Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar siz kararlastirin benim cikmam lazim yarindan sonra benimde daha dikkatli olman lazim dimi guruba giricem haftaya ins. Size iyi toplantilar
tamam sen baya deneme süresini başarılı geçiriyorsun ama imkan olsa bu hafat alırdık ama kurallar gereği haftaya kadar dikket et hafytaya çok önemli yarın kilo bildirimi yap tamam mı unutma birde

Ben herseye uyarim haberiniz olsun kararlilik sart bu kilolar bu vucuttan gidecek baska yolu yok!!!
Sloganimiz bu

Kızlar kabul ederseniz eşlesmeyi bu toplantıda yapsak büyük bir çoğunluk burdayken sonra kopukluk olmasın

kim ne zaman müsait girebiliyor onu söylesin önce bence ona görede bakalım mesela sen akşam girebiliyorsun değil mi ispanyol sabah michide akşam giriyor ben her daim şimdilik ona göre kim ne zaman çoğu zaman uygun
canım insanın saati pek belli olmazki sen kiloya göre yap eşlemeyibide şunuda getirebiliriz bir kural mesela bir saat ayarlarız herkes gelmeye çalışsın bu saatde diye sohbet etme olsılığı artar insan isterse ayarlar hergün kimler gelirse aralarında sohbet eder fikir alışverişi yapar

sen hangi saatlerde uygunsun canım ayrıca gitmeden gündüz daha rahat giriyorsun değil mi
Benim belli olmuyor ama genellikle gunduz daha rahat oluyorum iki kizim var biri 6 yasinda biride 19 aylik anca onlari yatirinca gecw kafam rahat oluyor aksam 5den 9 a kadar girisim zor olur diger saatler uygunum genellikle

tamam ya o da olur eşleşmeyi kioya göremi yapalım ne dersin şimdi nasıl olsun

Benim belli olmuyor ama genellikle gunduz daha rahat oluyorum iki kizim var biri 6 yasinda biride 19 aylik anca onlari yatirinca gecw kafam rahat oluyor aksam 5den 9 a kadar girisim zor olur diger saatler uygunum genellikle
tamam canım hadi çık sen yarın son gelişmeleri öğrenirsin iyi geceler sana

bu güzel bir fikir
bence kiloya göre yapalım
kiloya göre daha iyi bence de

Sen varya derken ne demek istedin april korkuttun beni çok mu kötü durumdayım
yoo son zamanlarda menülerin iyi gidiyor da tartıda hiç iyi gitmiyorsun sen annene bi gittin ya ozamanlar koptun diyetten ......düzelmeye başladın ama daha sıkı sarıl tamam mı ?

geçen hafta bireyselde dereceye girenler ne yapmış diye takımlara bakıyordum , adını vermeyeyim bir takım , diğer takımlar da öğrenip zayıflamasınlar diye özele gelin orda anlatıcam diyor ve hepsi özelden konuşuyordı.. azime bak dedim yaa .. biz takımı toplayamıyoruz millet extradan özlede görüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…