- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
yaz bebem o gün olsunçarşamba diye herkese mesaj atayım ben o zaman herkes ayarlasın çarşamba 22.00 yazıyımmı april herkese
tamam herkese mesajları atıp kaçıyorum o zaman april görüşürüz şimdilik çıkıyorum gelecem birazdanyaz bebem o gün olsun
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. moralini yüksek tut ok ? sakın kendini salmatamam canım yarın dönüşte kesin hber veririm
tamam kuzummmtamam herkese mesajları atıp kaçıyorum o zaman april görüşürüz şimdilik çıkıyorum gelecem birazdan
deniyorum canım depresif nöbetlerde olmama ragmen sizlerle konuşuyorum bu bile iyi benm içincanım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. moralini yüksek tut ok ? sakın kendini salma
kesinlikle canımdeniyorum canım depresif nöbetlerde olmama ragmen sizlerle konuşuyorum bu bile iyi benm için
evet öyle anlaştık İnşallah bi aksilik olmazsa görüşürüz...Çarşamba günü saat 22.00 bana uyar bir aksilik olmazsa görüşürüz
april mesajlar tamam yerine ulaşmaya başlamış hepsi zatenevet öyle anlaştık İnşallah bi aksilik olmazsa görüşürüz...
kesinlikle şu kötü dönemlerimi bi atlatıyım yanınızdayım tekrar :)kesinlikle canımsen bizimle irtibatı hiç koparma destekciniz herzaman önce herşeyin başı sağlık
tabiki canım bizde burdayız zaten sıkıntı yok yine uğramaya devam edebilrsen haber ver konuşmak istersende buralardayız zaten bizkesinlikle şu kötü dönemlerimi bi atlatıyım yanınızdayım tekrar :)
inşallah canım çok teşekkürler yarın tekrar gidicem yatışı ne zaman veirlerse işte
Sabah gec yemediysen cok az ve duzensiz olmus. Cok uzun sure ac kalmissinmerhaba kızlar dünkü menüm
sabah 5 ev köftesi
yarım domates
akşam 1 bonfile
2 kanat
çeyrek domates
1 lt su
4500 adım
biliyorum en büyük destekçim sensin zaten :)tabiki canım bizde burdayız zaten sıkıntı yok yine uğramaya devam edebilrsen haber ver konuşmak istersende buralardayız zaten biz
inşallah canım çok teşekkürlerrÇok çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşirsin
Aksam yok muDünkü menüm
Sabah
Bir kepekli sandvic peynirli
Bir cay
Ara
Yesil cay
Öğle
Corba
Bir bohca kofte
Salata
Bir dilim ekmek
Ara
Bir elma
Yesil cay
3 ltsu
3 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?