Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sealm kızlar bugün giremedim pek herkes iyi mi nasılsınız bakalım
iyiyim nihayet bugün diyet modunda başladım ve bu saate kadar geldim. erken yatmalıyım yoksa kendimi tutamayabilirim
sabah 12:00 2 bol maydonozlu yumurta, 2 dl tam buğday
16:00 2 kase ayran çorbası
18:00 2 kase çorba 1dl portakal, 25gr kadar kabak çekirdeği
spor mümkün değil olmuyor. diyete adapte olamamamın en büyük nedeni eskiden diyetle yürüyüşe başlardım iyi gelirdi. kızım izin vermiyor şimdi. eşim de her dk film seyredelim diyip yiyecek birşeyler getiriyor. oooooof of

aslında film seyrederken eşiniz yesin sizde yeşil çay felan için bence başarabilirsiniz erken yatayımda az yemiş olayım diyerek bir yere kadar olur bence yani ara öğün koyarsanaz iştahınızda kapanır zaten

spor oosa iyi olura ama şartlama kendini sporsuz da kilo verilir canım fırsatın olduğu zaman yapsan bile yeter zaten çocuğunla uğraşman falanda spor sayılır sen beslenmene dikkat et yeter eşin getirsede yememeye çalış çiğ badem falan ye olmadı al eve ceviz falan yada kabak çekirdeğide olur abartmamak kaydıyla bence

michi napıyorsun ara verip mi geldin

Yarın dolunay var
Ona göre vay ben duymadım görmedim demeyin duraklama ve + lara üzülmeyin geçici. Biz diyetimize sadık kalıp yolumuza devam edelim. Suyumuz çaylarımızı içelim
ve motivemizi bu koca yuvarlağın bozmasına izin vermeyelim.

hain dolunay perşembeye etkisi geçer miki ne dersin günessel yoksa dolunay bitene kadar ödemli mi dolaşcaz

hain dolunay perşembeye etkisi geçer miki ne dersin günessel yoksa dolunay bitene kadar ödemli mi dolaşcaz
inşallah dolaşmayız cnm geçmeli bence
en azından ben geçmesi için elimden geleni yapıcam
havalarda düzeld, arkadaşımlada sözleştik
artık sabah yürüyüşlerine çıkıcaz sahile

inşallah dolaşmayız cnm geçmeli bence
en azından ben geçmesi için elimden geleni yapıcam
havalarda düzeld, arkadaşımlada sözleştik
artık sabah yürüyüşlerine çıkıcaz sahile
oh oh çok iyi ödemler korksun bizden çok isterdim bende sahil kenarında yürüyüş yapmak ama sahil kenarı illerinin yakınından bile geçemedim yaşamak için yani belli olmaz belki hayatımın bir döneminde böyle bir şansım olur çok güzel olsa gerek

bizimki öyle çok şaşalı büyük bi sahil değil ama olsun deniz havası insanın enerjisini değiştiriyor
bende izmirde yaşamak istiyorum kordonda yürüyüşe çıkmak filan
izmirdeki kızlar bence ondan fit öyle güzel kordon varken kim evde otururki

hiç yoktan iyi canım olsun evet kesin baştan aşağı dolaş dur sahilde değil mi ya

hiç yoktan iyi canım olsun evet kesin baştan aşağı dolaş dur sahilde değil mi ya
ayrıca bugünde gittim koşu bandı baktım ama sadece bi tane örnek vardı çokta kaliteli gelmedi gözüme açıkçası vazgeçtim

merhaba kızlar bugun cok yogundum giremedim. dünkü menüm söyle

sabah
2 dilim ekmek ve beyaz peynir

öglen
2 parmak kalınlıgında pestil

aksam
ızgara balık ve bol salata

leslie yaptım ve 2 lt su içtim

merhaba kızlar bugun cok yogundum giremedim. dünkü menüm söyle

sabah
2 dilim ekmek ve beyaz peynir

öglen
2 parmak kalınlıgında pestil

aksam
ızgara balık ve bol salata

leslie yaptım ve 2 lt su içtim
bomba dönüş yapıyorsun sanırsam değil mi tatlısı çok iyi

sehriye corbası gibi corbaları içerken ekmek yememek daha iyi diyor diyetisyenler cünküü onlar zaten 1 dilim ekmek yerine geciyor menün güzel spor da var süper

spor da olsa harika olacakmıııs

Dünkü menüm
Sabah
Bir kepekli sandvic peynirli
Bir cay
Ara
Yesil cay
Öğle
Corba
Bir bohca kofte
Salata
Bir dilim ekmek
Ara
Bir elma
Yesil cay
Akşam
4 çig kofte
Salata
Ayran
3 ltsu
3 mile leslie

canım aksamları ya hiç yemiyorsun ya da böyle saglıksız seyler yiyorsun olmuyor

sabah
sosisli omlet
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
az domates bir çay
ara meyveli yoğurt
2 ceviz 3 kayısı
akşam karnıbahar graten
ve yarım kase düğün çorbası
1-5 su

sosis sucuk gibi işlenmiş gıdalardan uzak durmak diyet için daha saglıklı. ufak bir hatırlatma

kızlar hala regl olmadım normalde cytesi olmam gerekiyordu ama doğumdan sonra 2. kez olucam düzene girmedi galiba.. hala beklemedeyim .. dün -500 düm neyseki.. umarım cumaya kadar koruyabilirim

canımm hosgeldiiin. inşallah daha da verirsin üstene -500 cok güzel

iyi haberlermle geldm bugun ilk ilaçlarımı aldım acayp bi mide bulantısı var haftada iki kez terapi.10 gün sonra iç bi gelişme olmazsa o zaman yatma işini düşünüceklerms yine başınızdayım

aslında kilo verme ve psikoloji birbiriyle cok ilintili. yani psikolojik yemek yeme diye bir olgu var. insanlar mutluyken daha güzel kilo veriyorlar. hemencecik atlatırsın inşallah

ay hiç cenemi tutamıyorum ben böyle meselelerde. acayip sinir oluyorum hiçte içimde tutamıyorum. lafını esirgeme bence de. bazı insanlar, insanların mutsuzluklarından nemalanıyorlar mutlu oluyorlar.

erken saatlerde uyumak kilo vermeye de yardımcı. düzenli uyku önemli. bir de sabahı cok gec yemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…