Ay hayırlı olsun canım darısı benim erkek kardeşimin başınabiz birazdan kızımla arkadaşıma gideceğiz.. onunla bebişlerimiz aynı hafta doğdular evlerimiz de çok yakın ama bir türlü gidip gelemedik.. pazartesi işe başlıyor bugün gitmem şart. diyetteyim sakın bir şey hazırlama dedim.. inşallah yapmaz..
yarın akşam istanbula gidiyoruz.. erkek kardeşime yüzük takıcaz kısmetse.. görümce oluyorummmm yaşasınnnn
sağol canım darısı başınıza.. benim onun dışıunda 1 kız 1 erkek kardeşim daha var..Ay hayırlı olsun canım darısı benim erkek kardeşimin başına
Dikkat et canım gittiğin yerde salata türü şeyler yemeye çalış bugün benimde misafirim var ama kararliyim yemiycem yer gibi yapıcam
ne kullanıyosun cnm ben atarax alıyodum 2 tane o bile uyutmuyodu benikızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.
Dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta ve bir kase yoğurt
11.00 bir fincan sütlü kahve
16.00 bir kase tavuk çorbası ve 4 kaşık salata
19.00 bir elma
1.5 lt su 15 dakikada yürüyüş
tenox kullandım ilk defa dü uyumuşum o sayede.iki zararlı olmuyomu canım bitki çaylarınıda öneriyorlar ama denemedim henüzne kullanıyosun cnm ben atarax alıyodum 2 tane o bile uyutmuyodu beni
ay april uyuyakalmışım bugün dışardayım akşama kadar çok giremiycem hebrin olsuncanım şu kuralları bir toparlayabirmisin ? vaktin varsa yoksa da ben toparlarım işim bitince
Kizlar iyi geceler. Gelemedim kusura bakmayin cunku apartmanin elektrik tesisatinda bir problem var 3 4 gundur elektrigi kesip duruyorlar!
Oncelikle alinan kararlar bana uygun.motivasyon dusuklugu yasanan konulari sormua april. Benim bir sikayetim var. cok asiri yogun bile olsam girip tek tek uzun uzun menulere yorum yazomiyorum. Mesela menu guzel deyip gectigim menu cok azdir. Mutlaka ekleme yapiyorum. Ya pismis havuc yemek diyettw iyi degil diyorum ya spor yani bir ekstra tavsiye veriyorum ama noluyor ? Okunmuyor bile. Boyle cok oldu. Bir de oyle sallamak iatemiyorum atiyorum alkolun kalorisi cok vw diyette yasak diye biliyorum ama kendim kullanmadigim icin kalori bilmiyorum. Biri alkol aldiysa once bir arastiriyorum sahiden oyle mi diye. Sonra yaziyorum. Mesela patlamis misir uagsiz tuzsuz 1 bardak kadar diyetisyenler izin veriyor bunu arastiriyorm sonra okunmuyor ya da umirsanmiyor. Moralim bozuluyor ve yazmak istemiylrum. Saglikli beslenme uzerine epey okudum o yuzden iyi bir birikimim var diye dusunuyorum ama geri donus alamamak can sıkıcı. Zaten dar vakittw girip yaziyorum. Birinde isin ortasinda bir konuyu boyle arastirip yazi paslastm ve okunmamis bile. Bi deadline okumustu. Hevesm kiriliyor.
ikincisi cok kati diyetlerin iyi olmadigini dusunuyorum. Bazi takimlar o tarz yapiyor saglikli degil bence. Makul olculerde guzelce beslenmeyi ogrenmek gerekiyor.
P.tesi tartilma bence de iyi fikir. Ben zaten 2 gune bir tartiliyorum :)
yaz geliyor benim hedefim 2 ay icinde 58 59a inmek ve biraz izin almak.
ve itiraf ediyorum bazen burada bir sey gorup canim cekip yedigim oluyor. Birinde birarkadas tatli yemisti ve inanilmaz canim cekip o hafta yapip yemistm. Yani boyle buyuk kacamaklari acik acik baklava yedm fln diye yazmayip serbetli tatli yedm diyebiliriz. Yani kalori avisindan bilmek icin.
Bir de bazen bazi arkadaslarin sokak agziyla beni takmadigini dusunuyorum. Ha duvara ha onlara konusmusum. En buyuk problemim bunlar.
Umursandigimi gorursem daha fazla fedakarlik edip daha cok gelmeye calisacagima eminim.
eline sağlıkALINAN KARARLAR ;
1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)
2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)
3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR
4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK
5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.
6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.
7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK
8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.
9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.
10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.
ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...
gruplar
90-80 arası
@ApriL_2007
mlyt
darned
80-70 arası
jasmine53
ispanyol
@delidivaneoldum
@dalin26
70-60 arası
winchesterr
deadline
dagatesi
@Michi
60 altı
@Pridee izinli
tamam canım yinede yemeye çalış halsiz düşersin sonrakızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.
19.00 bir elma
geçen hafta 79.3 tün canımKizlar dun yuruyusumu kahvaltidan sonra yaptim ve midem cabuk acikmaya basladi acaba spor aksam yapmak dahami iyi? Ben sabah yapayimki spor sonrasida vucut kalori yakiyor diye biliyorum gun icindede kalori fazla yakarim diye gunduz yaptim ama istahim kabardi dun ne yapsam aksamlarimi yapsam yine acaba
Bide bugun tartida 78.7 ciktim gecen hafta kactim hatirlamiyorum hergun tartildigim icin
hayırlı olsun ispanyollbiz birazdan kızımla arkadaşıma gideceğiz.. onunla bebişlerimiz aynı hafta doğdular evlerimiz de çok yakın ama bir türlü gidip gelemedik.. pazartesi işe başlıyor bugün gitmem şart. diyetteyim sakın bir şey hazırlama dedim.. inşallah yapmaz..
yarın akşam istanbula gidiyoruz.. erkek kardeşime yüzük takıcaz kısmetse.. görümce oluyorummmm yaşasınnnn
tamamdır mesaj alındı bildirim yap yarın yeterben birkaç gün menülerimi yazamayacağım ist da oldğum için sıkıntı olmaz di miii
sağlıksız değil mi ya o da bebek için hemde zararlı kendi bilirde yani sonuçta 10 kilo alınması lazım diye biliyorum en azeşimim iş arkadaşının hanımı vardı kız böyle zayıf çıtı pıtı bişey.. hani sıfır bedenden.. hep de metabolizmam hızlı deli gibi yiyorum ama almıyorum derdi.. dün eşimle arkadaşı konuşuyorlarmış.. kız hamile şimdi. doktor kızmış hiç kilo almadın yemiyor musun diye.. çok yiyorum ama almıyorum demiş ona da.. eşi de demişki çok yiyorum dediği normal bir insanın yediğinin onda biri bile değilmiş... mesela akşam kuruyemiş yemişler kız sadece 3 tane badem yemiş ve onu yakmak için dışarı yürüyüşe çıkmışlar.. benden psikiyatr önerisi istedi eşi ama kız kabul etmiyor..bu benim tercihim zayıf kalmak istiyorum başkalarına da çok yiyiorum diyorum ki üstüme gelmesinler diyormuş..
yaa madem öyle niye bize yiyip yiyip almıyorum diyorsun da moralimizi bozuyorsun kiii.46 ile hamile kalmış 45 kilo şimdi.. 6 aylık hamile... ben 22 kilo almıştım amma çok yemişim yafuuu
canım suyun içine meyve falan atıp dene birde ben taze zencefil dilimleri atınca hoşum agidiyor sürahiye atıyorsun yada limon sık birkç damla suya öyle denemerhaba kızlar dünkü menüm
sabah kıymalı yumurta ama çok az yedim
azcıkın domates
2 çatal peynir
2 zeytin
öğle karışık tost hamburger ekmeğine
nescafe
akşam et sote
su 1,5 litre
kızlar bi sorum olcak ben son günlerde su tüketimimi azalttım içemiyorum
nasıl aşabilirim bu sorunu
Misafirim gelecek ama ben arada dayanamayıp geliyorum gunessel canım o hamburger ekmeği olmamış sankimerhaba kızlar dünkü menüm
azcıkın domates
2 çatal peynir
2 zeytin
nescafe
akşam et sote
su 1,5 litre
biliyorum cnm evde tam tahıllı ekmek yoktu bende yapmamıştım beyaz ekmek yemeyim minik bişey olsun diye yedim aslında onu oğluma almıştım sadece bi kez olduMisafirim gelecek ama ben arada dayanamayıp geliyorum gunessel canım o hamburger ekmeği olmamış sanki
Bu arada dünkü menümü de paylaşayım:
sabah(08:15) 3 cherry domates, 4 zeytin, 1 küçük salatalık, 1 limonlu çay.
ara(11:00) 8 badem. 1 kiraz saplı çay.
öğle(13:30) 1 kase çorba, 1 bardak ayran, 2 dlm ekmek
akşam(20:00) 5 tane tavuk kanat, 5 kaşık salata,2 dlm ekmek.
spor: 1 saat + 1 mil leslie, su: 1.5 lt.
biz birazdan kızımla arkadaşıma gideceğiz.. onunla bebişlerimiz aynı hafta doğdular evlerimiz de çok yakın ama bir türlü gidip gelemedik.. pazartesi işe başlıyor bugün gitmem şart. diyetteyim sakın bir şey hazırlama dedim.. inşallah yapmaz..
eşimim iş arkadaşının hanımı vardı kız böyle zayıf çıtı pıtı bişey.. hani sıfır bedenden.. hep de metabolizmam hızlı deli gibi yiyorum ama almıyorum derdi.. dün eşimle arkadaşı konuşuyorlarmış.. kız hamile şimdi. doktor kızmış hiç kilo almadın yemiyor musun diye.. çok yiyorum ama almıyorum demiş ona da.. eşi de demişki çok yiyorum dediği normal bir insanın yediğinin onda biri bile değilmiş... mesela akşam kuruyemiş yemişler kız sadece 3 tane badem yemiş ve onu yakmak için dışarı yürüyüşe çıkmışlar.. benden psikiyatr önerisi istedi eşi ama kız kabul etmiyor..bu benim tercihim zayıf kalmak istiyorum başkalarına da çok yiyiorum diyorum ki üstüme gelmesinler diyormuş..
yaa madem öyle niye bize yiyip yiyip almıyorum diyorsun da moralimizi bozuyorsun kiii.46 ile hamile kalmış 45 kilo şimdi.. 6 aylık hamile... ben 22 kilo almıştım amma çok yemişim yafuuu
merhaba kızlar dünkü menüm
azcıkın domates
2 çatal peynir
2 zeytin
nescafe
akşam et sote
su 1,5 litre
biliyorum cnm evde tam tahıllı ekmek yoktu bende yapmamıştım beyaz ekmek yemeyim minik bişey olsun diye yedim aslında onu oğluma almıştım sadece bi kez oldu
sağol canım..canım eğer insulin direncin varsa bunu kırmak için bazı gıdaları uzun süreli hayatından cıkarman gerekiyor. bugun cok yogunum ama hatırlatırsan uzun uzun yazarım sana. mesela tam bugday yemek sürekli gibi. baska seyler de var ama hatırlat bana unutursam olur mu ?
bu arada kanat yememeni tavsiye ederim. cünküüü cok yaglııı! ve regl öncesi papatya+ ada cayı + rezene üclüsünü tavsiye ederim. gaz ve siskinliği aldıgı için beni cok rahatlatıyor bu üçlü
anaaamm... ne de az yemişsin...merhaba kızlaar. sabah 9 dan beri menü yazmaya calısıyorum bir türlü yogunluktan yazamadım. aksilik gibi bilgisayarımda da bugun bir sıkıntı var inanılmaz yavas.
Sabah 10.00
1 greyfurt
1 yumurta
öglen 13.30
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
aksam 20.00
3 adet dolma
21.00
1 adet türk kahvesi
2 lt su ( +1,5 lt su daha içtim gece 12 den sonra) ve leslie yaptım
simdiden acıklıyorum cok gec yemişsin diyecek arkadaslar için. eve geliş saatim 19-19.30 arası oldugu için sürekli böyle yemek durumundayım.
gruplar
90-80 arası
@ApriL_2007
mlyt
darned
80-70 arası
jasmine53
ispanyol
@delidivaneoldum
@dalin26
70-60 arası
winchesterr
deadline
dagatesi
@Michi
60 altı
@Pridee izinli
kızlar mesaların hepsini okudum uyku ilacı almıstım bayılmışım halbuki sitede takılıyodum :) Benimde motivasyon yerlerde ve son durumum yüzünden yemek falanda yiyemiyordum.Bugün 66.9 olmuşum tartıldım.İştahsızlık var yinede dünki menümü yazayım.
19.00 bir elma
günaydın kızlar. dün akşamki tüm konuşmaları okudum ama yazamadım bebeğim kucağımdaydı anca vakit buluyorum. bence kurallar iyi oldu ve böylelikle daha disiplinli olacağımıza inanıyorum. sabah 71,4 çıktım, bu iyiye işaret :) yarın da 71,1 olursam %3,5 falan oluyor. neyse budan sonra pazartesi ve cuma tartı günü sanırım. inşallah hepimiz için daha güzel şeyler olur
bu arada gece uyumayıp bizim içi paylaşımlarda bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. sizleri seviyorum
Dunku menum
Sabah
1parca kete salata 1k.k peynir ve cay
Ara ogun 1bardak sut ve 1light cikolatakapli biskuvi
Yarimsaat sonrasinda 1ceviz ve yesilcay
Oglen 1tabak tavukluarpasalatasi
Aksam 1tabak zeytinyagliguvec ikikepeketimek
Kizlar cikolata yiyince birazcikta gofretlicikolata yedim
40dkka yuruyus 20dkka kalca basen hareketleri 2.5lt limonlusu
Yatmadan yogurtlulimonlupulbiberli karisimimdanda yedim
dünkü menüm
11:00 yarım haşlanmış patates, 2 yumurta, 1/4kk peynir, 1 dl tam buğday, 1 kase yoğurt
16:00 1 kase yoğurt, yarım kase çorba, 1 havuç (çok fazla su içtiğimden midemde yer kalmadı fazla yiyemedim)
19:00 1 kase yoğurt
3lt su ve 3 saat tempolu yürüyüş kucağımda kızımla. kanguruya bağlıydı. metobolizmam yavaşalamaz herhalde sürekli emzirdiğimden. yolda bile emzirdim üstümü kapatıp. annelik insanı ne hale getiriyor, söyleseler inanmazdım :)
görüldüğü gibi kaçamaksız bir gün geçirdim çok şükür. sanırım biraz az yedim ama pek sağlıklı bir şey yoktu aralarda. gün boyu yürüdüm nerdeyse. bugün daha düzenli olurum inşallah.
Kizlar dun yuruyusumu kahvaltidan sonra yaptim ve midem cabuk acikmaya basladi acaba spor aksam yapmak dahami iyi? Ben sabah yapayimki spor sonrasida vucut kalori yakiyor diye biliyorum gun icindede kalori fazla yakarim diye gunduz yaptim ama istahim kabardi dun ne yapsam aksamlarimi yapsam yine acaba
Bide bugun tartida 78.7 ciktim gecen hafta kactim hatirlamiyorum hergun tartildigim icin
canım dün sebze alacaktım bi baktım hepsi bayat. bi maydonaza bi pırasaya bi ıspanağa baktım yok. sonunda vazgeçmek zorunda kaldım. bugün pazara gidip alıcam inşallah. ete gelince evde kurbandan kalma bir sürü kıyma var ama eşimin ısrarıyla bütün yağı da içine koyduğumdan midem almıyor, öylece bekliyorburda markette tavuk falan yok biraz uzağa gitmeliyim, kaldı işte öylece. ama buğu onu da halletcem inşallah
Oğlum o saatte geliyor benim yüzümden gelir gelmez sofraya oturtuyorum onları bundan dolayı yarım saat gecikiyor
Suyuda eskiden günde 3 lt icerdim şimdi kendimi zorluyorum ancak 1.5 lt oluyor fazlası midemi bulandiriyor canım icemiyorum
canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zaten
Kızlar misafirim var bugün erken çıkmam lazım aksama gelicem ama öptüm hepinizi
günaydın kızlaaarrr..
kurallar çok iyi olmuş..
ayrıcadagatesi menülerde kaçamakların adının yazılmaması fikri çok iyi.. hatta hiç kaçamak yapılmasa daha iyi
yazık bize yaaa....-pilav almayacagım, teşekkürler
- neden ? diyette misin ?
- hayır, beni rahatsız ediyor o yüzden pirinc pek tüketmiyorum.
-hmm tamam o zaman
ya da
- tatlı almayayım
-neden
-krem santi midemi bulandırıyor (ıyk vıcık vıcık )
sağol canım..
bende internette araştırdım ama karışık kıpraşık yazıyorlar.. anlayamıyorum.. yardımcı olursan çok sevinirim
ben nasılsa tavuk die yemiştim.. diyette yenmeyecek kadar yağlı olduğunu düşünmemiştim..
regl öncesi papatya+ ada cayı + rezene gecikme vs yapmıyor değil mi? eğer rahatlatacaksa, kullanırım vallahi.. Ağrım geçsin die ilaç kullanmak en son çarem oluyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?