :)
Kızlar bir akşam herkes aynı anda burada olsun toplantı yapacağız.herkes en kısa zamanda uygun olduğu akşamı yazsın, birgün ayarlayalım hadi kızlar haber bekliyorum...seçilen günde saat 19:00da herkes burada olacak ok? Mesela ben salı ve pers aksami haric hergün olurum saat 19:00 da ... Yada 21:00 den sonra olucaksa salı pers uyar bana sizler peki ?
Ok banada öyle hergün uyuyor. Bakalım bütün kızlardan cvp gelsin ortak bir karar alacağız hangi gün ve saat olacağı için...
tamam april bugün buluşsak diyordu ama bu akşam herkesin haberi olur mu bilmem bir uğrayabilirsen bugün uğra sen yoksa çarşamba olacak muhtemelenbana her gün 21 den sonra uyar aprilciğim. takıma yazdım ama belki gözünden kacar diye bir daha yazayım dedimn
tamam april bugün buluşsak diyordu ama bu akşam herkesin haberi olur mu bilmem bir uğrayabilirsen bugün uğra sen yoksa çarşamba olacak muhtemelen
aaa.. bak ben gaz olayını ilk defa sende duyuyorum.. yani mantıken nohuttan yapıldığı için, gaz yapma ihtimali var ama.. bilemedim bak şimdibeyaz leblebi cok gaz yapmıyor mu ? ya da bir tek bana mı yapıyor
Benim de bat günüm bugün.. hafiften ağrılarım başladı.. geliyorum, hazır ol diyor banaöyle mi birdaha yemem ama bu aralar sürekli açımregl öncesi sendroma girdim zor durduryorum kendimi de
aaa.. bak ben gaz olayını ilk defa sende duyuyorum.. yani mantıken nohuttan yapıldığı için, gaz yapma ihtimali var ama.. bilemedim bak şimdi
Benim de bat günüm bugün.. hafiften ağrılarım başladı.. geliyorum, hazır ol diyor bana
kader canım ... benim eşim de öyle.. hep dikkat eder.. Allah yardımcınız olsun..bünye meselesi bence. bana her sey cok cabuk gaz yapar. küçüklüğümden beri öyle
bat günü reglden kac gün önce oluyor ? ay bat günü hakkında hiç bir fikrim yokmus su an farkettim
bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yokkader canım ... benim eşim de öyle.. hep dikkat eder.. Allah yardımcınız olsun..
Bu arada, bat günü" beklenen adet tarihi" oluyorbende bilmiyordum, buradan, takit ettiğim topiklerden öğrendim
kader canım ... benim eşim de öyle.. hep dikkat eder.. Allah yardımcınız olsun..
Bu arada, bat günü" beklenen adet tarihi" oluyorbende bilmiyordum, buradan, takit ettiğim topiklerden öğrendim
bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?