cnm benim bi kaç gündür hem bazı ailevi sorunlarım vardıcanım gündüzleri bazen evet bende katılamıyorum iş dolayısıyla ama akşamları genelde herkes buralarda olmalı haklısın...
ama tabi sende pek gözükmüyorsun tabiki gözümden kaçmadı hee bu arada eşleşmede aynı gruptayız daha çok gözüm üstünde artık haberin olsun.sen de benim menülere ve sporlarıma yorum yap birde mlyt var bizim grupta bilgine...
azarlamak mı ? yok canım asla ben izin vermem böyle bir üslupla konuşulmasına çok haklısın öyle olmaz...hepimiz arkadaşız ve öyle kalmalıyız saygılı
TAMAM CANIM BUNU HALLEDECEĞİM HERKESİ BİLGİLENDİRİRİZ BU KONUDA...
DİMİ YAA ÇOK İYİYDİ TABİ YİNE DEVAM CANIM DAHA KONTROLLÜ OLUYORUZ ÖYLE,GEÇENLERDE DEADLİNE'E BİR ARKADAŞIMIN DİYET LİSTESİNİ VERMİŞTİM SANADA VEREBİLİRİM HEMEN HEMEN AYNI KİLOLARDASINIZ.YAZA EVET HİÇ BİŞEY KALMADI ÇOK HEYCANLI VE ÇOK ENDİŞELİYİM...GİTMELİ BU İSTENMEYEN KİLOLAR...
CANIM BENDE ÇOK YORGUNUM, UYUYAMADIM BİDE SABAH 6DA KALKACAĞIM OFFFFF....SEN BAYAĞI KAFEİN YÜKLEMİŞSİN OOOO İYİSİN BEN HER AN KAÇABİLİRİM CANIM YARIN YİNE GÖRÜŞÜRÜZ SEVGİLERLE..
CANIM İNŞALLAH DÜZELMİŞTİR HERŞEY BOL ŞANSLAR DİLERİM...TABİ BİLİYORUM YİNEDE AZÇOK UĞRUYORSUN SEN. O HİÇ UĞRAMIYANLAR OLUYOR YA ONLAR YÜZÜNDEN BU DURGUNLUKLAR.AMA YENİ KURALLAR DAHA KATI OLACAK HERKES DİKKATLİ OLSUN ARTIK HE HE =)))))cnm benim bi kaç gündür hem bazı ailevi sorunlarım vardı
hemde evde tadilat vb şeyler var ama yinede giriyorum alıntılara bakıyorum yorum fılan atıyorum yani
ah keşke burası hareketli olsa hiç çıkmam
TAMAM CANIM DENE BAKALIM ,İSTERSEN LİSTE BENDE ZATEN DİYETİSYEN LİSTESİ MERAK ETME...LAZIM OLURSA SENDECanim ben bir sure daha fazla spor ve sifir kacamak deneyecegm 2 hafta kadar . Ilerleme gorecegime inaniyorum. Goremezsem isterim listeyi. Aslinda nasil beslenmem gerektigini cok iyi biliyorum ama yok is yemegi yok arkadas toplantisi yok aile bulusmasi hep kacamak oldu. Az da olsa o olan kavamaklar kilo vermemi engelledi. O yuzden biraz boyle deneyecegm.
iyi geceler aynen bende 6 da kalkacağım,gitti bugün bizim gramcıklar he hee=))) iyi uykularrrr bye canım...Iyi geceler kizlar ben biraz okuyup yatacagm cok gec oldu. Sabah 6 da kalkacagm. Haydi guzel uykular. Kilo vermej icin duzenli uyku sart!!
ne mahsuru olcak tatlım iyi geceler bende yatcam az sonrasanada iyi geceler bebemm...bizim erken kalkacak tayfa uyusunda kalksın biraz sonra!yarın görüşürüz Güneşcim (desem) bi mahsuru olurmu ki ? öptümmmm bye canımmmm...
Menun gayet iyi ama en gec 18.00 de yesen emin ol daha fazla kilo verirsin.. 2lt tamamla suyunudaHerkese gunaydinDünkü menüm
Sabah 7.45 1 tanehaslama yumurta 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 4 zeytin 2 dilim ekmek
12:00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tane Kaşarlı tost
15.30 sütlü kahve şekersiz
18.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık haşlanmış et
2 mil leslie 1.5 lt su
kızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.
Dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta ve bir kase yoğurt
11.00 bir fincan sütlü kahve
16.00 bir kase tavuk çorbası ve 4 kaşık salata
19.00 bir elma
1.5 lt su 15 dakikada yürüyüş
Emziriyorsun canim sen saglikli beslenmene dikkat et ben emzirirken rejimde yapamadim sen iyisin ama sebzeni etini iyi yeki cocuk senin vucudundan besinlerini almasin sonra senin demirin vitaminin eksilir buda saglik acisindan iyi degil canimdünkü menüm
11:00 yarım haşlanmış patates, 2 yumurta, 1/4kk peynir, 1 dl tam buğday, 1 kase yoğurt
16:00 1 kase yoğurt, yarım kase çorba, 1 havuç (çok fazla su içtiğimden midemde yer kalmadı fazla yiyemedim)
19:00 1 kase yoğurt
3lt su ve 3 saat tempolu yürüyüş kucağımda kızımla. kanguruya bağlıydı. metobolizmam yavaşalamaz herhalde sürekli emzirdiğimden. yolda bile emzirdim üstümü kapatıp. annelik insanı ne hale getiriyor, söyleseler inanmazdım :)
görüldüğü gibi kaçamaksız bir gün geçirdim çok şükür. sanırım biraz az yedim ama pek sağlıklı bir şey yoktu aralarda. gün boyu yürüdüm nerdeyse. bugün daha düzenli olurum inşallah.
kızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.
Dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta ve bir kase yoğurt
11.00 bir fincan sütlü kahve
16.00 bir kase tavuk çorbası ve 4 kaşık salata
19.00 bir elma
1.5 lt su 15 dakikada yürüyüş
Herkese gunaydinDünkü menüm
Sabah 7.45 1 tanehaslama yumurta 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 4 zeytin 2 dilim ekmek
12:00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tane Kaşarlı tost
15.30 sütlü kahve şekersiz
18.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık haşlanmış et
2 mil leslie 1.5 lt su
Dunku menum
Sabah
1parca kete salata 1k.k peynir ve cay
Ara ogun 1bardak sut ve 1light cikolatakapli biskuvi
Yarimsaat sonrasinda 1ceviz ve yesilcay
Oglen 1tabak tavukluarpasalatasi
Aksam 1tabak zeytinyagliguvec ikikepeketimek
Kizlar cikolata yiyince birazcikta gofretlicikolata yedim
40dkka yuruyus 20dkka kalca basen hareketleri 2.5lt limonlusu
canım dün sebze alacaktım bi baktım hepsi bayat. bi maydonaza bi pırasaya bi ıspanağa baktım yok. sonunda vazgeçmek zorunda kaldım. bugün pazara gidip alıcam inşallah. ete gelince evde kurbandan kalma bir sürü kıyma var ama eşimin ısrarıyla bütün yağı da içine koyduğumdan midem almıyor, öylece bekliyorEmziriyorsun canim sen saglikli beslenmene dikkat et ben emzirirken rejimde yapamadim sen iyisin ama sebzeni etini iyi yeki cocuk senin vucudundan besinlerini almasin sonra senin demirin vitaminin eksilir buda saglik acisindan iyi degil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?