Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi iyi sevindim dışarı çıkmana tekrar geçmiş olsun canım.geçmezsede dra git canım ihmal etme sen yinede
tamamdır aprilcim dr bana sen daha iyi bilirsin sana iyi olan ilaçları diyor ya inanırmısın zor durumda kalmadıkça içmiyoruz zaten ilaçlar var aslında

son kurallarımızı hatırlatalım april
ALINAN KARARLAR ;

1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)

2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)

3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR

4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK

5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.

6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.

7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK

8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.

9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.

10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.

ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...

april bende dagatesine meydan okumak isterim ama ikimizde birbirimizden beterizbu arada michi grup atladı burdan tebrikler 50 ler grubuna geçti darısı bize nice terfiler yani
Ben 60 larda kalıcam canım daha azı yakışmıyor bana siz rakipsiniz he heee =)

Saol canim bende kendime guveniyorum bakalim kim fazla kilo verecek haydin hodri meydan

görücez bakalım sen yinede o kadar emin olma herkes iyi he hee=)
aynen dedigin gibi aprilcim delidivane oldum haydi dalini gecelim

Saol canim bende kendime guveniyorum bakalim kim fazla kilo verecek haydin hodri meydan

aynen dedigin gibi aprilcim delidivane oldum haydi dalini gecelim
bu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın

bu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın
pazartesi kontrol bildirimi yapıyoruz hani nerdeyiz bilelim diye ona da gel ondan sonra duruma göre asılırsın birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…