Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen canım motive edici haydi inşallah
Bu hafta iyi gittim gibi 59 küsürleri görürüm diye umut ediyorum
az kalmış 60.1 mişsin geçen hafta terfiye ramak kalmış ama eşim yokken benle takılırsın izinde ya pridee dagatesi ortada yok bende yalnız kalmam hem winchester ve benle takıl

ben de öneride bulunayım çıkmadan
pazartesi de tartılalım yine , benim motivasyonumu artırmıştı
her hafat bildirim sonrası herkes sonraki haftanın hedefini belirlesin ve ceza da hedefi yakalamayınca verilsin.. böylelikle regl veya özel gün kutlaması gibi durumlarda herkes kendini bilecek ve ona göre hedef belirlediğinden biz de sürprizle karşılaşmayacağız

ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ!!

o halde kilo verenler bi üst gruba terfi ediyor. öyle mi?
AYNEN ÖYLE ÇOK ZEVKLİ DİMİ ALIN SİZE BİTANE DAHA YARIŞ ...

EVET BEBEM ÇOK GÜZEL MOTİVASYONUMUZU YÜKSELTSİN BEN DAHA BİŞEY İSTEMİYORUM BAKALIM HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE BENDE Bİ ALTA İNİP İSPANYOLA KAFA TUTACAĞIM HE HEEE=)

o halde sorarım pazartesi tartılalım diyenler haber versin birde herkes hedef belirlesin her cuma bir sonraki haftanın hedefini yazıcam ve bir sonraki cuma krşılaştırlaım ne dersiniz kim ulaşmış falan

o halde sorarım pazartesi tartılalım diyenler haber versin birde herkes hedef belirlesin her cuma bir sonraki haftanın hedefini yazıcam ve bir sonraki cuma krşılaştırlaım ne dersiniz kim ulaşmış falan
benden yana ok bebem zaten ptesi sabahı tartılmayı ben seviyorum bu kural tekrar konulsun ve lütfen herkes uysun

april hatta sayıya göre bu gruplar 5 er kiloyla güncelleyebilirm çift rakamlar sağlanırsa neyse zamanı gelince yaparım onu ben

bu cuma grup listesini kopyalayıp hedef kilosunu yazıcam herkesin yanına haftayada onu kontrol edicez bakalım kim hedefe ulaşmış ulaşmamış oana göre bişeyler düşünürüz

Beni pazartesi günü tartilma olayından muaf olsam olmazmi ki

kuzum ben zaten ptesi tartılmayı çok seviyordum iyi geliyordu ama nedense istemediler..ama sanırım yine uygulanacak çünkü kötü süprizlere karşı hazırlıklı olmamızı sağlıyor.....düşüneceğim tekrardan.....ama sadece ptesi kontrol tartısı cuma bildirim tartısı olacak onun haricindeki günlerde tartılmayı yasaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…