- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Ayy insallah canim vallahi bu yorumlar iyi geliyor insana gercekten ben dunden beri o cikolata icin vicdan azabi cekiyodum odul olarak hic aklima gelmemisticanım menünü beğendim. bence kulaklıklarını takıp açık havada yürüyüşe çıkabilirsin, hatta hafif tempoda koşu da çok faydalıymış. benim içimde kalıyor pek yapamıyorum bebekle de sana söyliyim dedim :) yürüyüş beni çok rahatlatıyor ve kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor.
bi de suyu biraz daha fazla içmeye çalış, biliyorsun suyun önemi büyük. onun dışında da sağlıklı yiyecekler yediğin sürece kilonu verirsin inşallah
canım akşam meüsü için 5 kaşık bulgur sanırım biraz fazla. geç yemişsin çünkü. bi de tostun yanında ayran falan olunca çok tok tutuyor. bi de suyu arttırman gerekiyor sanırım; ama menün çok güzel bunların dışında. yaza incecik girecez inşallah :)
bu hafta kilo verdiğine göre bi kerecik kaçamak hakkın vardı onu kullanmış oldun demekki. menün, suyun, sporun da çok güzel. yaza kalmadan kurtulacaksın sanırım fazlalardan
Oğlum o saatte geliyor benim yüzümden gelir gelmez sofraya oturtuyorum onları bundan dolayı yarım saat gecikiyorMenun gayet iyi ama en gec 18.00 de yesen emin ol daha fazla kilo verirsin.. 2lt tamamla suyunuda
Genel olarak iyi beslende 1 2 gunluk boyle beslenmeler etkilemez etlere yazik bisekilde degerlendir baharat vs kat tuket uzun muddette buzlukta etin kalmasi iyi degil canimcanım dün sebze alacaktım bi baktım hepsi bayat. bi maydonaza bi pırasaya bi ıspanağa baktım yok. sonunda vazgeçmek zorunda kaldım. bugün pazara gidip alıcam inşallah. ete gelince evde kurbandan kalma bir sürü kıyma var ama eşimin ısrarıyla bütün yağı da içine koyduğumdan midem almıyor, öylece bekliyorburda markette tavuk falan yok biraz uzağa gitmeliyim, kaldı işte öylece. ama buğu onu da halletcem inşallah
ben de midem bulansın yemek yemiyim diye bol bol içiyorum suyu. yoksa yemekle dolduruyorumOğlum o saatte geliyor benim yüzümden gelir gelmez sofraya oturtuyorum onları bundan dolayı yarım saat gecikiyor
Suyuda eskiden günde 3 lt icerdim şimdi kendimi zorluyorum ancak 1.5 lt oluyor fazlası midemi bulandiriyor canım icemiyorum
Benimde sudan midem bulaniyor oyuzden surahinin icine gunde bir limon dilimliyorum bosaldikca su ilaveederek iciyorum tadi sekersiz limonata gibi oluyor ve severek iciyorum hemde metabolizmaya etkisi varmis toksin attiriciymis limon suyu bilgin olsunOğlum o saatte geliyor benim yüzümden gelir gelmez sofraya oturtuyorum onları bundan dolayı yarım saat gecikiyor
Suyuda eskiden günde 3 lt icerdim şimdi kendimi zorluyorum ancak 1.5 lt oluyor fazlası midemi bulandiriyor canım icemiyorum
inşallah canım yataktan çıkma isteiği bile gelmiyor ama kilo vericem diye inat ettim bikere :) yürüyüşü yapıcam amacanım menünü beğendim. bence kulaklıklarını takıp açık havada yürüyüşe çıkabilirsin, hatta hafif tempoda koşu da çok faydalıymış. benim içimde kalıyor pek yapamıyorum bebekle de sana söyliyim dedim :) yürüyüş beni çok rahatlatıyor ve kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor.
bi de suyu biraz daha fazla içmeye çalış, biliyorsun suyun önemi büyük. onun dışında da sağlıklı yiyecekler yediğin sürece kilonu verirsin inşallah
canım akşam meüsü için 5 kaşık bulgur sanırım biraz fazla. geç yemişsin çünkü. bi de tostun yanında ayran falan olunca çok tok tutuyor. bi de suyu arttırman gerekiyor sanırım; ama menün çok güzel bunların dışında. yaza incecik girecez inşallah :)
bu hafta kilo verdiğine göre bi kerecik kaçamak hakkın vardı onu kullanmış oldun demekki. menün, suyun, sporun da çok güzel. yaza kalmadan kurtulacaksın sanırım fazlalardan
Menü iyi bence amaaaaa çikolata CISDunku menum
Sabah
1parca kete salata 1k.k peynir ve cay
Ara ogun 1bardak sut ve 1light cikolatakapli biskuvi
Yarimsaat sonrasinda 1ceviz ve yesilcay
Oglen 1tabak tavukluarpasalatasi
Aksam 1tabak zeytinyagliguvec ikikepeketimek
Kizlar cikolata yiyince birazcikta gofretlicikolata yedim
40dkka yuruyus 20dkka kalca basen hareketleri 2.5lt limonlusu
Yatmadan yogurtlulimonlupulbiberli karisimimdanda yedim
artık yemeklere katıp suyunu da eşime içiririm artık madem attırmadı yağlarıGenel olarak iyi beslende 1 2 gunluk boyle beslenmeler etkilemez etlere yazik bisekilde degerlendir baharat vs kat tuket uzun muddette buzlukta etin kalmasi iyi degil canim
canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zatenCok az yemissin bence sebze ve et turu de yeki metabolizman yavaslamasin yemeyerek degil yiyerek metabolizma calisir canim suyu 2lt tamamlasan super olur
Bende farkettim nezaman az su icsem biseyler canim yemek istiyor en iyisi suyla sisisrelim midelerimizi yaza inik mideyle girelim fit olalim istedigimiz kiyafetleri bulup ozgurce hareket edelim oram buram cikti derdine son verelimben de midem bulansın yemek yemiyim diye bol bol içiyorum suyu. yoksa yemekle dolduruyorum
Ben sporu genelde ara ögunden veya kahveden sonra yapıyorum acikmadan iyi oluyor bir dene istersen canımKizlar dun yuruyusumu kahvaltidan sonra yaptim ve midem cabuk acikmaya basladi acaba spor aksam yapmak dahami iyi? Ben sabah yapayimki spor sonrasida vucut kalori yakiyor diye biliyorum gun icindede kalori fazla yakarim diye gunduz yaptim ama istahim kabardi dun ne yapsam aksamlarimi yapsam yine acaba
Bide bugun tartida 78.7 ciktim gecen hafta kactim hatirlamiyorum hergun tartildigim icin
Aynen oyle yap madem istedigi gibi yaptirdi sana pasa pasada yesinartık yemeklere katıp suyunu da eşime içiririm artık madem attırmadı yağları
Dikkat et kendine hicbirsey senden ve senin sagligindan muhim degil.. 3gunluk dunyaicin stre yapma kendine degmez hicbirsey icin mutsuz olmaya degmez budunyaya birdaha gelemeyecegiz diledigimiz gibi yasayip mutlu olalim..canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zaten
Dun biyerde okudum spordan yarimsaat once kahve icilirse daha cok yag yakilirmis dogru yoldasin okuduguma goreBen sporu genelde ara ögunden veya kahveden sonra yapıyorum acikmadan iyi oluyor bir dene istersen canım
süpersin. bu motivasyonla birkaç aya kalmaz çıtır oluruz bizBende farkettim nezaman az su icsem biseyler canim yemek istiyor en iyisi suyla sisisrelim midelerimizi yaza inik mideyle girelim fit olalim istedigimiz kiyafetleri bulup ozgurce hareket edelim oram buram cikti derdine son verelim
Bende birazdan pazara sonrasindada misafirlige gidicem bende birmuddet yokum ins. Misafirlikte kacirmamKızlar misafirim var bugün erken çıkmam lazım aksama gelicem ama öptüm hepinizi
Insallah canim ya yandan sagdan ohhh kenardansüpersin. bu motivasyonla birkaç aya kalmaz çıtır oluruz biz
Günaydın canımgünaydın kızlaaarrr..
kurallar çok iyi olmuş..
ayrıcadagatesi menülerde kaçamakların adının yazılmaması fikri çok iyi.. hatta hiç kaçamak yapılmasa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?