tamamdır aprilcim dr bana sen daha iyi bilirsin sana iyi olan ilaçları diyor ya inanırmısın zor durumda kalmadıkça içmiyoruz zaten ilaçlar var aslındaİyi iyi sevindim dışarı çıkmana tekrar geçmiş olsun canım.geçmezsede dra git canım ihmal etme sen yinede
april bende dagatesine meydan okumak isterim ama ikimizde birbirimizden beterizgörücez bakalım sen yinede o kadar emin olma herkes iyi he hee=)
Ben 60 larda kalıcam canımapril bende dagatesine meydan okumak isterim ama ikimizde birbirimizden beterizbu arada michi grup atladı burdan tebrikler 50 ler grubuna geçti darısı bize nice terfiler yani
april bir alt guruba geçte rakiplerin artsınBen 60 larda kalıcam canımdaha azı yakışmıyor bana siz rakipsiniz he heee =)
görücez bakalım sen yinede o kadar emin olma herkes iyi he hee=)
dalin haftayaki hedefini alalım en az ne kadar vereceğini iddia ediyorsun canımgcmıs olsun canım
Saol canim bende kendime guveniyorum bakalim kim fazla kilo verecek haydin hodri meydandalin meydan okumak istedi sizinde kilolarınız yakın zaten gruplara ayrılmıştık ya aynı yerdesiniz bu durumda dedim birbirinizi gaza getirin burcuyla delidiveneolduma meydan oku dedim sende istersen ama arkadaş çok iddialı kendinden çok emin sana güveniyorum bak özellikle sizi söyledim
görücez bakalım sen yinede o kadar emin olma herkes iyi he hee=)
dalin haftayaki hedefini alalım en az ne kadar vereceğini iddia ediyorsun canım
çok iddialıacılısı buyuk oynuyorum ve 750 grm ıle 1 kg arası dıyorum...!
bu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnnSaol canim bende kendime guveniyorum bakalim kim fazla kilo verecek haydin hodri meydan
aynen dedigin gibi aprilcim delidivane oldum haydi dalini gecelim
pazartesi kontrol bildirimi yapıyoruz hani nerdeyiz bilelim diye ona da gel ondan sonra duruma göre asılırsın birdebu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın
tamam canım.cok pıs gaza geldım ben sımdıpazartesi kontrol bildirimi yapıyoruz hani nerdeyiz bilelim diye ona da gel ondan sonra duruma göre asılırsın birde
Nasııııllll3 ayda 98 kılodan 75 kg a dusmustum aynı azmı yakalasam yeter
tamam canım.cok pıs gaza geldım ben sımdı
3 ayda 98 kılodan 75 kg a dusmustum aynı azmı yakalasam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?