Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayy insallah canim vallahi bu yorumlar iyi geliyor insana gercekten ben dunden beri o cikolata icin vicdan azabi cekiyodum odul olarak hic aklima gelmemisti

Menun gayet iyi ama en gec 18.00 de yesen emin ol daha fazla kilo verirsin.. 2lt tamamla suyunuda
Oğlum o saatte geliyor benim yüzümden gelir gelmez sofraya oturtuyorum onları bundan dolayı yarım saat gecikiyor
Suyuda eskiden günde 3 lt icerdim şimdi kendimi zorluyorum ancak 1.5 lt oluyor fazlası midemi bulandiriyor canım icemiyorum

Genel olarak iyi beslende 1 2 gunluk boyle beslenmeler etkilemez etlere yazik bisekilde degerlendir baharat vs kat tuket uzun muddette buzlukta etin kalmasi iyi degil canim

ben de midem bulansın yemek yemiyim diye bol bol içiyorum suyu. yoksa yemekle dolduruyorum

Benimde sudan midem bulaniyor oyuzden surahinin icine gunde bir limon dilimliyorum bosaldikca su ilaveederek iciyorum tadi sekersiz limonata gibi oluyor ve severek iciyorum hemde metabolizmaya etkisi varmis toksin attiriciymis limon suyu bilgin olsun

inşallah canım yataktan çıkma isteiği bile gelmiyor ama kilo vericem diye inat ettim bikere :) yürüyüşü yapıcam ama

Menü iyi bence amaaaaa çikolata CIS eğer kg verirsek ödül olarak yeriz olur mu canım

Genel olarak iyi beslende 1 2 gunluk boyle beslenmeler etkilemez etlere yazik bisekilde degerlendir baharat vs kat tuket uzun muddette buzlukta etin kalmasi iyi degil canim
artık yemeklere katıp suyunu da eşime içiririm artık madem attırmadı yağları

Cok az yemissin bence sebze ve et turu de yeki metabolizman yavaslamasin yemeyerek degil yiyerek metabolizma calisir canim suyu 2lt tamamlasan super olur
canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zaten

ben de midem bulansın yemek yemiyim diye bol bol içiyorum suyu. yoksa yemekle dolduruyorum
Bende farkettim nezaman az su icsem biseyler canim yemek istiyor en iyisi suyla sisisrelim midelerimizi yaza inik mideyle girelim fit olalim istedigimiz kiyafetleri bulup ozgurce hareket edelim oram buram cikti derdine son verelim

Ben sporu genelde ara ögunden veya kahveden sonra yapıyorum acikmadan iyi oluyor bir dene istersen canım

artık yemeklere katıp suyunu da eşime içiririm artık madem attırmadı yağları
Aynen oyle yap madem istedigi gibi yaptirdi sana pasa pasada yesin

canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zaten
Dikkat et kendine hicbirsey senden ve senin sagligindan muhim degil.. 3gunluk dunyaicin stre yapma kendine degmez hicbirsey icin mutsuz olmaya degmez budunyaya birdaha gelemeyecegiz diledigimiz gibi yasayip mutlu olalim..

Ben sporu genelde ara ögunden veya kahveden sonra yapıyorum acikmadan iyi oluyor bir dene istersen canım
Dun biyerde okudum spordan yarimsaat once kahve icilirse daha cok yag yakilirmis dogru yoldasin okuduguma gore bende kahve icebilsem denemeyi dusunuyorum

Bende farkettim nezaman az su icsem biseyler canim yemek istiyor en iyisi suyla sisisrelim midelerimizi yaza inik mideyle girelim fit olalim istedigimiz kiyafetleri bulup ozgurce hareket edelim oram buram cikti derdine son verelim
süpersin. bu motivasyonla birkaç aya kalmaz çıtır oluruz biz

biz birazdan kızımla arkadaşıma gideceğiz.. onunla bebişlerimiz aynı hafta doğdular evlerimiz de çok yakın ama bir türlü gidip gelemedik.. pazartesi işe başlıyor bugün gitmem şart. diyetteyim sakın bir şey hazırlama dedim.. inşallah yapmaz..
yarın akşam istanbula gidiyoruz.. erkek kardeşime yüzük takıcaz kısmetse.. görümce oluyorummmm yaşasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…