Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok guzel bır sonuc olmus bu dıbı gordduysekte zırvede uzak degıl mesajı verdık

sanırım bu hafta 1. yiz sadece 13. takım paylaşmamış şimdiye kadarki en yüksek yüzde bizim 13. takım bizden fazla olsa bile 2. yiz
bencede kesın bırıncıyız hıssedıyorum bravo be gecen haftakı hezımetten sonra cok ıyı oldu haftayada devam haa aman dıyıms almak yok

hedef senin için önemli kurallar açısındanda deneme sürecini geçeli çok oldu o nedenle 6 şubat aldım farketmez ama artık daha dikkatli olmalısın değil mi
Kesinlikle canım bazı problemler nedeniyle bugün dengem alt üst oldu ama sanırım 2 3 güne toparlanirim ve daha düzenli olarak devam ederim

Ay deadline toplantı işe yaradı desene
çok korkmuşuz galiba takımcak arada toplantı yapmak lazım ama en çok katkıyı bu hafta sağlayan birkaç arkadaş var onları ayrı tebrik edicem sonra sende en sonunda düz 81 oldun hadi bakalım daha düzenli menüler daha fit günler

bende 13. takım kaptanı falan ortada yok listeleride yok taşısammı bilemedim sence el atayım mı ne dersin april ladyline bildim yapmamış kendi diğer kızlarda öyle biledim ceza yiycekler
Canım tabi tabi koş yardım et yazık ceza yemesinler

kızlar çok özür dilerim sabahtan beri dersim vardı gelemedim dünki menüm
09.00 bir rafadan yumurta,bir kibrit kutusu boyutunda peynir5 zeytin
11.00 bir fincan yeşil çay
13.00 bir tabak tavuk haşlama yanına bir bardak ayran

16.00 üç ceviz

19.00 bir tabak çoban salata ,7 tane ızgara köfte
2 lt su ve 1 mile leslie ile günü tamamladım

nasılsın tatlım nasıl gidiyor dünkü bildirimini yazdım listeye 66.9 demişssin galiba öyle yazdım artık değiştirmek için çok geç ama öyle yazdım haberin olsun düzenli beslenmelisin enerjik olamlısın yukarkı menüne bayıldım afiyet olsun

teşekkür ederim depresif dönemimdeyim ama ilaç tedavisine başlandı kuzum sen nasılsınn

teşekkür ederim depresif dönemimdeyim ama ilaç tedavisine başlandı kuzum sen nasılsınn
bende çok ağır grip oldum hapşurmaktan ekranı göremiyorum ialç tedavisini aksatma önemli biliyorsun kafanada takma bazı şeyleri bence vaktin varsa haftasonu falan spora yada yüzmeye falan yazıl kafan dağılır çok iyi geliyor sosyalleşmek ve aktivite var mı çevrede öyle yerler zumba falan çok iyi stres attırıyormuş

aa çok geçmiş olsun canım vitamin al bol bol.ya aksatmıyorumda sorunlu erkek arkadaşımı anlattım ya dün yine azarladı bi ton sanırım bitti ama benm haberm yok

aa çok geçmiş olsun canım vitamin al bol bol.ya aksatmıyorumda sorunlu erkek arkadaşımı anlattım ya dün yine azarladı bi ton sanırım bitti ama benm haberm yok
ay canım sen takma ona kafanı bence seni haketmiyor senin yanında olup destek çıkacağına şu zamanlarda seni azarlıyorsa ondan bir cacık olmaz seni strese sokmaması gerektiğini biliyor olması lazım bence sen onu boşver zamana bırak herşey olacağına varsın kafanıda takma senden değerli kimse yok senin için unutma o nedenle kendini mutlu edecek şeyler yap seni sallamayanı sen hiiç sallama ağır bir tabirle seni üzmesinede izin verme inşallah herşey en hayırlı şekilde olur

çok teşekkür ederim kuzum bugünlerde onunda dertleri var ama napalım kaderimizde ne varsa o.Bugün açık açık konuşucam zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…