bana haber verenler ve haberim olanlar var günessel ve dagatesi gelemediler bu akşam michide gelirdi ama şimdi yok bilemedim onun dışındakiler hiç yokbakın bu akşam bile herkes gelmemiş sadece bir akşam herkes olsun dedik yine yok!gelen arkadaşlarıma çok tşk ederim
jasmine? dalin ?bana haber verenler ve haberim olanlar var günessel ve dagatesi gelemediler bu akşam michide gelirdi ama şimdi yok bilemedim onun dışındakiler hiç yok
evet ve birbirleriyle rekabet etmeliler bence ben karşıydım takım içi rekebete ama gerekli sanırım şöyle bişey olabilir tatlı bir rekabet hem yardımlaşma hemde birbirine yetişmeye çalışma gibideadline kuzum bence bu gruplamayı biz şöyle düzenliyelim.....kiloya göre ; 55/60 ve 60/70 70/80 arası gibi ozaman sanki daha iyi fikir verebilir arkadaşlar birbirlerine
jasmine e ben çok kızgınım leslie grubuna da gelip haber vermiyor hiç nerde ki ojasmine? dalin ?
aaaa orayada mı gelmiyor ? bak sen bizim kızajasmine e ben çok kızgınım leslie grubuna da gelip haber vermiyor hiç nerde ki o
sen var ya özellikle çok dikkat ediyorsun bundan sonra gözüm üstünde ona göreeeAcikcasi kendi adıma söyleyeyim süper olur ben size çok alıştım sizden ayrı kalma fikri bile hemen harekete geçmemiş sağlayabilir
ayy leslie diyince ben de hiç giremedim net dolayısıyla ama hergün yaptımjasmine e ben çok kızgınım leslie grubuna da gelip haber vermiyor hiç nerde ki o
bak bir kaçak daha yakalandı he hee =))ayy leslie diyince ben de hiç giremedim net dolayısıyla ama hergün yaptım
ha evet sende haber vermiyorsun neyse seni biliyorum listeden çıkarmadım ama artını at git jasmine yapmıyordaayy leslie diyince ben de hiç giremedim net dolayısıyla ama hergün yaptım
evet hep disiplinsizlikten böyle oldu..hepimiz yarın sabah uyanınca sıfırdan başlıyoruz ok? daha ciddi emin adımlarla artık eksi görmeliyiz o listede zaten artı görmek istemiyorum artı olana çok acı yaptırımlar uygulanacaktırDisiplin şart kızlar yanlış anlamayın be herkesten önce kendime söylüyorum
Sen varya derken ne demek istedin april korkuttun beni çok mu kötü durumdayımsen var ya özellikle çok dikkat ediyorsun bundan sonra gözüm üstünde ona göreee
ehhh nihayet şimdi bütün geçmişi oku bakim sonra gelSelammm ya çok geciktim kusura bakmayın
hergün topiğe mutlaka girilicek en az 5 msjtamam bundan sonra herkesi kilosuna yakın olan arlıkta eşleştirelim o aralıktakiler birbiriyle yarışıyor kilo veremeyene neden diye soruyoruz kaçamak yapmayacak ekstrem bişey olur o hariç hastalık falan ama kesinlikle kurallara uyulacak iki hafat kilo alan yada sabit kalan olursa izne ayrılmayı düşünsün ona göre dikkat etsinbaşka var mı
tamam canımha evet sende haber vermiyorsun neyse seni biliyorum listeden çıkarmadım ama artını at git jasmine yapmıyorda
evet hep disiplinsizlikten böyle oldu..hepimiz yarın sabah uyanınca sıfırdan başlıyoruz ok? daha ciddi emin adımlarla artık eksi görmeliyiz o listede zaten artı görmek istemiyorum artı olana çok acı yaptırımlar uygulanacaktır
benden okey kızlar..tamam bundan sonra herkesi kilosuna yakın olan arlıkta eşleştirelim o aralıktakiler birbiriyle yarışıyor kilo veremeyene neden diye soruyoruz kaçamak yapmayacak ekstrem bişey olur o hariç hastalık falan ama kesinlikle kurallara uyulacak iki hafat kilo alan yada sabit kalan olursa izne ayrılmayı düşünsün ona göre dikkat etsinbaşka var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?