Amaaan deadline çim sende işin icindeysen tamamdır kesin erir biterim benyarın kilo bildirimi yap bundan sonra inmediğini görürsem bende tependeyimhaftayada hedef belirle en az olanından şimdiden düşün hedefini
nedir hedefin ?Amaaan deadline çim sende işin icindeysen tamamdır kesin erir biterim ben
Tamam canım hedef belirlenmiştir
iyi geceler,hadi yarından soonra daha güzel olacak yaza rahat giricez untma,iyi dinlen enerjik kalk grsrzzz yarın....Toplantı bittigine göre herkese iyi geceler öptüm hepinizi kocaman
Haftaya cumaya kadar 80nedir hedefin ?
Inşallah canım hersey güzel olacakiyi geceler,hadi yarından soonra daha güzel olacak yaza rahat giricez untma,iyi dinlen enerjik kalk grsrzzz yarın....
iyi geceler kızlar dışardaydım misafirlikte şimdi geçmişleri okuyorum dedcim teşekkür ederim haber verdiğin için cnmaslında 1. sorun öncelikle toparlanamıyoruz ben eşleşme yapmıştım ama eşler gelmedi mesela olmadı ispanyol bence listede olupta buraya uğramayan arkadaşların sorunu çözmemiz lazım başta neden yoklar yani bak işleri olur haber veririler seninki gibi ama hep yoklarsa bir sıkıntı ver demektir bence bu konuda ağır yaptırım şart motivasyonu düşüren bu bence açıkcası muhabbet yok son zamanlarda
cnm azarlamaya ben karşıyım amaç ne olursa olsun burası dostluk çerçevesi üzerinde sürmeli birbirini motive etmeli üyelerOzaman kimse darilmasin guzenmesin azarlama ve cezalar verilsin baktik olmuyor ozaman belirli sure yine kaale almayip devam ederse kimse artik o izne ayrilsin kendine gelene toparlayana kadar gruba girmesin boylede olabilir.. isin ciddiyetine varir herkez takimdan ayrilmak istemeyisinden azmedebilirler nedersiniz
seni gidi uyanık seni
hehehheseni gidi uyanık seni
Canım senin de yakınmaların başka bir açıdan anlıyorum seni haklısın.Ama inan senin yazdıkların belki burada bulunan 15 kişinin hepsine gitmiyordur ama 5/6 kişiye gidiyordur orası kesin.Lütfen o güzel bilgilerinden bizi mahrum etme...(ayrıca şu paylaştığın yazıyı çok merak ettim ben nasıl görmemişim? sadece deadline görmüş)Kizlar iyi geceler. Gelemedim kusura bakmayin cunku apartmanin elektrik tesisatinda bir problem var 3 4 gundur elektrigi kesip duruyorlar!
Oncelikle alinan kararlar bana uygun.motivasyon dusuklugu yasanan konulari sormua april. Benim bir sikayetim var. cok asiri yogun bile olsam girip tek tek uzun uzun menulere yorum yazomiyorum. Mesela menu guzel deyip gectigim menu cok azdir. Mutlaka ekleme yapiyorum. Ya pismis havuc yemek diyettw iyi degil diyorum ya spor yani bir ekstra tavsiye veriyorum ama noluyor ? Okunmuyor bile. Boyle cok oldu. Bir de oyle sallamak iatemiyorum atiyorum alkolun kalorisi cok vw diyette yasak diye biliyorum ama kendim kullanmadigim icin kalori bilmiyorum. Biri alkol aldiysa once bir arastiriyorum sahiden oyle mi diye. Sonra yaziyorum. Mesela patlamis misir uagsiz tuzsuz 1 bardak kadar diyetisyenler izin veriyor bunu arastiriyorm sonra okunmuyor ya da umirsanmiyor. Moralim bozuluyor ve yazmak istemiylrum. Saglikli beslenme uzerine epey okudum o yuzden iyi bir birikimim var diye dusunuyorum ama geri donus alamamak can sıkıcı. Zaten dar vakittw girip yaziyorum. Birinde isin ortasinda bir konuyu boyle arastirip yazi paslastm ve okunmamis bile. Bi deadline okumustu. Hevesm kiriliyor.
ikincisi cok kati diyetlerin iyi olmadigini dusunuyorum. Bazi takimlar o tarz yapiyor saglikli degil bence. Makul olculerde guzelce beslenmeyi ogrenmek gerekiyor.
P.tesi tartilma bence de iyi fikir. Ben zaten 2 gune bir tartiliyorum :)
yaz geliyor benim hedefim 2 ay icinde 58 59a inmek ve biraz izin almak.
ve itiraf ediyorum bazen burada bir sey gorup canim cekip yedigim oluyor. Birinde birarkadas tatli yemisti ve inanilmaz canim cekip o hafta yapip yemistm. Yani boyle buyuk kacamaklari acik acik baklava yedm fln diye yazmayip serbetli tatli yedm diyebiliriz. Yani kalori avisindan bilmek icin.
Bir de bazen bazi arkadaslarin sokak agziyla beni takmadigini dusunuyorum. Ha duvara ha onlara konusmusum. En buyuk problemim bunlar.
Umursandigimi gorursem daha fazla fedakarlik edip daha cok gelmeye calisacagima eminim.
canım gündüzleri bazen evet bende katılamıyorum iş dolayısıyla ama akşamları genelde herkes buralarda olmalı haklısın...iyi geceler kızlar dışardaydım misafirlikte şimdi geçmişleri okuyorum dedcim teşekkür ederim haber verdiğin için cnm
konumuza gelirsek, motive inanılmaz düştü bunun en büyük sebebi de takımda veya grupta olan arkadaşların sadece menü yazıp çıkması sohbete dahil olmamaları diye düşünüyorum
önceden kim ne yazmış ben ne yesemde gidip orda yazıp utanmasam,haftaya başarılı bi şekilde eksiler görsem diye hevesle giriyordum.şimdi bi bakıyorum kimse yok benimde hevesim kırılıyor
gerçi benim sebeplerim çok farklı günlerdir çok kötü şeyler yaşadım burayı bdv ye çevirmemek içinde yazmadım
çok şükür aştım sayılır az pürüzler kaldı ama düzeldi sayılır yani
cnm azarlamaya ben karşıyım amaç ne olursa olsun burası dostluk çerçevesi üzerinde sürmeli birbirini motive etmeli üyeler
sonuçta atıyorum o gün morali çok bozuktur o üyenin ama yinede yazmadan olmaz diye menüsünü yazmıştır
biri bi atarlanır kıza hadi bakalım onu anlamadığınamı yanarsın yok yere kalbini kırdığınamı yanarsın
o dostluğun çöpe gittiğinemi say say bitmez
onun yerine daha yapıcı şeyler olmalı sonuçta kimseyide burda zorla tutmuyoruz
istikrar sağlayamayacaksa kendi çıksın zaten guruptan burdaki amaç eğlenerek, motive olarak, ederek kilo verebilmek
TAMAM CANIM BUNU HALLEDECEĞİM HERKESİ BİLGİLENDİRİRİZ BU KONUDA...Yok canim sokak agizla ifade edecek olursam demistm. Aslinda bazen sallamiyorlar diyecektm ama yakistiramadm kendime o yuzden takmadiginj dedim.
Mesela ben pizza cok severm biraksan 3 ogun yerim o derece. Bugum smdi hatirlamiyorum bir arkadas yemisti ay gozumde tuttu resmen. Ondan bence kacamaklari tatli kacamagi hamurisi kacamagi vs olarak yazalim. Mesela 1 dilim mi myedi onun kalorisini yazip hamurisi yedim densn. Spesifik belirtince benim canim cekiyor
DİMİ YAA ÇOK İYİYDİ TABİ YİNE DEVAM CANIM DAHA KONTROLLÜ OLUYORUZ ÖYLE,GEÇENLERDE DEADLİNE'E BİR ARKADAŞIMIN DİYET LİSTESİNİ VERMİŞTİM SANADA VEREBİLİRİM HEMEN HEMEN AYNI KİLOLARDASINIZ.YAZA EVET HİÇ BİŞEY KALMADI ÇOK HEYCANLI VE ÇOK ENDİŞELİYİM...GİTMELİ BU İSTENMEYEN KİLOLAR...Kilo alinmasina bende karsiyimhaklisin o konuda. Kili aliniyorsa ya cok yenmjstir ya da spor yojtur. Tahmini kilo hedefi de koyalm bence. O daha cok motive eder. 63.5 im bu cumaya 100 gram ama haftaya 62.7 hedefim var gibi. P.tesi tartilma fikri bence guzeldi. Ben o ara dikkat ediyordm. Ay artik skldm 62.7 63.5 arasi gidip gelmekten. Adam gibi verip 5 li rakam gormek istiyorum. Bahara ne kaldiiiiii
CANIM BENDE ÇOK YORGUNUM, UYUYAMADIM BİDE SABAH 6DA KALKACAĞIM OFFFFF....SEN BAYAĞI KAFEİN YÜKLEMİŞSİN OOOO İYİSİN BEN HER AN KAÇABİLİRİM CANIM YARIN YİNE GÖRÜŞÜRÜZ SEVGİLERLE..Ay nasil yorgunum ama aksam kahve ictim suan bomba gibiyim :) kahveden beri 1.5 lt su ictim :d icimyandi resmen
Yok canim sokak agizla ifade edecek olursam demistm. Aslinda bazen sallamiyorlar diyecektm ama yakistiramadm kendime o yuzden takmadiginj dedim.
Mesela ben pizza cok severm biraksan 3 ogun yerim o derece. Bugum smdi hatirlamiyorum bir arkadas yemisti ay gozumde tuttu resmen. Ondan bence kacamaklari tatli kacamagi hamurisi kacamagi vs olarak yazalim. Mesela 1 dilim mi myedi onun kalorisini yazip hamurisi yedim densn. Spesifik belirtince benim canim cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?