- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuzum yaa uğraşma yazarım öyle benaprilcim geçen hafta 84.1
sabah 84.4 çıkmıştım
sinir küpü olmuştum
gittim yürüyüş yaptım
çok şükür 84.0 oldum
belki yarım saat hareket edersem
100 gram daha gider
ah 83 ü ucundan göreydim iyiydi
teşekkür ederim cnm evet hızlı verince duraklama oldu ama aşıcam inşallahKuzum yaa uğraşma yazarım öyle bencanın sağolSun senin son zamanlarda epey kg verdin ya ondan öyle oldu kesin , haftaya verirsn istedigini görürsün insallah canım
Evet canım öyle yap bende biraz değişiklikler yapıcam bakalım şaşırtmak lazım dimi yağlarıteşekkür ederim cnm evet hızlı verince duraklama oldu ama aşıcam inşallah
sabahki kahvaltım güzeldi şimdide somonlu salata yaptım kendime elimden geldiğince sağlıklı beslencem bu hafta
evet tatlım 84 olarak ekliyoruz :)Evet canım öyle yap bende biraz değişiklikler yapıcam bakalım şaşırtmak lazım dimi yağlarışimdi ok dimi 84 olarak ekliyorum seni ?
ilk terfi edenimiz oldun tebrikler
kız listeye alıyorum seni ben bundan sonra daha dikkatli olMerhaba kızlar nasılsınız ugrayamadim bu gün
seşlam kızlar geldim ben listeyi taşıyorum hemen
Bu hafta listede miyimkız listeye alıyorum seni ben bundan sonra daha dikkatli ol
evet bak takıma geliş tarihini hatırlamıyorum tam geldin gittin 6 şubat aldım sorun olmaz sanırımBu hafta listede miyim
Hedef 70 canım doğrudurevet bak takıma geliş tarihini hatırlamıyorum tam geldin gittin 6 şubat aldım sorun olmaz sanırımhedefinide 70 yazdım unuttum çünkü değiştireyim mi kaçtı hedefin istersen sonra hedefi aşağı çekebiirsin
hedef senin için önemli kurallar açısındanda deneme sürecini geçeli çok oldu o nedenle 6 şubat aldım farketmez ama artık daha dikkatli olmalısın değil miKurallar açısından mı benim açımdan mı
bnım hedefıme kac yazdın cnaım senevet bak takıma geliş tarihini hatırlamıyorum tam geldin gittin 6 şubat aldım sorun olmaz sanırımhedefinide 70 yazdım unuttum çünkü değiştireyim mi kaçtı hedefin istersen sonra hedefi aşağı çekebiirsin
canım senin hedef ilk ne koyduysan yıllar önce o ben izinden döndü 9. takımdan transfer oldu yazdım yüzdeni 53 e böldüm 4 kilo almış gibisin listede işte ilk 12. takımda koyduğun hedef hala geçerli hatırlıyorsanbnım hedefıme kac yazdın cnaım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?