- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
cnm eğer bi siteden bilgisayarına indirmeden yükleme istiyorsan resmin üstüne gelip sağ tılıyorsun ve resmin url sini kopyala diyorsun.kopyaladığın urlyi gülen yüz yani smile eklediğimiz tuşun yanındaki resim tuşuna tıklayıp urlyi oraya yapıştırıyoruz bu kadarGunessel ben telefonla girdigimden resim nasil ekleniyor bilmiyorum sen biliyorsan bana soylermisin
Canım çok tatlılar maşallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla buyut inşallah.Kocaman maasallah diyin teyzoslari benim kizcelerim bu resimle deneme yaptim oldu sanirim Eki Görüntüle 1444722
Oyyyy Maşallah! Ne kadar güzeller bunlar nazar değmesin kuzularaKocaman maasallah diyin teyzoslari benim kizcelerim bu resimle deneme yaptim oldu sanirim Eki Görüntüle 1444722
Maşşallah bu güzellere kız ben yerim bunlarıKocaman maasallah diyin teyzoslari benim kizcelerim bu resimle deneme yaptim oldu sanirim Eki Görüntüle 1444722
Canım çok tatlılar maşallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla buyut inşallah.
Oyyyy Maşallah! Ne kadar güzeller bunlar nazar değmesin kuzularaAllah ömürlerini güzel eylesin İnşallah
Tesekkurler kizlarMaşşallah bu güzellere kız ben yerim bunları
ayy çok tatlılar maşallahKocaman maasallah diyin teyzoslari benim kizcelerim bu resimle deneme yaptim oldu sanirim Eki Görüntüle 1444722
hadi ya ben hep 18de yiyorum demek ondan sabitim hep
Bende hep 18.30 18.00 gibi yiyenlerdenim eyvahh 17.00 ye cekmem lazımKizlar 5den sonra hicbiseyyemeyen 10ginde 2kilo verirmis nedersiniz hep beraber deneyelimmi
17 30 da bile yesek kar bence deneyebilriz yani durumu uygun olanlar için dedimBende hep 18.30 18.00 gibi yiyenlerdenim eyvahh 17.00 ye cekmem lazım
Deadline nasıl oldun canım biraz daha iyi misin17 30 da bile yesek kar bence deneyebilriz yani durumu uygun olanlar için dedim
iyi olmaya çalışıyorum dışarı çıkıp biraz hava aldım ilaç içmiştim sabah onun etkisi geçince şimdi hissetmeye başladım etkilerini tekrar hastalığın yarına daha iyi olacağımı umut ediyorumDeadline nasıl oldun canım biraz daha iyi misin
denemek lazım 2 kilo az değil :)Kizlar 5den sonra hicbiseyyemeyen 10ginde 2kilo verirmis nedersiniz hep beraber deneyelimmi
2 kilo vermek kolay değil 2 kilo versem daha ne isterimdenemek lazım 2 kilo az değil :)
hoşgeldin bir anda üzgün oldun artık her şeyden ban yeniyor dikkatli ol bulaşma birilerine eskisinden daha katı davranıyorlarben dondum deadlıne cım
sormaya hakaret yok kufur yok 1 gun ban yedık.gercı ben kib bıldırdım oda yedı bende bazı ınsanlara ayar oluyorum hıcte alttan alan susan bı yapımda yokhoşgeldin bir anda üzgün oldun artık her şeyden ban yeniyor dikkatli ol bulaşma birilerine eskisinden daha katı davranıyorlarumarım bir daha olmaz canım bu arada 1. olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?