whatsup grupları var biliyormusun birininde ordan takılıyorlar onuda ben gördüm whatsupa gelin bişey buldum falan yazmıştı takımın birindee birigeçen hafta bireyselde dereceye girenler ne yapmış diye takımlara bakıyordum , adını vermeyeyim bir takım , diğer takımlar da öğrenip zayıflamasınlar diye özele gelin orda anlatıcam diyor ve hepsi özelden konuşuyordı.. azime bak dedim yaa .. biz takımı toplayamıyoruz millet extradan özlede görüşüyor
hehehh demekki bütün günü boş insanlar aynı takıma toplanmışlar kuzum diyeee ben kendimi avuttum şimdigeçen hafta bireyselde dereceye girenler ne yapmış diye takımlara bakıyordum , adını vermeyeyim bir takım , diğer takımlar da öğrenip zayıflamasınlar diye özele gelin orda anlatıcam diyor ve hepsi özelden konuşuyordı.. azime bak dedim yaa .. biz takımı toplayamıyoruz millet extradan özlede görüşüyor
Tamam canım çeki düzen vericem kendimeyoo son zamanlarda menülerin iyi gidiyor da tartıda hiç iyi gitmiyorsun sen annene bi gittin ya ozamanlar koptun diyetten ......düzelmeye başladın ama daha sıkı sarıl tamam mı ?
işte bu! ne dersek o tamam mı bundan sonraKızlar bütün kurallar kabulumdur nederseniz o olsu
Tamam canım çeki düzen vericem kendime
21 uygun mu acaba .. gündüz daha iyi aslında ama işyerinde giremeyenler varsence saat kaç gibi olsun canım ?
ne demek şimdi bu? sen kendi beyninde bitiremedinmi bu işi ki biri lazım bana diyosun...yeme efendim öyle bişey yok!çok kızarımbeni sıkı tutcak kızacak biri lazım yaa. boşlayınca aşırı yiyorum. bu ara iyiyim de...
evet canım bana uyar aynı bugün gibi olur mesela 21:00/23:00 arası biz buralardayız hadi sende gel olsun sloganımız da21 uygun mu acaba .. gündüz daha iyi aslında ama işyerinde giremeyenler var
işte bu! ne dersek o tamam mı bundan sonrazayıflıyacağız ve çok güzel olacağız
tamam canım git sencanlarım ciğerlerim ben çıkıyporum.. kociş sesleniyor kızım mızıldanıyormuş, avazı çıktığı kadar bağırıp oğlanı da uyandırmadan ağzına memyi tıkıvereyim.. bütün kuarallara tamam diyorum.. yarın daha güzel bir gün olacak.. artık hiççç kaçamak yok, hepimiz muhteşem olacağız
evet tam olarak onu planladım april izin verirse bir üst gruba geçmek kim istemezo halde kilo verenler bi üst gruba terfi ediyor. öyle mi?
evet canım bana uyar aynı bugün gibi olur mesela 21:00/23:00 arası biz buralardayız hadi sende gel olsun sloganımız da
şimdi michi bir alt gruba kaymana ramak kalmış ya şöyle bir düşüncem var alttaki gruba geçmek için çaba harcayın kilonuz düşerse grubunuzuda değiştirirm daha motive edici sanki değil mi april ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?