o zaman var diyorum hedefine ulaşırsın belli mi olur 69 u görürsün ordan devam edersin falan o zaman yine konuşuruzanlamadım
cnm saat konularını biz april ve ded le konuştukkurallar katı olmazsa cok bozuluyor. bence katı olması gerekli, sonucta 1 günü alınca 2. gündekiler neden bizi almıyorsunuz diyecekler. cok kişinin oldugu organizasyonlarda kurallar katı olmalı
yukarıda dediğim gibi bazı konularda katılık bazı konularda esneklik iyidirayarı tutturmak lazım
ay masallah süper vermişsiiin
günaydııın
canım az yemişsin sanki ya..
tebrikler canım
imam sarıgı nasıl bir yemek ? kahvaltını daha güzel yaparsan gece daha az acıkırsın.
geçmiş olsun
tebrikler süpersin
canım tebrikler
günaydııın. ispanyol seninle aynı anda denk gelip konusmayı özledim.
:%1 süper hedef. cezanı da begendim
canım senin tünaydın yazmana bayılıyorum :)
saatli yazarsan daha güzel olur. ve kahvaltı iyi yapılmadıgında kilo vermek zorlasır cünkü metabolizmayı erken yapılan kahvaltı harekete geciriyor.
o zaman var diyorum hedefine ulaşırsın belli mi olur 69 u görürsün ordan devam edersin falan o zaman yine konuşuruz
bens enin başının etini yiycem 1 niasana 69 olmazsan o nedenle akıllı ol aklını alırımha tamam anladımonce kucuk hedeflerle baslıyım dedım katii hedefım 55-57 ozaman kadar devam yarısa ama nısan 1 dedınce 69 kılo olmam lazım bak dead sana guvenıyorum ona gore yoksa senın basının etını yerım
anooommm... ne zaman olmuuuşşşş..kız söyledi onları ben bile okudum kaçırmışsın yine geriye git bul bakayım uğraştırma dagatesimigünessel sende baksana bak kaçırmışsın canım
bens enin başının etini yiycem 1 niasana 69 olmazsan o nedenle akıllı ol aklını alırım
ben sana rakip bulcam bekleınsss bırbırımızın basının etını yemeyız yaa bana brde rakıp gerek ama sımdı
buldum buldum....hayırlı güzel zamanlarda olsun inşallah gönlünce. hemen insülin ditrenci için de yazıp kacacagım. toplantım var 4 de
sonraya bırakırsam unuturm dedim.
bir süre saydıgım gıdalardan uzak dur canım,
işlenmiş gıdalar / seker / mısır surubu (bazı salata soslarında cokca var) / nisasta/ beyaz ekmek /beyaz pirinc makarna / meyve suları (evde hazır sıkılmıslar da dahil) / kuru bakla / cikolata / salgam / havuc ve patates/ bal ve müsli (buna cok sasırmıstım )
bir de eğer tüm bunlara uyuyorsan ve hala veremiyorsan asagıdakilere de dikkat et, uzak dur
taze kayısı /hurma /kuru üzüm incir / pancar ve esmer ekmekler
ne yiyecegim dagatesi diye isyan edersne bu noktada,
derim ki meyvelerden kivi /bulgur / taze üzüm (mevsimi de geliyor ) /tam bugday ekmek /nohut / lahana / mantar /kabak (cok güzel zayıflatır) / marulgiller / maydonoz nane dereotu feslegen kekik (yesillik ailesi)/ domates limon / fındık badem ceviz (kavrulmamıs) / mürdüm eriği (ayh cok severim) / elma armut (tam mevsımi) / cilek (cıksa bir ah) / portakal greyfurt (greyfurtta zayıflatır) /tarcın kimyon karabiber kırmızı biber/mercimek (ay yesiliyle cok güzel bir salata tarifi var bir ara vereyim) seversen kereviz /brokoliiiiiiii ( iyi yıkamak lazım ) ay böyle seyler
bişey kalmadı yiyecek deme diye yazdım
hayırlı güzel zamanlarda olsun inşallah gönlünce. hemen insülin ditrenci için de yazıp kacacagım. toplantım var 4 de
sonraya bırakırsam unuturm dedim.
bir süre saydıgım gıdalardan uzak dur canım,
işlenmiş gıdalar / seker / mısır surubu (bazı salata soslarında cokca var) / nisasta/ beyaz ekmek /beyaz pirinc makarna / meyve suları (evde hazır sıkılmıslar da dahil) / kuru bakla / cikolata / salgam / havuc ve patates/ bal ve müsli (buna cok sasırmıstım )
bir de eğer tüm bunlara uyuyorsan ve hala veremiyorsan asagıdakilere de dikkat et, uzak dur
taze kayısı /hurma /kuru üzüm incir / pancar ve esmer ekmekler
ne yiyecegim dagatesi diye isyan edersne bu noktada,
derim ki meyvelerden kivi /bulgur / taze üzüm (mevsimi de geliyor ) /tam bugday ekmek /nohut / lahana / mantar /kabak (cok güzel zayıflatır) / marulgiller / maydonoz nane dereotu feslegen kekik (yesillik ailesi)/ domates limon / fındık badem ceviz (kavrulmamıs) / mürdüm eriği (ayh cok severim) / elma armut (tam mevsımi) / cilek (cıksa bir ah) / portakal greyfurt (greyfurtta zayıflatır) /tarcın kimyon karabiber kırmızı biber/mercimek (ay yesiliyle cok güzel bir salata tarifi var bir ara vereyim) seversen kereviz /brokoliiiiiiii ( iyi yıkamak lazım ) ay böyle seyler
bişey kalmadı yiyecek deme diye yazdım
kız söyledi onları ben bile okudum kaçırmışsın yine geriye git bul bakayım uğraştırma dagatesimigünessel sende baksana bak kaçırmışsın canım
buldum buldum....
kızlar ben dışarı çıkıyorum listeyi 5 te taşımaya çalışcam taşıyamazsam paylaşım alanından yardım isterim günessel dısarda olduğundan kilo bildirmini gelince yapacak telden bakmaya çalışcam görüşürüz
Ne yapayim misafirlikteydim tuzlular iyiydide tatli olunca isin rengi degisiyor haliylecezana hazır oldeadline ve april gelsin cezanı keserler
Ne yapayim misafirlikteydim tuzlular iyiydide tatli olunca isin rengi degisiyor haliyle
Bende hergun 45 dkka yurusem cezam bu olsa olmami
Gerci yapmam gereken ama kacamak yapmam enazindan gerci bugunde bi topkek yedimama savahki tartidaki kilomun sucu hep verdigimi gorunce kendimi odullendirdim olmammi
Dogru soyluyosunda nefis cekti gozumkarardi bir an tamamdir toparlanicam dahada yemek yok ins.ney ney amanın. olmaz bence. cünkü yanlıs hatırlamıyorsam sen gecen gün de cikolata ve goflet yemiştin. topkekin bir tanesi kac kalori biliyor musun ? verdiğini görünce ödüllendirirsem böyle verdiğini geri alırsın işe de yramaz. ayrıca bu ödül değil resmen ceza olmus. diyetisyenler ödül için sütlü tatlıları tavsiye ediyor ve 1 ayda sadece YARIM porsiyon 3 kez yeme hakkın oluyor tatlıları. bence yanlıs yapmıssın. ceza için o iş kaptan yardımcılarında
bazı mesajları sadece deadline okuyor derken ciddiydimarada mesajları okumayınca gözden kacıyor
Canım gelemezsen bende taşırım yazmasamda takipteyim buraları aşkolsunpaylaşım alanına yazdım olurda gelemezsem 6 ya kadar birisi taşır ben gelirim ama garanti olsun
aprilcim geçen hafta 84.1Canım gelemezsen bende taşırım yazmasamda takipteyim buraları aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?