Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm benim bi kaç gündür hem bazı ailevi sorunlarım vardı
hemde evde tadilat vb şeyler var ama yinede giriyorum alıntılara bakıyorum yorum fılan atıyorum yani
ah keşke burası hareketli olsa hiç çıkmam

Canim ben bir sure daha fazla spor ve sifir kacamak deneyecegm 2 hafta kadar . Ilerleme gorecegime inaniyorum. Goremezsem isterim listeyi. Aslinda nasil beslenmem gerektigini cok iyi biliyorum ama yok is yemegi yok arkadas toplantisi yok aile bulusmasi hep kacamak oldu. Az da olsa o olan kavamaklar kilo vermemi engelledi. O yuzden biraz boyle deneyecegm.

CANIM İNŞALLAH DÜZELMİŞTİR HERŞEY BOL ŞANSLAR DİLERİM...TABİ BİLİYORUM YİNEDE AZÇOK UĞRUYORSUN SEN. O HİÇ UĞRAMIYANLAR OLUYOR YA ONLAR YÜZÜNDEN BU DURGUNLUKLAR.AMA YENİ KURALLAR DAHA KATI OLACAK HERKES DİKKATLİ OLSUN ARTIK HE HE =)))))

TAMAM CANIM DENE BAKALIM ,İSTERSEN LİSTE BENDE ZATEN DİYETİSYEN LİSTESİ MERAK ETME...LAZIM OLURSA SENDE

Iyi geceler kizlar ben biraz okuyup yatacagm cok gec oldu. Sabah 6 da kalkacagm. Haydi guzel uykular. Kilo vermej icin duzenli uyku sart!!

Iyi geceler kizlar ben biraz okuyup yatacagm cok gec oldu. Sabah 6 da kalkacagm. Haydi guzel uykular. Kilo vermej icin duzenli uyku sart!!
iyi geceler aynen bende 6 da kalkacağım,gitti bugün bizim gramcıklar he hee=))) iyi uykularrrr bye canım...

sanada iyi geceler bebemm...bizim erken kalkacak tayfa uyusunda kalksın biraz sonra!yarın görüşürüz Güneşcim (desem) bi mahsuru olurmu ki ? öptümmmm bye canımmmm...

ALINAN KARARLAR ;

1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)

2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)

3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR

4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK

5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.

6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.

7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK

8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.

9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.

10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.

ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...

sanada iyi geceler bebemm...bizim erken kalkacak tayfa uyusunda kalksın biraz sonra!yarın görüşürüz Güneşcim (desem) bi mahsuru olurmu ki ? öptümmmm bye canımmmm...
ne mahsuru olcak tatlım iyi geceler bende yatcam az sonra

kızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.

Dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta ve bir kase yoğurt
11.00 bir fincan sütlü kahve
16.00 bir kase tavuk çorbası ve 4 kaşık salata
19.00 bir elma
1.5 lt su 15 dakikada yürüyüş

Herkese gunaydinDünkü menüm
Sabah 7.45 1 tanehaslama yumurta 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 4 zeytin 2 dilim ekmek
12:00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tane Kaşarlı tost
15.30 sütlü kahve şekersiz
18.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık haşlanmış et
2 mil leslie 1.5 lt su

Menun gayet iyi ama en gec 18.00 de yesen emin ol daha fazla kilo verirsin.. 2lt tamamla suyunuda

günaydın kızlar. dün akşamki tüm konuşmaları okudum ama yazamadım bebeğim kucağımdaydı anca vakit buluyorum. bence kurallar iyi oldu ve böylelikle daha disiplinli olacağımıza inanıyorum. sabah 71,4 çıktım, bu iyiye işaret :) yarın da 71,1 olursam %3,5 falan oluyor. neyse budan sonra pazartesi ve cuma tartı günü sanırım. inşallah hepimiz için daha güzel şeyler olur

bu arada gece uyumayıp bizim içi paylaşımlarda bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. sizleri seviyorum

Cok az yemissin bence sebze ve et turu de yeki metabolizman yavaslamasin yemeyerek degil yiyerek metabolizma calisir canim suyu 2lt tamamlasan super olur

Dunku menum
Sabah
1parca kete salata 1k.k peynir ve cay
Ara ogun 1bardak sut ve 1light cikolatakapli biskuvi
Yarimsaat sonrasinda 1ceviz ve yesilcay
Oglen 1tabak tavukluarpasalatasi
Aksam 1tabak zeytinyagliguvec ikikepeketimek
Kizlar cikolata yiyince birazcikta gofretlicikolata yedim
40dkka yuruyus 20dkka kalca basen hareketleri 2.5lt limonlusu
Yatmadan yogurtlulimonlupulbiberli karisimimdanda yedim

dünkü menüm
11:00 yarım haşlanmış patates, 2 yumurta, 1/4kk peynir, 1 dl tam buğday, 1 kase yoğurt
16:00 1 kase yoğurt, yarım kase çorba, 1 havuç (çok fazla su içtiğimden midemde yer kalmadı fazla yiyemedim)
19:00 1 kase yoğurt
3lt su ve 3 saat tempolu yürüyüş kucağımda kızımla. kanguruya bağlıydı. metobolizmam yavaşalamaz herhalde sürekli emzirdiğimden. yolda bile emzirdim üstümü kapatıp. annelik insanı ne hale getiriyor, söyleseler inanmazdım :)

görüldüğü gibi kaçamaksız bir gün geçirdim çok şükür. sanırım biraz az yedim ama pek sağlıklı bir şey yoktu aralarda. gün boyu yürüdüm nerdeyse. bugün daha düzenli olurum inşallah.

Kizlar dun yuruyusumu kahvaltidan sonra yaptim ve midem cabuk acikmaya basladi acaba spor aksam yapmak dahami iyi? Ben sabah yapayimki spor sonrasida vucut kalori yakiyor diye biliyorum gun icindede kalori fazla yakarim diye gunduz yaptim ama istahim kabardi dun ne yapsam aksamlarimi yapsam yine acaba
Bide bugun tartida 78.7 ciktim gecen hafta kactim hatirlamiyorum hergun tartildigim icin

Emziriyorsun canim sen saglikli beslenmene dikkat et ben emzirirken rejimde yapamadim sen iyisin ama sebzeni etini iyi yeki cocuk senin vucudundan besinlerini almasin sonra senin demirin vitaminin eksilir buda saglik acisindan iyi degil canim

canım menünü beğendim. bence kulaklıklarını takıp açık havada yürüyüşe çıkabilirsin, hatta hafif tempoda koşu da çok faydalıymış. benim içimde kalıyor pek yapamıyorum bebekle de sana söyliyim dedim :) yürüyüş beni çok rahatlatıyor ve kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor.

bi de suyu biraz daha fazla içmeye çalış, biliyorsun suyun önemi büyük. onun dışında da sağlıklı yiyecekler yediğin sürece kilonu verirsin inşallah

canım akşam meüsü için 5 kaşık bulgur sanırım biraz fazla. geç yemişsin çünkü. bi de tostun yanında ayran falan olunca çok tok tutuyor. bi de suyu arttırman gerekiyor sanırım; ama menün çok güzel bunların dışında. yaza incecik girecez inşallah :)

bu hafta kilo verdiğine göre bi kerecik kaçamak hakkın vardı onu kullanmış oldun demekki. menün, suyun, sporun da çok güzel. yaza kalmadan kurtulacaksın sanırım fazlalardan

Emziriyorsun canim sen saglikli beslenmene dikkat et ben emzirirken rejimde yapamadim sen iyisin ama sebzeni etini iyi yeki cocuk senin vucudundan besinlerini almasin sonra senin demirin vitaminin eksilir buda saglik acisindan iyi degil canim
canım dün sebze alacaktım bi baktım hepsi bayat. bi maydonaza bi pırasaya bi ıspanağa baktım yok. sonunda vazgeçmek zorunda kaldım. bugün pazara gidip alıcam inşallah. ete gelince evde kurbandan kalma bir sürü kıyma var ama eşimin ısrarıyla bütün yağı da içine koyduğumdan midem almıyor, öylece bekliyor burda markette tavuk falan yok biraz uzağa gitmeliyim, kaldı işte öylece. ama buğu onu da halletcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…