Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm saat konularını biz april ve ded le konuştuk
ben yazamıyorum saatleri bazı sebeplerden dolayı
uyku problemimde var çok erken kalkıp kahvaltı yaptığımda
mesela saat 8 de diyelim uyumassam o akşam saat 7 de uyuyrum gece yarısıda uyanırım
o yüzden erken kalkıp yapamıyorum
sizin öğle yemeğiniz bnm sabah kahvaltım yani

o zaman var diyorum hedefine ulaşırsın belli mi olur 69 u görürsün ordan devam edersin falan o zaman yine konuşuruz

ha tamam anladım once kucuk hedeflerle baslıyım dedım katii hedefım 55-57 ozaman kadar devam yarısa ama nısan 1 dedınce 69 kılo olmam lazım bak dead sana guvenıyorum ona gore yoksa senın basının etını yerım

bens enin başının etini yiycem 1 niasana 69 olmazsan o nedenle akıllı ol aklını alırım

buldum buldum....

**1.TAKIM 403. ETAP***
ApriL_2007 (84.3/83.5/0.9/%0.95)
jasmine53 (74.5/74.0/0.5/%0.67 )
ispanyol (75/75.6/-0.6/%-0.8)
dagatesi(63.5/63.4/-0.1/% 0.15)
deadline(63,7/63,5/0,2/%0,31)
michi (60,1/59.5/0.6/ %1)
gunessel (84,1///%)
delidivaneoldum (73,7/70,7/3/%4,07)
winchester (68.8/66,9/1,9/%2,76)
dalin26 (73.8/78.5/-4.7/ %-0.1) 350. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 53 e bölündü 9. takımdan transfer oldu

1. takım ortalaması:

diyet neden,yle burdaki bazı şeyleri yemiyordum ama bu kadarını da beklemiodumm... hurmayı ve kayısıyı da çok severim...

ayy .. çok fena oldum beennn..

kızlar ben dışarı çıkıyorum listeyi 5 te taşımaya çalışcam taşıyamazsam paylaşım alanından yardım isterim günessel dısarda olduğundan kilo bildirmini gelince yapacak telden bakmaya çalışcam görüşürüz

kolay gelsin görüşürüz

cezana hazır ol deadline ve april gelsin cezanı keserler
Ne yapayim misafirlikteydim tuzlular iyiydide tatli olunca isin rengi degisiyor haliyle
Bende hergun 45 dkka yurusem cezam bu olsa olmami

Gerci yapmam gereken ama kacamak yapmam enazindan gerci bugunde bi topkek yedim ama savahki tartidaki kilomun sucu hep verdigimi gorunce kendimi odullendirdim olmammi

ney ney amanın. olmaz bence. cünkü yanlıs hatırlamıyorsam sen gecen gün de cikolata ve goflet yemiştin. topkekin bir tanesi kac kalori biliyor musun ? verdiğini görünce ödüllendirirsem böyle verdiğini geri alırsın işe de yramaz. ayrıca bu ödül değil resmen ceza olmus. diyetisyenler ödül için sütlü tatlıları tavsiye ediyor ve 1 ayda sadece YARIM porsiyon 3 kez yeme hakkın oluyor tatlıları. bence yanlıs yapmıssın. ceza için o iş kaptan yardımcılarında

Dogru soyluyosunda nefis cekti gozumkarardi bir an tamamdir toparlanicam dahada yemek yok ins. Cezami bekliyorum ohalde

Canım gelemezsen bende taşırım yazmasamda takipteyim buraları aşkolsun
aprilcim geçen hafta 84.1
sabah 84.4 çıkmıştım
sinir küpü olmuştum
gittim yürüyüş yaptım
çok şükür 84.0 oldum
belki yarım saat hareket edersem
100 gram daha gider
ah 83 ü ucundan göreydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…