- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
hedefimi yükselttim 58 yaptım aynen ikişer ikişer terketsin sevgili yağlarımız bizi2 kilo vermek kolay değil 2 kilo versem daha ne isterim
Inşallah canım benim daha iyi olursuniyi olmaya çalışıyorum dışarı çıkıp biraz hava aldım ilaç içmiştim sabah onun etkisi geçince şimdi hissetmeye başladım etkilerini tekrar hastalığın yarına daha iyi olacağımı umut ediyorum
ıyıkı aylık banlardan olmadı
Hoşgeldin aman dikkat bidahakine
Canım tartışmak zaten hoş olmuyor çünkü kendini yazarak ne kadar ifade edebilirsinki? Yanlış anlaşılmalara meyil veriyor sonra böyle oluyor. Onlarda kendilerine göre haklılar ipin ucu kaçabiliyor önlem sadece bunlar...ıyıkı aylık banlardan olmadıama kurallarıda cok katı oncelerı hakarete ban verılıyordu sımdı tartısmayada ne olursa olsun ban verıyolar ılgınc.
gruplar olarak takılıyoruz canım bu sefer delidivaneoldum burcu 87 özellikle onları sana havale ediyorum onlarada söyleyim bensormaya hakaret yok kufur yok 1 gun ban yedık.gercı ben kib bıldırdım oda yedı bende bazı ınsanlara ayar oluyorum hıcte alttan alan susan bı yapımda yok
1.olmakla kalmayıp etap 1.sıde takımımızdan cıktı delıdıvaneyı cok cok tebrık edıyorum masallah dıyorum hız kesmeden aynı tempoyla devam.sen budunmu bana rakıbemı bakayım.
ban yedımsede telefondan mısafır olarak takıp ettım canım sonucları kacarmı hıc
arkadaş geçen ban yedi seviyesizleşmeyelim yazmış bir yerde 2 gün ban yedi şaşırmıştım o nedenle dikkat etmek lazımıyıkı aylık banlardan olmadıama kurallarıda cok katı oncelerı hakarete ban verılıyordu sımdı tartısmayada ne olursa olsun ban verıyolar ılgınc.
Canım tartışmak zaten hoş olmuyor çünkü kendini yazarak ne kadar ifade edebilirsinki? Yanlış anlaşılmalara meyil veriyor sonra böyle oluyor. Onlarda kendilerine göre haklılar ipin ucu kaçabiliyor önlem sadece bunlar...[/QUOTE/]
mednıce tartısabılmek guzeldır.bazı konular uzerıne tartısılabılır.ama ynetımede kızmıyorum cunku bu kadar kadının oldugu bı ortal baska turlu ıdare edılemezdı
Aaaa tek o söze mi? Vayyy bu kadarda bilmiyordum! Neyse dikkatli olmalıyız ozaman napalımgruplar olarak takılıyoruz canım bu sefer delidivaneoldum burcu 87 özellikle onları sana havale ediyorum onlarada söyleyim ben
arkadaş geçen ban yedi seviyesizleşmeyelim yazmış bir yerde 2 gün ban yedi şaşırmıştım o nedenle dikkat etmek lazım
april iyi olmaya çalışıyorum ama baya ağır bir grip belli ilaç içmemeye çalışıyorum ama çok rahatsızım nefes alamıyorum başım çok ağrıyor idare edeyimde yatarken içip yatarım ilacı gece uyuyamıyorumDeadlinecim nasıl oldun ?
gruplar olarak takılıyoruz canım bu sefer delidivaneoldum burcu 87 özellikle onları sana havale ediyorum onlarada söyleyim ben
arkadaş geçen ban yedi seviyesizleşmeyelim yazmış bir yerde 2 gün ban yedi şaşırmıştım o nedenle dikkat etmek lazım
evet april o sözü mesela biri kiblerse direk gidiyorsun ama yönetimde haklı bazı topiklerde suyunu çıkarıyorlar onlarda cezayı herkese kesiyor ayrım yokAaaa tek o söze mi? Vayyy bu kadarda bilmiyordum! Neyse dikkatli olmalıyız ozaman napalım
arada onlarada gaz ver bence hem destekçi hem rakip olarak takılmaya çalış yinede onları yiyebilirisn istersen2 rakıbe daha ıyı olur ıkısınıde yagda unlanmıs kızarmıs hamsı gıbı yıyecegummm tek lokmada
Anlamadim canim ne dedingruplar olarak takılıyoruz canım bu sefer delidivaneoldum burcu 87 özellikle onları sana havale ediyorum onlarada söyleyim ben
3rakipmi olucaz yani2 rakıbe daha ıyı olur ıkısınıde yagda unlanmıs kızarmıs hamsı gıbı yıyecegummm tek lokmada
gcmıs olsun canımapril iyi olmaya çalışıyorum ama baya ağır bir grip belli ilaç içmemeye çalışıyorum ama çok rahatsızım nefes alamıyorum başım çok ağrıyor idare edeyimde yatarken içip yatarım ilacı gece uyuyamıyorumbirde nane limon zencefilli limonlu çay falan onlar ayakta tutuyor çok kötü değilim dışarı çıktım biraz hava aldım daha iyiyim işte
İyi iyi sevindim dışarı çıkmana tekrar geçmiş olsun canım.geçmezsede dra git canım ihmal etme sen yinedeapril iyi olmaya çalışıyorum ama baya ağır bir grip belli ilaç içmemeye çalışıyorum ama çok rahatsızım nefes alamıyorum başım çok ağrıyor idare edeyimde yatarken içip yatarım ilacı gece uyuyamıyorumbirde nane limon zencefilli limonlu çay falan onlar ayakta tutuyor çok kötü değilim dışarı çıktım biraz hava aldım daha iyiyim işte
Anlamadim canim ne dedin
3rakipmi olucaz yani
dalin meydan okumak istedi sizinde kilolarınız yakın zaten gruplara ayrılmıştık ya aynı yerdesiniz bu durumda dedim birbirinizi gaza getirin burcuyla delidiveneolduma meydan oku dedim sende istersen ama arkadaş çok iddialı kendinden çok emin sana güveniyorum bak özellikle sizi söyledimAnlamadim canim ne dedin
3rakipmi olucaz yani
görücez bakalım sen yinede o kadar emin olma herkes iyi he hee=)hayır canım sız ıkınız ben tek hehehhehe guclerınızı bırlestırın ole gelın karsıma zor rakıbımdır cok calısmanız gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?