Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum sabah
9.00 salata 2kepek ekmek 1k.kpeynir
Ara ogun 11.30 yesilcay 3lightbuskuvi 2dilim armut
13.00 topkek
16.00 salata 160gramtonbaligi 1d.k.ekmek
17.00 yesilcay
3lt limonlusu
Yatmadan yogurt limonlu pulbiber
45dkka tempolu yuruyus kalca basen 30 dkk hareket

Canım bak daha yok tamammi aburcubur artik! Menun guzel aksam yemegin neden yok ? Spor cok iyi

Canım bak daha yok tamammi aburcubur artik! Menun guzel aksam yemegin neden yok ? Spor cok iyi
Tamam canim bidaha 75 olana kadar yok 75 olunca ama sevdigim bi tatliyi yiyecegim tamammi
Topkek tuttu beni sonrasinda tonbaligida fazla geldi sanirim acikmadim aksam ya midem kuculdu yada ac yatmak istedim sanirim psikolojik olarak

canım abur cuburları bıraktık artık. bu sondu herhalde topkek yerine kuru meyve, yoğurt falan ye. çok zararlı öyle şeyler. bi de akşam yemeğini bu saatlerde yersen çok daha kolay zayıflarsın. insan biraz acıkıyor ama olsun. böylesi daha iyi

sealm kızlar of bu hastlık beni uyutmadı o kadar ki yüzüm ağrıyor sinüslerim dolu nefes alamıyorum şimdi daha iyiym ama pek uyuyamadım ya neyse artık benim içinde haftanın ilk günü bugün o nedenle dikkat etmem lazım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağol canım evde herkes hasta öyle olunca iyileşme de uzun sürecek babamdan bana bulaştı zaten 2 gündür fena hastaydı şimdide annem hasta bakalım toparlarız umarım kısa zamanda

dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum üstünden geçeyim garip bir menü oldu çünkü hatırlamıyorumda pek bişey yemediğim gibi yediğim şeyler işe yarar değildi
kahvaltıda komşumuza gittik saat 10 gibiydi sanırım 3 dilim börek yedim şekersiz çayla
saat 15.00 gibi de yine bişeyler yapmış patates salatası yedim ve 1 dilim cıss ne olduğunu söylemeyim tatlı işte
akşamda 8 gibi sanırım 2 kepçe tarhana çorbası ve 7 çiğ badem yedim aralarda limonlu su zencefil çayı kararbiberli karanfilli armutlu ıhlamur yine zencefil çayı nane limon falan ne kadar çay varsa içtim hiç hatırlamıyorum ne ne zamandı falan
su sanırım içmedim 1 litre diye düşünüyorum sporda 1 mil leslie oda gruptan dolayı fast mile varya 12 dk onu yaptım

Tamam bebem =) benimde artik ctesi

Ayyy olmamış! Hadi hastalığına verdim, ama bugün dikkatli ol kilo falan alma sakın !! Başına ekşirim heee...

Merhaba kizlar. Takimimizi tebrik ediyorum birincilik icin. Bireyselde birinci olan deli divaneyi de ayrica tebrik ediyorum.

benim 2 gun yatili misafirim var. O yuzden cok ugrayamayabilirim. dunku menumde soyle

sabah 8
1 yumurta

oglen 12.30
1 kase yogurt
1 elma

Ara 16.30
1 dilim ekmek peynir

aksam
2 mantar firinlanmis
salata
firin patates (misafirlikteydim ve tavuk vardi o yuzden yaklasik 1 yk kadar patates yemek durumunda kaldim)

spor
ev temizligi ve leslie, 2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…