Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yok
her an göz kırpabilir sana.. aman dikkat.
bu arada hem araöğün olarak, hem de tatlı krizleri için, "dilimlenmiş muz üzerine serpilen tarçın" tatlı ihtiyacını karşılayacaktır... hem de fazla yememiş olacaksın

muzu eger düzenli yerseniz kabızlıga iyi geliyor ama yok ara ara yerseniz kabızlıga neden oluyor :) ufak bilgi

Herkese iyi akşamlar
Dünkü menüm
Sabah : 09,30
1 tane haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
biraz da acılı ezme

Ara: 2 parça bitter çikolata

Öğle : 12,30
2 tane biber dolması

Ara : 1 tane meyve

Akşam: 18,30
5 yemek kaşığı fasulye
2 dilim çavdar
1 tabak salata

Su:2 lt
Spor 30 dk bölgesel çalıştım ama saymadım sayılarını
Karışıktı
30 tane mekik

leslie 2 mile

Bu aksam yapalım 22:00 de herkes cvp verdimi deadline ?
herkes cevap vermedi ispanyol kaldı bi tek dalin cevap verdi ama bu akşam olursa buralarda olur mu billmiyorum çünkü gün net değildi ya ayarlamam lazım dedi galiba birde delidivaneoldum cevap vermedi

doktorla randevum vardı bugün bipolar bozukluk ve ağır depresyon teşhisi koydu.hastanede tedavi şartmış yatış almam lazım
geçmiş olsun canım benim çok önemli sağlık bence tedavi ol daha iyi olur senin için o zaman inşallah en kısa zamanda çok çok iyi olursun burdada izine ayrılırsın dönünce istediğin zaman gelirsin olur mu

inşallah canım çok teşekkürler yarın tekrar gidicem yatışı ne zaman veirlerse işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…