Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınlar olsun kızlar..
Dünkü menüm:
sabah(08:15) 5 zeytin, 1 kk peynir, 4 dal maydanoz, 1 poğa.a, limonlu çay
öğle(12:00) ızgara köfte, 3 kaşık eriştte,
akşam(19:00)2 but ızgara tavuk, 1 brdak meyve suyu, 2 dlm ekmek.
su 1.5 lt.. spor yok

Dünkü menüm
Sabah
Bir kepekli sandvic peynirli
Bir cay
Ara
Yesil cay
Öğle
Corba
Bir bohca kofte
Salata
Bir dilim ekmek
Ara
Bir elma
Yesil cay
Akşam
4 çig kofte
Salata
Ayran
3 ltsu
3 mile leslie

Dünkü menüm
Sabah
Bir kepekli sandvic peynirli
Bir cay
Ara
Yesil cay
Öğle
Corba
Bir bohca kofte
Salata
Bir dilim ekmek
Ara
Bir elma
Yesil cay
Akşam
4 çig kofte
Salata
Ayran
3 ltsu
3 mile leslie
çiğ köfte mi yedin kız ben sevmem de afiyet olsun güzel olmuş

dünkü menüm
kahvaltı 10.00: 2dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates maydonoz
ara 12.00 : 7 badem yeşilçay
ara 15.00 : 1 bardak süt 5 tane kepekli bisküvi
akşam 17.30 : 1 yk bulgur pilavı 6 yk ıspanak yemeği salata 1 kepçe çorba
ara 20.00: 1 elma 2 ceviz
spor 1 mil leslie 10 dk karın videosu
su 2.5 lt

Öğlen yemeği yememissin canım acikmadin mi

Öğlen yemeği yememissin canım acikmadin mi
yok canım ya dün midem bulanıyordu öğlen süt ve bisküviyle idare ettim sonra geçti meğer regl olcakmışım onun belirtileriymiş zaten benim midemi çok etkiliyor bu zamanlar normalde yerim

yok canım ya dün midem bulanıyordu öğlen süt ve bisküviyle idare ettim sonra geçti meğer regl olcakmışım onun belirtileriymiş zaten benim midemi çok etkiliyor bu zamanlar normalde yerim
Anladım canım geçmiş olsun

sabah
sosisli omlet
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
az domates bir çay
ara meyveli yoğurt
2 ceviz 3 kayısı
akşam karnıbahar graten
ve yarım kase düğün çorbası
1-5 su

canlarııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet kavuştum sizeee

gerizekalılar kaç gündür modem getireceklerdi az önce halloldu neyseki

kızlar hala regl olmadım normalde cytesi olmam gerekiyordu ama doğumdan sonra 2. kez olucam düzene girmedi galiba.. hala beklemedeyim .. dün -500 düm neyseki.. umarım cumaya kadar koruyabilirim

iyi haberlermle geldm bugun ilk ilaçlarımı aldım acayp bi mide bulantısı var haftada iki kez terapi.10 gün sonra iç bi gelişme olmazsa o zaman yatma işini düşünüceklerms yine başınızdayım

kızlar hala regl olmadım normalde cytesi olmam gerekiyordu ama doğumdan sonra 2. kez olucam düzene girmedi galiba.. hala beklemedeyim .. dün -500 düm neyseki.. umarım cumaya kadar koruyabilirim
hoş geldin ispanyol evet yeni ya daha zamanla düzene girer bence ekside olmana da ayrıca sevindim

iyi haberlermle geldm bugun ilk ilaçlarımı aldım acayp bi mide bulantısı var haftada iki kez terapi.10 gün sonra iç bi gelişme olmazsa o zaman yatma işini düşünüceklerms yine başınızdayım
alışırsın canım tahminimce sevindim bende al bakalım ilaçlarını düzenli seni sıkan ortamlardan ve kişilerden uzak dur birde inşallah herşey yoluna girer yatışa falanda gerek kalmaz

canım benim yatış mı düşündüler ki..inşallah gerek kalmaz yaa
umarım cumaya ekside girerim tatlım ya

pazar günü erkek kardeşimi sözlüycez .. istanbula gidicem..ayy insanlar inşallah canımı sıkmaz ya.. yok kilo almışsın yok bebişin zayıf vs vs dinlemek istemiyorum.. ama bu sefer ben de tutmuycam çenemi.. canımı sıkana lafımı koyucam

inşallahh canım yarın büyük bir ızla diyete ve yürüyüşe başlyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…