Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aslında cezaya bile gerek yok birbirimiz gerekirse azarlamalıyız ,, menüleri değerlendiriken objektif olmalıyız ..örneğin akşam pizza yemiş, sporla dengelemişsin veya yarın az yersin demek yerine ciddi ciddi azarlamalıyız bence çok işe yarar

iki hafta ustuste kilo alan kendi dusunup izne ayrilmasi gerek zaten.. bence agir ceza degil ayrica takimda kac kisi olmasi gerekiyor yeni gelen gormedim ben geldigimden beri belirli sayidami kalmasi gerek takimin yoksa
belli bir sayısı var 12 15 kiş falan ama biz bu sorunu çözmeden yeni birisi gelmesin dedik canım o nedenle senden sonra kimse gelmedi

Bence gayet güzel bir fikir

takıma devamlı yenilikler getirdik deadline ve ben ama kimse uymadı.ptesi tartılalım dedik kontrol amaçlı yok olmadı.......menü takibi yapalım dedik olmadı.....hergün menünüzü yazın spor yapın dedik olmadı....haftada bir kere uğrayanlar var olmazzz böyle gitmez ki bu tamam biz çok ılımlı davranıyoruz ama bu da demek olmuyor ki kafamıza göre takılalım biz.....eğer iş kurallara göre takımı devam ettirmek olsaydı eğer bu takımda inanın kimse kalmazdı herkes diskalifiye olurdu......güzel arkadaş olduk devam etmeliyiz bu yolda hızlı ve emin adımlarla

aslında 1. sorun öncelikle toparlanamıyoruz ben eşleşme yapmıştım ama eşler gelmedi mesela olmadı ispanyol bence listede olupta buraya uğramayan arkadaşların sorunu çözmemiz lazım başta neden yoklar yani bak işleri olur haber veririler seninki gibi ama hep yoklarsa bir sıkıntı ver demektir bence bu konuda ağır yaptırım şart motivasyonu düşüren bu bence açıkcası muhabbet yok son zamanlarda

Ozaman kimse darilmasin guzenmesin azarlama ve cezalar verilsin baktik olmuyor ozaman belirli sure yine kaale almayip devam ederse kimse artik o izne ayrilsin kendine gelene toparlayana kadar gruba girmesin boylede olabilir.. isin ciddiyetine varir herkez takimdan ayrilmak istemeyisinden azmedebilirler nedersiniz

ben aslında bu fikre katılıyorum en azından burayab uğramalı herkes tamam gündüz olmuyor ama akşam bir saat bile uğraması lazım takıma girerken bunu bilerek giriyoruz sonuçta uymuyorsa girmemk lazım

o zaman günlük 5 mesaj kuralını hayata geçirmeliyiz başta.. herkes haftalık mesaj sayısını cuma günü bildirsin.. 35 ten az olan ikaz edilri tekrarlarsa diskalifiye veya zorunlu izin düşünülür

yakında çok ciddi yeni kurallar hazırlamaya başlıyacağız deadline haberin olsun! bakın kızlar artık çok ciddi bakın bu duruma kırılmak gücenmek yok serttim artık siz de sert olun!sonuçta ben de diyetteyim kaç aylardır ama hiç istikrarımı bozmadım

takip işini de ikli -üçlü takım yapmıştın ya deadline , takım arkadaşı takip edebilri

o zaman açıkça söylüyorum takıma gelmeyip bildirim yapmayana ve muhabbet etmeyene hatta listeden çıkarıcam hemen değil önce bir uyarı nedenini bildirir baktık hala aynı bence izne ayrılsın tekrar deneyelim 2 hafta olamzsada gelmez bir daha

Ve kesinlikle muhabbete dahil olmali kisiler cunku gun icinde motivemiz dusebilir konusarak destek olabilirz birbirimize ve yiyecegimiz zararliseylerden uzaklastirabiliriz haftada bir kilo bildirimi zaten olmaz menu bildirimi bile motive etmezki bizleri sohbet olmali danisilmali birbirimize ben boyle dusunuyorum..

kızlar fikirlerinizi söyleyin sonra ben bunları toparlatıp maddeler halinde yeni kurallar diye ekleyeceğim....

bakın bu akşam bile herkes gelmemiş sadece bir akşam herkes olsun dedik yine yok!gelen arkadaşlarıma çok tşk ederim

evet bencede hiç sohbet konusu bulamayacakmıyız havadan sudan bile konuşabiliriz sonuçta o bile burad olduğunu hatırlatıyor insana yada diyette olduğunu bence önce herkes birbirini tanımalı ona göre eşleşme yapılmalı konuşacak şeyimiz elbette vardır

kendi adıma söylersem evet 10 gün kadar koptum çok üzgünüm ama bu hafta fazlasıyla verdim ve tam gaz devam etmeyi düşünüyorum :) artık mutluyum :)

Acikcasi kendi adıma söyleyeyim süper olur ben size çok alıştım sizden ayrı kalma fikri bile hemen harekete geçmemiş sağlayabilir

eevt ama ona kimse uymadı ki birde birbirlerine saat olarak uyan kişiler olmalı sanırım çünkü karşılaşmıyorlar birbirleriyle
deadline kuzum bence bu gruplamayı biz şöyle düzenliyelim.....kiloya göre ; 55/60 ve 60/70 70/80 arası gibi ozaman sanki daha iyi fikir verebilir arkadaşlar birbirlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…