Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

whatsup grupları var biliyormusun birininde ordan takılıyorlar onuda ben gördüm whatsupa gelin bişey buldum falan yazmıştı takımın birindee biri

hehehh demekki bütün günü boş insanlar aynı takıma toplanmışlar kuzum diyeee ben kendimi avuttum şimdi

Kızlar bütün kurallar kabulumdur nederseniz o olsu
yoo son zamanlarda menülerin iyi gidiyor da tartıda hiç iyi gitmiyorsun sen annene bi gittin ya ozamanlar koptun diyetten ......düzelmeye başladın ama daha sıkı sarıl tamam mı ?
Tamam canım çeki düzen vericem kendime

beni sıkı tutcak kızacak biri lazım yaa. boşlayınca aşırı yiyorum. bu ara iyiyim de...

canlarım ciğerlerim ben çıkıyporum.. kociş sesleniyor kızım mızıldanıyormuş, avazı çıktığı kadar bağırıp oğlanı da uyandırmadan ağzına memyi tıkıvereyim.. bütün kuarallara tamam diyorum.. yarın daha güzel bir gün olacak.. artık hiççç kaçamak yok, hepimiz muhteşem olacağız

Ben şahsım adına çok teşekkür ediyorum bu toplantı bile beni kendime getirdi bundan sonra
DİSİPLİN İSTİKRAR VE KARARLILIK
Yeter bu kadar aylaklik canım
işte bu! ne dersek o tamam mı bundan sonra zayıflıyacağız ve çok güzel olacağız

şimdi michi bir alt gruba kaymana ramak kalmış ya şöyle bir düşüncem var alttaki gruba geçmek için çaba harcayın kilonuz düşerse grubunuzuda değiştirirm daha motive edici sanki değil mi april ne dersin

tamam canım git sen kurallar en kısa zamanda hazırlanacak.emeğine ihtiyacımız olacak sadece hepberaber zayıf günlere merhaba diyeceğizgrsrz yarınn iyi geceler kuşummm

Aynen canım motive edici haydi inşallah
Bu hafta iyi gittim gibi 59 küsürleri görürüm diye umut ediyorum

Listeyi telefona kg vermeyi beynime kaydettim kızlar
21 den sonrası benim için de iyi olur çocuklar yatağa ben kk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…