Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok teşekkür ederim kuzum bugünlerde onunda dertleri var ama napalım kaderimizde ne varsa o.Bugün açık açık konuşucam zaten :)
bir süre kendi benlliğinle kalmalısın bence konuş ama çok üzülme sakın şu aralar sana sakıncalı bu durum iyileşme sürecini geciktirmesin hadi bakalım kolay gelsin kendinede dikkat et

bir süre kendi benlliğinle kalmalısın bence konuş ama çok üzülme sakın şu aralar sana sakıncalı bu durum iyileşme sürecini geciktirmesin hadi bakalım kolay gelsin kendinede dikkat et
sende çorbanı ve vitaminini eksiltme kuzum :)

bazı mesajları sadece deadline okuyor derken ciddiydim arada mesajları okumayınca gözden kacıyor
dagatesi ben senin tüm mesajlarını okuyorum kaçırmadan çok önemli bilgiler barındırır dikkat yazmalı başına birde takımda herkesin gözünden kaçan ama benim okuduğum mesaj çok fazla benden kaçmaz belki bazen ama nadir

yalnız normalde bireysel 1. bizden delidivaneoldum yüzdesi 4 ya gözden kaçmış april bir paylaşım alanına yazsana ben çok ortada dolandım bugün
tamam bebem evet bende ona baktım onun olması lazımdı diye ama boş gözlerle bakmışım

geçen çarşamba biz april hatta sen bize bu konuşmayı yaparken
aynı biz yahu! ama nasıl da işe yaradı dimi yaa arada böyle yapacağız artık kulaklar çekilecek.motive edilecek.
ama var ya ben çok mutluyum yaa 1.olduğumuza çok sevinçliyim kelimelerle ifade edemiyorum ki ben bunu...

bende çok sevindim hasta olmasam daha çok sevinecektim sevinecek halim yok ama sevindim
Ayyy cok sevindim super haber buhaftayada ins. 1.oluruz demekki kamcilanmak gerekmis takimdaslarimizi haftada bir toplanti yapalim butun haftalarin birincisi olalim 1.lik bizimdir bizimkalacak
evet benced arada kulak çekmeli hafataya sende listedesin bak dikkat et bu hafat hem gördüm tatlılar bişeyler gofretler yemişsin sen haftaya sana ceza yüzden 1 ün üstünde olacak ona göre kilo ver 1 kilo vermeye çalış yada en az

bende delidivaneoldum winchester ve michiyi yüzdeleri 1 in üstünde olduğu için tebrik ederim bu birincilikte yüksek katkı sağladıkları için tüm takım arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim

Cezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadar

bende delidivaneoldum winchester ve michiyi yüzdeleri 1 in üstünde olduğu için tebrik ederim bu birincilikte yüksek katkı sağladıkları için tüm takım arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim
tühh kaçırdım mı ben şimdi tebriği azcık bir farkla

Cezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadar
78.8 dünkü kilon 77.8 yada altına düşmeye çalış bu hafta başka tatlı yok sütlü bir tatlı iznin var oda kilo verirsen haftaya

kuzum hasta mı oldun sen ? çok geçmiş olsun dinlen güzelim git yat istersen ben buralarda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…