Unutmusum canim saolAksam yok mu
çiğ köfte mi yedin kız ben sevmem deDünkü menüm
Sabah
Bir kepekli sandvic peynirli
Bir cay
Ara
Yesil cay
Öğle
Corba
Bir bohca kofte
Salata
Bir dilim ekmek
Ara
Bir elma
Yesil cay
Akşam
4 çig kofte
Salata
Ayran
3 ltsu
3 mile leslie
Öğlen yemeği yememissin canım acikmadin midünkü menüm
kahvaltı 10.00: 2dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates maydonoz
ara 12.00 : 7 badem yeşilçay
ara 15.00 : 1 bardak süt 5 tane kepekli bisküvi
akşam 17.30 : 1 yk bulgur pilavı 6 yk ıspanak yemeği salata 1 kepçe çorba
ara 20.00: 1 elma 2 ceviz
spor 1 mil leslie 10 dk karın videosu
su 2.5 lt
yok canım ya dün midem bulanıyordu öğlen süt ve bisküviyle idare ettim sonra geçti meğer regl olcakmışım onun belirtileriymiş zaten benim midemi çok etkiliyor bu zamanlar normalde yerimÖğlen yemeği yememissin canım acikmadin mi
Anladım canım geçmiş olsunyok canım ya dün midem bulanıyordu öğlen süt ve bisküviyle idare ettim sonra geçti meğer regl olcakmışım onun belirtileriymiş zaten benim midemi çok etkiliyor bu zamanlar normalde yerim
hoş geldin ispanyolkızlar hala regl olmadım normalde cytesi olmam gerekiyordu ama doğumdan sonra 2. kez olucam düzene girmedi galiba.. hala beklemedeyim .. dün -500 düm neyseki.. umarım cumaya kadar koruyabilirim
alışırsın canım tahminimce sevindim bende al bakalım ilaçlarını düzenli seni sıkan ortamlardan ve kişilerden uzak dur birde inşallah herşey yoluna girer yatışa falanda gerek kalmaziyi haberlermle geldm bugun ilk ilaçlarımı aldım acayp bi mide bulantısı var haftada iki kez terapi.10 gün sonra iç bi gelişme olmazsa o zaman yatma işini düşünüceklerms yine başınızdayım
canım benim yatış mı düşündüler ki..inşallah gerek kalmaz yaaiyi haberlermle geldm bugun ilk ilaçlarımı aldım acayp bi mide bulantısı var haftada iki kez terapi.10 gün sonra iç bi gelişme olmazsa o zaman yatma işini düşünüceklerms yine başınızdayım
umarım cumaya ekside girerim tatlım yahoş geldin ispanyolevet yeni ya daha zamanla düzene girer bence ekside olmana da ayrıca sevindim
alışırsın canım tahminimce sevindim bende al bakalım ilaçlarını düzenli seni sıkan ortamlardan ve kişilerden uzak dur birde inşallah herşey yoluna girer yatışa falanda gerek kalmaz
inşallahh canım yarın büyük bir ızla diyete ve yürüyüşe başlyım :)hoş geldin ispanyolevet yeni ya daha zamanla düzene girer bence ekside olmana da ayrıca sevindim
alışırsın canım tahminimce sevindim bende al bakalım ilaçlarını düzenli seni sıkan ortamlardan ve kişilerden uzak dur birde inşallah herşey yoluna girer yatışa falanda gerek kalmaz
inşallah tatlım hastane falan filan derken gitti benm diyet :))canım benim yatış mı düşündüler ki..inşallah gerek kalmaz yaa
umarım cumaya ekside girerim tatlım ya
önce sağlık kuzucum.. sen iyi ol yeterkiinşallah tatlım hastane falan filan derken gitti benm diyet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?