inşallahHuu huuu... inşaallah atananlardan biri de sen olursun canım :)
sürprizKizlar bu aksamki konusma konusu ne olacak acaba
Evet heyecanliyim haftaya beninde kilom yazilacak dimi ??inşallah
sürprizgenel olarak toplanıp karar bağlamamız gereken konular var takımcak hep beraber konuşalım dedik akşam öğreniriz beraber bu arada haftaya listeye gireceksin heyecanlı mısın 2. haftan yarın doluyor
inşallah sen atanıcaksın canım hemde istediğin yeree :)kızlar çok mutluyum atama varmış başvurular yarın başlıyor2 nisanda belli olacakmış atamalar çok heyecanlı benim için dua ederseniz sevinirim hayırlısı olur umarım bu kez hayırlısıyla atanırım yeter daha yani
evet canım listeye yazılcak adın iyi çalış haftaya kadarEvet heyecanliyim haftaya beninde kilom yazilacak dimi ??
Bende size bunun serefine -1kilo hediye edicem ins.
ben burdayım face,twitter ve ks turu yapıyorumhazırmıyız kızlar e herkes nerde yarım saat kadlı herkes toplaşsınapril gel buraya aslı konular sendeydi fikirler fikirler
çok iyi olmuş demekki ona kilo aldırmak lazımmışKızlar cok mutluyum bugün. Esim kilo aldi zayıflat beni diyor. sabah 3 saat falan yuruduk. Film basinda da izinle birkaç kase yoğurt yedi sadece. Bende daja cok dikkat ediyorum şimdi.yürüyüşü hergun yapmayı düşünüyoruz :)
april yok olamz herkes olmasa olur ama konular aprilde gelcem dedi gelir birazdanEvet bayanlar konumuz neydi saat 10 oldu konuya girelim artikin
geldimmapril yok olamz herkes olmasa olur ama konular aprilde gelcem dedi gelir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?