Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Huu huuu... inşaallah atananlardan biri de sen olursun canım :)
inşallah

Kizlar bu aksamki konusma konusu ne olacak acaba
sürpriz genel olarak toplanıp karar bağlamamız gereken konular var takımcak hep beraber konuşalım dedik akşam öğreniriz beraber bu arada haftaya listeye gireceksin heyecanlı mısın 2. haftan yarın doluyor

Evet heyecanliyim haftaya beninde kilom yazilacak dimi ??
Bende size bunun serefine -1kilo hediye edicem ins.

inşallah sen atanıcaksın canım hemde istediğin yeree :)

selam kızlar bugün yoğundum malum ded biliyor evimi decore ediyorum
halılarımı komple değiştirdim
bulaşık makinası aldım sonunda ustalar geldi tesisat yokmuş onu filan hallettiler işte
dünkü menüme gelcek olursak

sabah kıymalı yumurta çay
öğle tavuk sote
akşam pizza
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
akşam uzun zamandır hamile gibi aşerdiğim reklamlarda çıkan pizzadan aldım guseppemidir nedir ondan yedik
1/2 kasede çorba içtim
süt içtim tarçınlı
ve biberli yoğurt yedim 1.5 su içtim
temizlik yaptım bol bol

hazırmıyız kızlar e herkes nerde yarım saat kadlı herkes toplaşsın april gel buraya aslı konular sendeydi fikirler fikirler

tamam o zaman herkes geliyor sayılır diğerleri nerde acaba gelen burdayım yazsın kızlar gibi

Kızlar cok mutluyum bugün. Esim kilo aldi zayıflat beni diyor. sabah 3 saat falan yuruduk. Film basinda da izinle birkaç kase yoğurt yedi sadece. Bende daja cok dikkat ediyorum şimdi.yürüyüşü hergun yapmayı düşünüyoruz :)

çok iyi olmuş demekki ona kilo aldırmak lazımmış hareket etmek iyidir zaten yürüyüş yapın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…