her an göz kırpabilir sana.. aman dikkat.bende o ne diyecektim benimde bugün oyle o zaman daha bişey yok ama yüzüm sivilce doldu sürekli açım biraz karnım ağrıyor ama daha icraat yok
muzu eger düzenli yerseniz kabızlıga iyi geliyor ama yok ara ara yerseniz kabızlıga neden oluyor :) ufak bilgiher an göz kırpabilir sana.. aman dikkat.
bu arada hem araöğün olarak, hem de tatlı krizleri için, "dilimlenmiş muz üzerine serpilen tarçın" tatlı ihtiyacını karşılayacaktır... hem de fazla yememiş olacaksın
hahahaha cok bilimsel bir acıklama bekliyordum :))
Amiin. Posasız yersem, az su içersem, yesil cay fln içmezsem inanılmaz sıkıntı yasıyorum. cok nazlı vucudum bu konularda
aaa.. bak bunu bilmiodum.. intiresaaannn.... aklımızda bulnsun o halde :)muzu eger düzenli yerseniz kabızlıga iyi geliyor ama yok ara ara yerseniz kabızlıga neden oluyor :) ufak bilgi
hayırdır ?ben geldim kızlar hiç iyi değilim
doktorla randevum vardı bugün bipolar bozukluk ve ağır depresyon teşhisi koydu.hastanede tedavi şartmış yatış almam lazımhayırdır ?
cok gecmiş olsundoktorla randevum vardı bugün bipolar bozukluk ve ağır depresyon teşhisi koydu.hastanede tedavi şartmış yatış almam lazım
Geçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerim..doktorla randevum vardı bugün bipolar bozukluk ve ağır depresyon teşhisi koydu.hastanede tedavi şartmış yatış almam lazım
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerim..
canım yok onu biz en iyisi çarşamba akşamı 22:00 de yapalım...daha cvp vermeyenler varAksam burada miyiz?? Bn daha eve gidemedim
herkes cevap vermedi ispanyol kaldı bi tek dalin cevap verdi ama bu akşam olursa buralarda olur mu billmiyorum çünkü gün net değildi ya ayarlamam lazım dedi galiba birde delidivaneoldum cevap vermediBu aksam yapalım 22:00 de herkes cvp verdimi deadline ?
geçmiş olsun canım benim çok önemli sağlık bence tedavi ol daha iyi olur senin için o zaman inşallah en kısa zamanda çok çok iyi olursun burdada izine ayrılırsın dönünce istediğin zaman gelirsin olur mudoktorla randevum vardı bugün bipolar bozukluk ve ağır depresyon teşhisi koydu.hastanede tedavi şartmış yatış almam lazım
çarşamba diye herkese mesaj atayım ben o zaman herkes ayarlasın çarşamba 22.00 yazıyımmı april herkesecanım yok onu biz en iyisi çarşamba akşamı 22:00 de yapalım...daha cvp vermeyenler var
inşallah canım çok teşekkürler yarın tekrar gidicem yatışı ne zaman veirlerse iştegeçmiş olsun canım benim çok önemli sağlık bence tedavi ol daha iyi olur senin için o zaman inşallah en kısa zamanda çok çok iyi olursun burdada izine ayrılırsın dönünce istediğin zaman gelirsin olur mu
tamam canım haber ver bakalım bizedeinşallah canım çok teşekkürler yarın tekrar gidicem yatışı ne zaman veirlerse işte
tamam canım yarın dönüşte kesin hber veririmtamam canım haber ver bakalım bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?