april o.5 farkla kaçırdın dermişim seni yazmayı unutmuşum canım sensiz olur mu sen istikrarlı kilo verenimizsin bikeretühh kaçırdım mı ben şimdi tebriği azcık bir farkla
ne tatlısıymış onlar yok sakın yeme....bekliyoruz haftaya bakalım çok dikkatli ol spor yap sağlıklı beslen canım .....yoksa o yediğin tatlılar sonraki haftalarda çıkabilir şimdiden önlemini al ok ?Cezam bir kilimu vermek tamam canim en son kilim nekadardi dun kacdemistim 78.6 mi demistim ona gire tartida kamciliyayim kendimi haftaya kadar
aynen acılı yap çorbayı afiyet bal olsun şimdiden :)limonlu çay çeşitlerine dadandım işte çorba iyi fikir ya aklıma gelmedi ben akşam yemek yemedim bugün gisdip tarhana çorbası yapayım ya hemen
evet canım ya hastayım baya gözlerim yaşlı hapsurmaktan etrafı bulanık görüyorum farkettiysen hep yanlış yazmışım harflerin yeri kaymış aradakuzum hasta mı oldun sen ? çok geçmiş olsun dinlen güzelim git yat istersen ben buralarda olurum
yaptım birde yedim bile acılı yağsız tarhana çorbası yaptım çok mutluyum karnım açtı zaten bişey yiyesim yoktu onu yemiş oldumaynen acılı yap çorbayı afiyet bal olsun şimdiden :)
ayyy şimdi de unutuldum vayyyy ben nelere gidemapril o.5 farkla kaçırdın dermişim seni yazmayı unutmuşum canım sensiz olur mu sen istikrarlı kilo verenimizsin bikereen büyük tebrik sana
bitki çayına dadan birde iyi gelir :)yaptım birde yedim bile acılı yağsız tarhana çorbası yaptım çok mutluyum karnım açtı zaten bişey yiyesim yoktu onu yemiş oldum
ayyy şimdi de unutuldum vayyyy ben nelere gidemasıl tşk benden size canlarım iyiki varsınız
evet az sonra ıhlamur kaynatcam o kaldı içmediğimbitki çayına dadan birde iyi gelir :)
bayaaa şifayı kapmışsın hee çabuk geçsin İnşallah...ayyyy bende zafer sarhoşuyum içim kıpır kıpırevet canım ya hastayım baya gözlerim yaşlı hapsurmaktan etrafı bulanık görüyorum farkettiysen hep yanlış yazmışım harflerin yeri kaymış aradabirazdan çıkarım zafer sarhoşuyum derece yaptık ya
sende
evet az sonra ıhlamur kaynatcam o kaldı içmediğim
afiyet olsun şifa olsunsende
evet az sonra ıhlamur kaynatcam o kaldı içmediğim
bayaaa şifayı kapmışsın hee çabuk geçsin İnşallah...ayyyy bende zafer sarhoşuyum içim kıpır kıpır
ben çıkıyorum april yarın görüşürüz dinlenmeye ihtiyacım var galiba bu kadar mutluluk yeter
canım tebrik ederim şeytanın bacağını kırmışsınız
Sali gunu misafirlige gidicem ozaman tatli hakkimi kullanirim anim tamam vericem ins.78.8 dünkü kilon77.8 yada altına düşmeye çalış bu hafta başka tatlı yok sütlü bir tatlı iznin var oda kilo verirsen haftaya
Haklisin bundan sonra daha dikkatli olucam ins.ne tatlısıymış onlar yok sakın yeme....bekliyoruz haftaya bakalım çok dikkatli ol spor yap sağlıklı beslen canım .....yoksa o yediğin tatlılar sonraki haftalarda çıkabilir şimdiden önlemini al ok ?
hoppp ne Salısı yok ogünde tatlı falanSali gunu misafirlige gidicem ozaman tatli hakkimi kullanirim anim tamam vericem ins.
Haklisin bundan sonra daha dikkatli olucam ins.
dinlen bakalım sana iyi akşamlar bebemmben çıkıyorum april yarın görüşürüz dinlenmeye ihtiyacım var galiba bu kadar mutluluk yeter
Takimim adina tesekkur ederimBir haftadır sizi takip ediyorum ve hepinizi kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?