- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
her zaman dikkatli ol lütfenKizlar siz kararlastirin benim cikmam lazim yarindan sonra benimde daha dikkatli olman lazim dimi guruba giricem haftaya ins.Size iyi toplantilar
tamam sen baya deneme süresini başarılı geçiriyorsun amaKizlar siz kararlastirin benim cikmam lazim yarindan sonra benimde daha dikkatli olman lazim dimi guruba giricem haftaya ins.Size iyi toplantilar
ehhh nihayet şimdi bütün geçmişi oku bakim sonra gel
sen hangi saatlerde uygunsun canım ayrıca gitmeden gündüz daha rahat giriyorsun değil miBen herseye uyarim haberiniz olsun kararlilik sart bu kilolar bu vucuttan gidecek baska yolu yok!!!
Sloganimiz bu
Yok unutmam canim tamam hadi ii geceler hepinizetamam sen baya deneme süresini başarılı geçiriyorsun amaimkan olsa bu hafat alırdık ama kurallar gereği haftaya kadar dikket et hafytaya çok önemli yarın kilo bildirimi yap tamam mı unutma birde
canım insanın saati pek belli olmazki sen kiloya göre yap eşlemeyikim ne zaman müsait girebiliyor onu söylesin önce bence ona görede bakalım mesela sen akşam girebiliyorsun değil mi ispanyol sabah michide akşam giriyor ben her daim şimdilikona göre kim ne zaman çoğu zaman uygun
april bu arada jasmine akşam buradaydı niye gelmedi acaba gördüm onu saat 4 gibi falan gelirim akşama demişti halbuki kesin yine unuttuher zaman dikkatli ol lütfen
işte bu seviyorum böyle şeyleriBen herseye uyarim haberiniz olsun kararlilik sart bu kilolar bu vucuttan gidecek baska yolu yok!!!
Sloganimiz bu
Benim belli olmuyor ama genellikle gunduz daha rahat oluyorum iki kizim var biri 6 yasinda biride 19 aylik anca onlari yatirinca gecw kafam rahat oluyor aksam 5den 9 a kadar girisim zor olur diger saatler uygunum genelliklesen hangi saatlerde uygunsun canım ayrıca gitmeden gündüz daha rahat giriyorsun değil mi
tamam ya o da olur eşleşmeyi kioya göremi yapalım ne dersin şimdi nasıl olsuncanım insanın saati pek belli olmazki sen kiloya göre yap eşlemeyibide şunuda getirebiliriz bir kural mesela bir saat ayarlarız herkes gelmeye çalışsın bu saatde diye sohbet etme olsılığı artar insan isterse ayarlar hergün kimler gelirse aralarında sohbet eder fikir alışverişi yapar
tamam canım hadi çık sen yarın son gelişmeleri öğrenirsin iyi geceler sanaBenim belli olmuyor ama genellikle gunduz daha rahat oluyorum iki kizim var biri 6 yasinda biride 19 aylik anca onlari yatirinca gecw kafam rahat oluyor aksam 5den 9 a kadar girisim zor olur diger saatler uygunum genellikle
bence kiloya göre yapalımtamam ya o da olur eşleşmeyi kioya göremi yapalım ne dersin şimdi nasıl olsun
bu güzel bir fikircanım insanın saati pek belli olmazki sen kiloya göre yap eşlemeyibide şunuda getirebiliriz bir kural mesela bir saat ayarlarız herkes gelmeye çalışsın bu saatde diye sohbet etme olsılığı artar insan isterse ayarlar hergün kimler gelirse aralarında sohbet eder fikir alışverişi yapar
kiloya göre daha iyi bence debence kiloya göre yapalım
yoo son zamanlarda menülerin iyi gidiyor da tartıda hiç iyi gitmiyorsun sen annene bi gittin ya ozamanlar koptun diyetten ......düzelmeye başladın ama daha sıkı sarıl tamam mı ?Sen varya derken ne demek istedin april korkuttun beni çok mu kötü durumdayım
tamam o zaman şimdi 90-80 arası 79-70 69-60 üç grup oluyor tamam mı april oraları yazayım şimdibence kiloya göre yapalım
sence saat kaç gibi olsun canım ?bu güzel bir fikir
kiloya göre daha iyi bence de
yaz kızımtamam o zaman şimdi 90-80 arası 79-70 69-60 üç grup oluyor tamam mı april oraları yazayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?