Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dunkı menumu yazayım

sabah 1 kase nestle nesfıt
ogle 2 bucuk kofte 1 dılım ekmek 3-4 yaprak marul 1 kase yogurt
aksam kucuk bır dılım brek

su 6 bardak spor yapmaya zaman olmadı cocuklarla kosturduk ıste

Inşallah canım benim daha iyi olursun

ıyıkı aylık banlardan olmadı ama kurallarıda cok katı oncelerı hakarete ban verılıyordu sımdı tartısmayada ne olursa olsun ban verıyolar ılgınc.
Canım tartışmak zaten hoş olmuyor çünkü kendini yazarak ne kadar ifade edebilirsinki? Yanlış anlaşılmalara meyil veriyor sonra böyle oluyor. Onlarda kendilerine göre haklılar ipin ucu kaçabiliyor önlem sadece bunlar...

gruplar olarak takılıyoruz canım bu sefer delidivaneoldum burcu 87 özellikle onları sana havale ediyorum onlarada söyleyim ben

ıyıkı aylık banlardan olmadı ama kurallarıda cok katı oncelerı hakarete ban verılıyordu sımdı tartısmayada ne olursa olsun ban verıyolar ılgınc.
arkadaş geçen ban yedi seviyesizleşmeyelim yazmış bir yerde 2 gün ban yedi şaşırmıştım o nedenle dikkat etmek lazım

Aaaa tek o söze mi? Vayyy bu kadarda bilmiyordum! Neyse dikkatli olmalıyız ozaman napalım

Deadlinecim nasıl oldun ?
april iyi olmaya çalışıyorum ama baya ağır bir grip belli ilaç içmemeye çalışıyorum ama çok rahatsızım nefes alamıyorum başım çok ağrıyor idare edeyimde yatarken içip yatarım ilacı gece uyuyamıyorum birde nane limon zencefilli limonlu çay falan onlar ayakta tutuyor çok kötü değilim dışarı çıktım biraz hava aldım daha iyiyim işte

2 rakıbe daha ıyı olur ıkısınıde yagda unlanmıs kızarmıs hamsı gıbı yıyecegummm tek lokmada

Aaaa tek o söze mi? Vayyy bu kadarda bilmiyordum! Neyse dikkatli olmalıyız ozaman napalım
evet april o sözü mesela biri kiblerse direk gidiyorsun ama yönetimde haklı bazı topiklerde suyunu çıkarıyorlar onlarda cezayı herkese kesiyor ayrım yok

Anlamadim canim ne dedin
2 rakıbe daha ıyı olur ıkısınıde yagda unlanmıs kızarmıs hamsı gıbı yıyecegummm tek lokmada
3rakipmi olucaz yani

gcmıs olsun canım

İyi iyi sevindim dışarı çıkmana tekrar geçmiş olsun canım.geçmezsede dra git canım ihmal etme sen yinede

Anlamadim canim ne dedin
3rakipmi olucaz yani
dalin meydan okumak istedi sizinde kilolarınız yakın zaten gruplara ayrılmıştık ya aynı yerdesiniz bu durumda dedim birbirinizi gaza getirin burcuyla delidiveneolduma meydan oku dedim sende istersen ama arkadaş çok iddialı kendinden çok emin sana güveniyorum bak özellikle sizi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…