Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadar
ne tatlısıymış onlar yok sakın yeme....bekliyoruz haftaya bakalım çok dikkatli ol spor yap sağlıklı beslen canım .....yoksa o yediğin tatlılar sonraki haftalarda çıkabilir şimdiden önlemini al ok ?

kuzum hasta mı oldun sen ? çok geçmiş olsun dinlen güzelim git yat istersen ben buralarda olurum
evet canım ya hastayım baya gözlerim yaşlı hapsurmaktan etrafı bulanık görüyorum farkettiysen hep yanlış yazmışım harflerin yeri kaymış arada birazdan çıkarım zafer sarhoşuyum derece yaptık ya

april o.5 farkla kaçırdın dermişim seni yazmayı unutmuşum canım sensiz olur mu sen istikrarlı kilo verenimizsin bikere en büyük tebrik sana
ayyy şimdi de unutuldum vayyyy ben nelere gidem asıl tşk benden size canlarım iyiki varsınız

bayaaa şifayı kapmışsın hee çabuk geçsin İnşallah...ayyyy bende zafer sarhoşuyum içim kıpır kıpır

bayaaa şifayı kapmışsın hee çabuk geçsin İnşallah...ayyyy bende zafer sarhoşuyum içim kıpır kıpır
böyle gezeriz bu hafta neyse şımarmayalımda bence daha iyisini yapabiliriz hala yerinde sayanlarımız var ben mesela birde dagatesi falan isim vermeyim

78.8 dünkü kilon 77.8 yada altına düşmeye çalış bu hafta başka tatlı yok sütlü bir tatlı iznin var oda kilo verirsen haftaya
Sali gunu misafirlige gidicem ozaman tatli hakkimi kullanirim anim tamam vericem ins.

ne tatlısıymış onlar yok sakın yeme....bekliyoruz haftaya bakalım çok dikkatli ol spor yap sağlıklı beslen canım .....yoksa o yediğin tatlılar sonraki haftalarda çıkabilir şimdiden önlemini al ok ?
Haklisin bundan sonra daha dikkatli olucam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…