evet april bzie günün konularını sunsan açılışı yapsan gündemimiz nedir canım senden alalım başkangeldimm
Kızlar 10dk oldu çok vaktim yok kızım ağlıyorr sürekli kucakta
april dagatesi gelemiyormuş canım elektrikler yokmuş onu ayruyeten bilgilendirme yapcam ben sonra
müsait değilsen gidebilirsin
sağol canım inşallahdeadline gözünaydın canım atamalar var.. inşallah güzel bir yere atanırsın canım
Tamam canım arasira bakarım artık :)
müsait değilsen gidebilirsin
ben kendi adıma söylüyorum ki bir ara motivasyon kaybı yaşadım biliyorsun april yüklendikçe spora daha kötü oldu sonuç böyle oldu yani bence bu duruma çözümde bulmalıyız neden sabit kalıyoruz yada ekstra motivasyon için ne yapılabilir önerisi olan varsa onuda konuşalımmerhaba kızlar fazla vaktinizi almak istemeyiz ama mecbur kaldık. ilk sorunumuz şu neden bizim takımdakiler kilo veremiyor? yoksa istemiyormusunuz kilo vermek hevesiniz mi kalmadı ? ben bikaç kişi hariç isteksizlik ve vurdumduymazlık seziyorum...takıma girene kadar herşey iyiydi ama şimdi herkes ya sabit kalıyor yada kilo alıyor !! bir isteksizlik olanlar varsa lütfen söylesin bugün bilmek istiyoruz
iki hafta ustuste kilo alan kendi dusunup izne ayrilmasi gerek zaten.. bence agir ceza degil ayrica takimda kac kisi olmasi gerekiyor yeni gelen gormedim ben geldigimden beri belirli sayidami kalmasi gerek takimin yoksaaslında şöyle bir durum var april ilk sayfa kurallarına göre takım motivasyonunu düşüren yada kilo alan üye hakkında bir kuralımız var okuyan bilir diskalifiye ağır olur ama mesela 3 hafta üst üste kilo alıyorsa o üyeden zine ayrılmasını isteyebiliriz 2 hafta burda olacak ama listede olamayacak toparlandığı an tekrar listeye alırız ne dersiniz çok mu ağır olur
evet güzel fikirben birara diğer takımlara bakmıştım yani dereceye girenlere..kendi içlerinde de yarışları oluyor ve müthiş bir disipilin içindeler..bizde mesela artıda olunca üzülme haftaya verirsin falan diyoruz ya onlar ceza veriyor, mesela spor cezası, haftaya şu kadar vereceksin cezası gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?