hayır canım herkes tartılacak dediğim gibi kontrol tartısı olacak buBeni pazartesi günü tartilma olayından muaf olsam olmazmi ki
evet tartıl bence eğer verememiş olursan 1 gün detoks yaparız mesela hem motive olursun takipteyim seni aprile de söyliycem kaçamak yok o gruptasın seni kontrol edecek menülerine sert eleştiri gelirsede alınma gücenme yok şimdiden haberin olsun bundan sonra böyleAmaniiin ozaman ben her pazartesi tartilip geleyim
görüşürüz canımmBayanlar herkese iyi geceler ben yatıyorum artık ...
Yarına görüşürüz
yaniii !! okadar he hee=)tabiki canım o kilolar verilecek o kadar
iyi geceler kuzum fırsat bulduğun her gece 21/23 arası gel ok ?Bayanlar herkese iyi geceler ben yatıyorum artık ...
Yarına görüşürüz
ben hep buradayım april bende geleyim miiyi geceler kuzum fırsat bulduğun her gece 21/23 arası gel ok ?
yandı artık var ya o ....hele bir gücensin de hiç yorum yapmam vallaevet tartıl bence eğer verememiş olursan 1 gün detoks yaparız mesela hem motive olursun takipteyim seni aprile de söyliycem kaçamak yok o gruptasın seni kontrol edecek menülerine sert eleştiri gelirsede alınma gücenme yok şimdiden haberin olsun bundan sonra böyle
Tamam canım tartilip bildiririmevet tartıl bence eğer verememiş olursan 1 gün detoks yaparız mesela hem motive olursun takipteyim seni aprile de söyliycem kaçamak yok o gruptasın seni kontrol edecek menülerine sert eleştiri gelirsede alınma gücenme yok şimdiden haberin olsun bundan sonra böyle
kuzum sen zaten var yaaa iyiki varsın , iyiki bigün pat diye 1.takıma gelmişsin...sen olmasan ben napardımben hep buradayım april bende geleyim mi
kuzum sen zaten var yaaa iyiki varsın , iyiki bigün pat diye 1.takıma gelmişsin...sen olmasan ben napardım21/23 arası zaten sensiz olmaz kuzum
Tamda ben aynı şeyleri düşünüyordum artık kg veremezsem vay halimeyandı artık var ya o ....hele bir gücensin de hiç yorum yapmam valla
herşey ilk önce senin iyiliğin için, sonra takım için... çok da iyi oldu bakk kilolar yakın olduğu için birbirimizi daha iyi anlarız yorum yaparız sende benim menülere yap ok ? ama ben çok acımasızım ona göreee dikkatli olTamam canım tartilip bildiririm
Yok canım alinmaca darilmaca yok neyse o zaten bana lazımmış böyle birşey ilahi adalet april in takımına girdim o bana ayar verir bence april ne derse o
evet kuşum toplantı bitmiştir...zaten saat de epey geç oldu daha asılacak çamaşır.toplanacak bir mutfak ve yapılacak bir ütüm vartamam toplantı bitmiştir april son durum ne şimdi şuraya bir toplasak nasıl olur
Biliyorum canım çok sağolun iyiki varsınızherşey ilk önce senin iyiliğin için, sonra takım için... çok da iyi oldu bakk kilolar yakın olduğu için birbirimizi daha iyi anlarız yorum yaparız sende benim menülere yap ok ? ama ben çok acımasızım ona göreee dikkatli ol
kolay gelsin çabuk kalk çabuk bir tola hemen geç oldu vallaevet kuşum toplantı bitmiştir...zaten saat de epey geç oldu daha asılacak çamaşır.toplanacak bir mutfak ve yapılacak bir ütüm var
yarın kilo bildirimi yap bundan sonra inmediğini görürsem bende tependeyimBiliyorum canım çok sağolun iyiki varsınız
Burda herkes birbiri için çaba sarf ediyor
Acimasizlik konusunda hepsi başım gözüm üstüne
canım gerek yok bence herkes cuma tartılacak kesinkolay gelsin çabuk kalk çabuk bir tola hemen geç oldu vallaben yarın akşama kadar giremeyebilirm april birde listeyi taşıyım mı ben napayım ben cuma tartılcamda yarın yazan olur mu sence
tamam ben birisine az önce yarın tartıl dedim amacanım gerek yok bence herkes cuma tartılacak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?