Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben birkaç gün menülerimi yazamayacağım ist da oldğum için sıkıntı olmaz di miii

Ay hayırlı olsun canım darısı benim erkek kardeşimin başına
Dikkat et canım gittiğin yerde salata türü şeyler yemeye çalış bugün benimde misafirim var ama kararliyim yemiycem yer gibi yapıcam

eşimim iş arkadaşının hanımı vardı kız böyle zayıf çıtı pıtı bişey.. hani sıfır bedenden.. hep de metabolizmam hızlı deli gibi yiyorum ama almıyorum derdi.. dün eşimle arkadaşı konuşuyorlarmış.. kız hamile şimdi. doktor kızmış hiç kilo almadın yemiyor musun diye.. çok yiyorum ama almıyorum demiş ona da.. eşi de demişki çok yiyorum dediği normal bir insanın yediğinin onda biri bile değilmiş... mesela akşam kuruyemiş yemişler kız sadece 3 tane badem yemiş ve onu yakmak için dışarı yürüyüşe çıkmışlar.. benden psikiyatr önerisi istedi eşi ama kız kabul etmiyor..bu benim tercihim zayıf kalmak istiyorum başkalarına da çok yiyiorum diyorum ki üstüme gelmesinler diyormuş..
yaa madem öyle niye bize yiyip yiyip almıyorum diyorsun da moralimizi bozuyorsun kiii.46 ile hamile kalmış 45 kilo şimdi.. 6 aylık hamile... ben 22 kilo almıştım amma çok yemişim yafuuu

Ay hayırlı olsun canım darısı benim erkek kardeşimin başına
Dikkat et canım gittiğin yerde salata türü şeyler yemeye çalış bugün benimde misafirim var ama kararliyim yemiycem yer gibi yapıcam
sağol canım darısı başınıza.. benim onun dışıunda 1 kız 1 erkek kardeşim daha var..
bir küçüğüm erkek 34 yaşında zihinsel engelli
kızkardeşim 33 yaşında o bekar hala kısmet bekliyo
bu sözlenen 26 yaşında
bugün sıkıntı olmaz da esas annemlere gidince sıkıntı.. bizimkiler de genelde ağır yemekler börek vs olur..ama tutucam kendimi..

ve nihayet bu sabah regl oldum ama acayip ödem var sanırsam.. sabah oğluşumu servise bind,r,ken çizmelerimi giyemedim ayağıma ayaklarım davul gibiydi, terlikle indim

ne kullanıyosun cnm ben atarax alıyodum 2 tane o bile uyutmuyodu beni

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah kıymalı yumurta ama çok az yedim
azcıkın domates
2 çatal peynir
2 zeytin
öğle karışık tost hamburger ekmeğine
nescafe
akşam et sote
su 1,5 litre
kızlar bi sorum olcak ben son günlerde su tüketimimi azalttım içemiyorum
nasıl aşabilirim bu sorunu

canım şu kuralları bir toparlayabirmisin ? vaktin varsa yoksa da ben toparlarım işim bitince
ay april uyuyakalmışım bugün dışardayım akşama kadar çok giremiycem hebrin olsun

güzel yazı senin yazıları her daim okurum uzunda olsalar

eline sağlık
@Kazen ide çeksek ya yarışlara aylık belli kilo verene hediyeler yollasa
ne kadar menfaatçiyim dimi
çok iyi fikir ya bence

tamam canım yinede yemeye çalış halsiz düşersin sonra
geçen hafta 79.3 tün canım bence ortaama verilebilcek kadar vermişsin daha iyi olabilir ama

hayırlı olsun ispanyoll

ben birkaç gün menülerimi yazamayacağım ist da oldğum için sıkıntı olmaz di miii
tamamdır mesaj alındı bildirim yap yarın yeter
sağlıksız değil mi ya o da bebek için hemde zararlı kendi bilirde yani sonuçta 10 kilo alınması lazım diye biliyorum en az
canım suyun içine meyve falan atıp dene birde ben taze zencefil dilimleri atınca hoşum agidiyor sürahiye atıyorsun yada limon sık birkç damla suya öyle dene

Misafirim gelecek ama ben arada dayanamayıp geliyorum gunessel canım o hamburger ekmeği olmamış sanki

Misafirim gelecek ama ben arada dayanamayıp geliyorum gunessel canım o hamburger ekmeği olmamış sanki
biliyorum cnm evde tam tahıllı ekmek yoktu bende yapmamıştım beyaz ekmek yemeyim minik bişey olsun diye yedim aslında onu oğluma almıştım sadece bi kez oldu

merhaba kızlaar. sabah 9 dan beri menü yazmaya calısıyorum bir türlü yogunluktan yazamadım. aksilik gibi bilgisayarımda da bugun bir sıkıntı var inanılmaz yavas.

Sabah 10.00
1 greyfurt
1 yumurta

öglen 13.30
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

aksam 20.00
3 adet dolma

21.00
1 adet türk kahvesi

2 lt su ( +1,5 lt su daha içtim gece 12 den sonra) ve leslie yaptım

simdiden acıklıyorum cok gec yemişsin diyecek arkadaslar için. eve geliş saatim 19-19.30 arası oldugu için sürekli böyle yemek durumundayım.

MErhabalar kızlar...
Dün bıraktığım yerden şuana akdar tüm iletileri okudum.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, koyduğunuz kurallarda hem fikirim. Ancak haftalık hedef kısmı benim için biraz sıkıntılı olabiliyor. Ben haftanın en az 4 günü spora gidiyorum. Onun haricince leslie grubundaym ve gece yatmadan bazen de spora dahil ederek bazen de h.sonları bunu da yapıyorum. Anck benim metabolizmam muhtemelen sizden çok çok daha yavaş çalışıyor. hem insülin direncim var hemde karaciğerimde yanı hormonlarımda sıkıntıvar. spora başladığımdan beridir 3 kilo verebildim.. ki normalde hem diyetisyen hem de spor yapan birinin ayda 2-4 kg arasında bir azalma görmesi lazım..
anlayacağınız benim durumum bayağı vahim.. ama yine de olabildiğimce azmetmeye çalışıyorum.

Dün toplantıya katılamama nedenim ise, 2 gündür regl olamıyorum ancak ağrısı mahvediyor beni.. Dün akşam eve geldikten ve yemek yedikten sonra banyomu yapıp ilacımı alıp uyudum.. Toplantıyı unutmayayım die alarm kurmuştum ama alarmı eşim kapatmış.. bana da haber vermemiş.. Çocuk gibi bahane üretmek istemiyorum ama burada bir takımız ve bunları bilmenizi istedim.

oyyşşş ne çok yazmışım..
Tekrar kusura bakmayın.. Yarın bildirimlerde görüşmek üzere.

Bu arada dünkü menümü de paylaşayım:
sabah(08:15) 3 cherry domates, 4 zeytin, 1 küçük salatalık, 1 limonlu çay.
ara(11:00) 8 badem. 1 kiraz saplı çay.
öğle(13:30) 1 kase çorba, 1 bardak ayran, 2 dlm ekmek
akşam(20:00) 5 tane tavuk kanat, 5 kaşık salata,2 dlm ekmek.
spor: 1 saat + 1 mil leslie, su: 1.5 lt.

canım eğer insulin direncin varsa bunu kırmak için bazı gıdaları uzun süreli hayatından cıkarman gerekiyor. bugun cok yogunum ama hatırlatırsan uzun uzun yazarım sana. mesela tam bugday yemek sürekli gibi. baska seyler de var ama hatırlat bana unutursam olur mu ?

bu arada kanat yememeni tavsiye ederim. cünküüü cok yaglııı! ve regl öncesi papatya+ ada cayı + rezene üclüsünü tavsiye ederim. gaz ve siskinliği aldıgı için beni cok rahatlatıyor bu üçlü

canım Allah tamamına erdirsin diyelim. ben en son bir arkadasa giderken böyle demiştim benim için karnıbahar haslamıstı yogurtlayıp yemiştik, cok da güzel olmustu. halden anlayan insanlara gitmeyi cok seviyorum. ama yaslı akraba ziyaretlerinde utanmasalar zorla agzıma tıkacaklar o derece bir de ben diyet yapıyorum demiyorum cünkü diyeti bozulur bir sey olarak görüyorlar. ama saglıklı besleniyorum diyorum.

-pilav almayacagım, teşekkürler
- neden ? diyette misin ?
- hayır, beni rahatsız ediyor o yüzden pirinc pek tüketmiyorum.
-hmm tamam o zaman

ya da

- tatlı almayayım
-neden
-krem santi midemi bulandırıyor (ıyk vıcık vıcık )

böyle olunca kimse itiraz edemiyr. tavsiye ederim

en az 10 kilo alması lazımdı. 22 kilo da saglıksız ama 10-16 arası iyi diyorlar. afrodit napıyor acaba ay bence kız bir doktora görünmeli. yurttaki bir arkadsı hatırlattı o da yemek kasıgıyla (yani yediğimiz kasıkla büyük tencere kasıgıyla değil) 3 kasık alıp 1 ni yer diğerleri atardı. cok doydum diye. hastalık bu bence.

hamburger ekmeğini hiç tüketmesen daha güzel olurmus. bir de saatleri yazarsan daha güzel olacak

su için de içine limon+ nane hmm cok leziz. ya da deadline demiş zencefil. ya daa kabuk tarcın ama söyle 2 lt suya at kabuk tarcını hem tatlı krizin oluyorsa onu engeller hem de su içimini arttırır.

biliyorum cnm evde tam tahıllı ekmek yoktu bende yapmamıştım beyaz ekmek yemeyim minik bişey olsun diye yedim aslında onu oğluma almıştım sadece bi kez oldu

oğluna da yedirme bence, o ekmeklerin içinde katkı maddesi oluyor bir iki marka hariç. o yüzden saglıksız buluyorum. ben eger tam bugday yoksa beyaz ekmegi ekmek kızartma makinesinde ya da tost makinesinde kızartıyorum. hem kalorisi de düşmüş oluyor. yani ikisi de yoksa evinde ince dilimleyip tavada bile cevirsen daha saglıklı olur.

sağol canım..
bende internette araştırdım ama karışık kıpraşık yazıyorlar.. anlayamıyorum.. yardımcı olursan çok sevinirim
ben nasılsa tavuk die yemiştim.. diyette yenmeyecek kadar yağlı olduğunu düşünmemiştim..
regl öncesi papatya+ ada cayı + rezene gecikme vs yapmıyor değil mi? eğer rahatlatacaksa, kullanırım vallahi.. Ağrım geçsin die ilaç kullanmak en son çarem oluyor çünkü..

anaaamm... ne de az yemişsin...
sabah yumurta yemen gün boyu etkilemiştir, tok tutmuştur seni

winchesterr, michi ve deadline bu ay cok dikkat edip gelecek ay hep beraber diğer takıma geceliiiiimmm!

cok z yemek metabolizmayı durduruyor, o yüzden yemeni düzenli ve saglıklı olarak devam et. bir de bazı yiyecekler depresyona cok iyi geliyor. bir ara yazayım bugun pek yogunum uzun yazamayacagım. hatırlat unutursam olur mu?

ve sana dısarıda yürüyüş ve egzersiz tavsiye ederim iyi gelir

:) gece uyumamak iyi bişey değil ama kahve içince mecbur ayaktaydım. 4 ü geciyordu uykuya daldıgımda. cok fena:/ inşallah disiplinli oluruz.

cikolata yersen gofret yeme, yani aynı anda 2 kacamak yapmıssın menunu saatli yazarsan daha menün olurum sahsen

emziriyor musun ?

bence en iyisini kendin bilirsin. cunku vucut bu. herkeste baska baska. aksam spor yapmak gün içinde aldıkları yaktırır sabah yapmak depodan yaktırır. dikkat etmen gereken nokta, bence, 45 dkdan az olmamalı ve tempolu olması. cabuk acıkmanı engellemek için yogurt ve ya baska bir protein almanı tavsiye ederim spordan yarım saat sonra

ay bazen bende sinir oluyorum, kendinden gecmiş sebzeleri sebze diye satıyorlar. kıymaları ızgara da köfte yap, yagları aksın ya da sadece esine yap kendini balıkla takviye et

bence hiiiç gec değil saatin :) hatta iyi bence gece 23 gibi yatıyorsan süper

canım depresif dönemimdeyim hala kendime gelmiş sayılmam onlarıda annemn zoruyla yedim zaten

depresifim demesen daha güzel olur, bilincaltı söylemlerimizden de cok etkilenir. o yüzden uyanıp enerjiyle cık yatagından sabah yürüyüşü yap, ohh havalar da miss gibi. günes parıl parıl parlıyor. kendine güzel ugraslar bul ve böyle demeyi bırak ilk iş olarak

Kızlar misafirim var bugün erken çıkmam lazım aksama gelicem ama öptüm hepinizi

aksam benimde yemege misafirim var, aksam giremeyebilirim.

günaydın kızlaaarrr..
kurallar çok iyi olmuş..
ayrıca dagatesi menülerde kaçamakların adının yazılmaması fikri çok iyi.. hatta hiç kaçamak yapılmasa daha iyi

evet evet bence de kacamaklar yapılmasın.

gelsiiiiiin yaaaaz :)

yazık bize yaaa....

canım aksine ada cayı söktürür, yani geciktirmez. gebelik riskin varsa kullanmanı tavsiye etmem. ama onun haricinde ben hep 3-4 gün önce yeşil cay + limon+ nane + ada cayı demlerim. oh oh süper. limonunu bolca sıkarsan demlendikten sonra harika oluyor. benim eşim bitki cayı sevmez o bile severek içiyor. rezene de siskinliği alıyor. papatya da sakinleştiriyor. ben cok sinirli ve gergin oluyorm.

ben tavuk tüketmiyorum bir tiksindim daha gecmedi tiksintim ama kanat cok yaglı, yemesen daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…