Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunessel ben telefonla girdigimden resim nasil ekleniyor bilmiyorum sen biliyorsan bana soylermisin

Gunessel ben telefonla girdigimden resim nasil ekleniyor bilmiyorum sen biliyorsan bana soylermisin
cnm eğer bi siteden bilgisayarına indirmeden yükleme istiyorsan resmin üstüne gelip sağ tılıyorsun ve resmin url sini kopyala diyorsun.kopyaladığın urlyi gülen yüz yani smile eklediğimiz tuşun yanındaki resim tuşuna tıklayıp urlyi oraya yapıştırıyoruz bu kadar
eğer bilgisayarından veya telefonundan resim yüklemek istiyorsanda onun için
cevapla yazan yerin yanındaki dosya yükleye tıklıyorsun bilgisayırından resim seçip yüklüyorsun bu kadar cnm

Kizlar enerjiniz yukselsin diye before after paylasayim dedim sismanken sevimliguzel olan zayifken cekici guzel olur ve kaniti

Kizlar 5den sonra hicbiseyyemeyen 10ginde 2kilo verirmis nedersiniz hep beraber deneyelimmi

Deadline nasıl oldun canım biraz daha iyi misin
iyi olmaya çalışıyorum dışarı çıkıp biraz hava aldım ilaç içmiştim sabah onun etkisi geçince şimdi hissetmeye başladım etkilerini tekrar hastalığın yarına daha iyi olacağımı umut ediyorum

hoşgeldin bir anda üzgün oldun artık her şeyden ban yeniyor dikkatli ol bulaşma birilerine eskisinden daha katı davranıyorlar umarım bir daha olmaz canım bu arada 1. olduk
sormaya hakaret yok kufur yok 1 gun ban yedık.gercı ben kib bıldırdım oda yedı bende bazı ınsanlara ayar oluyorum hıcte alttan alan susan bı yapımda yok
1.olmakla kalmayıp etap 1.sıde takımımızdan cıktı delıdıvaneyı cok cok tebrık edıyorum masallah dıyorum hız kesmeden aynı tempoyla devam.sen budunmu bana rakıbemı bakayım.
ban yedımsede telefondan mısafır olarak takıp ettım canım sonucları kacarmı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…