bir süre kendi benlliğinle kalmalısın bence konuş ama çok üzülme sakın şu aralar sana sakıncalı bu durum iyileşme sürecini geciktirmesin hadi bakalım kolay gelsin kendinede dikkat etçok teşekkür ederim kuzum bugünlerde onunda dertleri var ama napalım kaderimizde ne varsa o.Bugün açık açık konuşucam zaten :)
sende çorbanı ve vitaminini eksiltme kuzum :)bir süre kendi benlliğinle kalmalısın bence konuş ama çok üzülme sakın şu aralar sana sakıncalı bu durum iyileşme sürecini geciktirmesin hadi bakalım kolay gelsin kendinede dikkat et
bazı mesajları sadece deadline okuyor derken ciddiydimarada mesajları okumayınca gözden kacıyor
sende çorbanı ve vitaminini eksiltme kuzum :)
yap bakalım hemen afiyet olsunlimonlu çay çeşitlerine dadandım işte çorba iyi fikir ya aklıma gelmedi ben akşam yemek yemedim bugün gisdip tarhana çorbası yapayım ya hemen
yaptım bile oh misyap bakalım hemen afiyet olsun
yalnız normalde bireysel 1. bizden delidivaneoldum yüzdesi 4 ya gözden kaçmış april bir paylaşım alanına yazsana ben çok ortada dolandım bugünKIZLAR HERKESİ TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM 1. OLMUŞUZ
tamam bebem evet bende ona baktım onun olması lazımdı diye ama boş gözlerle bakmışımyalnız normalde bireysel 1. bizden delidivaneoldum yüzdesi 4 ya gözden kaçmış april bir paylaşım alanına yazsana ben çok ortada dolandım bugün
aynı biz yahu! ama nasıl da işe yaradı dimi yaa arada böyle yapacağız artık kulaklar çekilecek.motive edilecek.geçen çarşamba biz april hatta sen bize bu konuşmayı yaparken
Ayyy cok sevindim super haber buKIZLAR HERKESİ TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM 1. OLMUŞUZ
ya harikayız ya hepimize tebrikler haftaya da aynı sonuçları gorme dilegiyleKIZLAR HERKESİ TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM 1. OLMUŞUZ
aynı biz yahu! ama nasıl da işe yaradı dimi yaa arada böyle yapacağız artık kulaklar çekilecek.motive edilecek.
ama var ya ben çok mutluyum yaa 1.olduğumuza çok sevinçliyim kelimelerle ifade edemiyorum ki ben bunu...
evet benced arada kulak çekmeliAyyy cok sevindim super haber buhaftayada ins. 1.oluruz demekki kamcilanmak gerekmis takimdaslarimizi haftada bir toplanti yapalim butun haftalarin birincisi olalim 1.lik bizimdir bizimkalacak
Cezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadarbende çok sevindim hasta olmasam daha çok sevinecektim sevinecek halim yok ama sevindim
evet benced arada kulak çekmelihafataya sende listedesin bak dikkat et bu hafat hem gördüm tatlılar bişeyler gofretler yemişsin sen haftaya sana ceza yüzden 1 ün üstünde olacak ona göre kilo ver 1 kilo vermeye çalış yada en az
tühh kaçırdım mı ben şimdi tebriği azcık bir farklabende delidivaneoldum winchester ve michiyi yüzdeleri 1 in üstünde olduğu için tebrik ederim bu birincilikte yüksek katkı sağladıkları içintüm takım arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim
78.8 dünkü kilonCezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadar
kuzum hasta mı oldun sen ? çok geçmiş olsun dinlen güzelim git yat istersen ben buralarda olurumbende çok sevindim hasta olmasam daha çok sevinecektim sevinecek halim yok ama sevindim
evet benced arada kulak çekmelihafataya sende listedesin bak dikkat et bu hafat hem gördüm tatlılar bişeyler gofretler yemişsin sen haftaya sana ceza yüzden 1 ün üstünde olacak ona göre kilo ver 1 kilo vermeye çalış yada en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?