Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sole basladı maratonum 2.dogumumu yaptıktan sonra aman ye sut olsun aman ye su olsun bu olsun hevalar bozalar bulgurlar ohoooooo ıyıce kaptırdık ıpı dogum yaptım 80 ıdım evet sımdı duyacaklarınıza hazır olun ayarlarınızla oynamayın hersey dogrudur tam 3 haftada yanı 21 gun gıbı bır surede 18 kılo almayı basaran benden baska bır canlı daha yoktur yanlıs duymaıdnız 3 haftada 80 den 98 e ama tabı ben hala kendımı 80 gormekteyım.esım bırgun elınde bır hassas kantarla geldı.hemen actık paketı bırer sıra tartılalım dedık.esım cıktı 77 kılo 185 boyla ben cıktım 98 164-65 boyla o an gordugum o rakam varya benı oldurdu esımınde o an oooo masallah benım karıma ha gayret yarına 100 olursun demesı mahvettı yanı.saatlerce agladım aynanın karsısında bıldıgınız gulazer gıbı bır tıpım vardı.sonra o an dedımkı allahım su cenem kıtlensın yemek yıyemeyım.gercekten kılo vermeyı aklınıza koymussanız pazartesı baslarım dıye bısey yoktur cunku.oan ıtıbarıyle basladım dıyete aralık tı aylardan daha dogum yapalı 3 hafta olmustu.yemıyorum ama bısey kımse bısey yedıremıyor bana sadece yesıllık baska bısey yok ve farkettımkı sadece yesıllık yedıgımde sut depolarım dolup tasıyor.
1 ay sonra tartıya cıktım ama o 1 ay ıcınde hıc cıkmadım korkudan.bır ay sonunda 88 kılo ıdım.sonra 5.takıma gırdım orda gecırdıgım 2 ay sonunda 75-74 kılo ıdım.sonra kaldı orda o gun bugundur hala aynı azmı yakalayabılmıs degılım.o esnada neler yaptım kus kadar yedım 3 saat spor yaptım.takımımdakıler bana kzıardı su dalın menulerı senı hasta edecek dıye

sonra spor salonuna yazıldım epey gıttım.7 kılo verdım sıkılastım.bırakınca gerı aldım.o azmı bır turlu yakalayamıyorum.ıste bole benım hıkayem
bebegım daha kucucuktu kangruyuya koyar spor yapardım.bısıklete bınerdım 2 saat kucagımda bebeyle.bır yandan emzırıp bır yandan evde elıptıgımı kullanıyordum .ellerımle bebe emzırıyor ayaklarım hala calısıyordu bısıklette.

hayatı boyunca 55 kılonun uzerıne cıkmamıs bır ınsandım ılk gebelıgım ıkızdı 52 kılo hamıle kaldım 4 bucuk senedır 75 ustu yasıyorum

Kesinlikle herseyin başı azim yaparım dimi deadline
yaparsın kız ilk haftaki ışığı yakalarsan çok iyisin aslında sen bu konuda

hayatı boyunca 55 kılonun uzerıne cıkmamıs bır ınsandım ılk gebelıgım ıkızdı 52 kılo hamıle kaldım 4 bucuk senedır 75 ustu yasıyorum
canım baya azimlisin sen gerçekten bu arada ikiz çocuk büyütmekte zordur allah hayırlı ömür versin

17 30 da bile yesek kar bence deneyebilriz yani durumu uygun olanlar için dedim
yok öyle bişey dedcim tabiki erken yemek mantıklı ama,birde şu açıdan bak benim gibi gece kuşu biri
en geç 5 te yedi diyelim yemeğini
3 te yattığımı varsayarsak 10 saat
12 de kalktığımı varsayarsak
19 saat aç kalırsa vücüt asıl o zaman kilo alır
benim diyetisyenim gece 2 de bile ara öğün veriyordu bana

çok iddialı aprilll not edermisin canım
Not edildi bile bakalım neler olacak ; )
bu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın
bakalım kim galip çıkar bu iddiadan? Merakla bekliyorum. eğer senle aynı grupta olsaydım çok kârlı olurdu benim için; )

azimli olunca demek oluyormuş kendimden utandım aynı kaplumbağa hızı kız sende yapabilirsin bence hedefini tuttursan yeter zaten
hadi kuşum sende hırslan yaparsın sende

dead cım tesekkur ederım cnaım zor olmazmı zor ama zevklı bı telas.allah ısteyen herkese nasıp etsın.

aprılcım sen bır azımle bır hırsla benım katogorme gel senınlede kapısalım beybisi

Canım çok güzel bir örneksin isteyince bak hersey olur. Peki o zamanlar da sağlıklı kalabildinmi? Kısa sürede çok kg gitmiş de. ..

kızlar bu arada sımdıden soleyım yarın ben yokum kaynana kaynata zıyaretıne gıdıcez.

zaten müsait olanlar için derken onu kastettim herkes için uygun olmayabilir benim arkadaşımın da diyetisyeni saatlerine göre vermişti listeyi ozaman 2. öğretim okuyordu öğleye kadar yatıyordu gecede çok geç uyuyordu düzeni öyleydi o da 2 de ara öğün yapıyordu kahvaltı 12 de falandı düzen meselesi bu 17 meselesi 11 yada 12 de uyuyanlar için

Not edildi bile bakalım neler olacak ; )
bakalım kim galip çıkar bu iddiadan? Merakla bekliyorum. eğer senle aynı grupta olsaydım çok kârlı olurdu benim için; )

hadi kuşum sende hırslan yaparsın sende
bende hırslandım april o 500 gr ı vermem şart bu hafta

Canım çok güzel bir örneksin isteyince bak hersey olur. Peki o zamanlar da sağlıklı kalabildinmi? Kısa sürede çok kg gitmiş de. ..
april zaten kısa sürede almış ya ondan kısa sürede gitmiş bence birde hamilelik sonrası ödem falan da atmıştır ilk başta sadece yeşillik sağlıklı olmasada onu onaylamıyorum proteinede ihtiyacımız var tabi

kızlar bu arada sımdıden soleyım yarın ben yokum kaynana kaynata zıyaretıne gıdıcez.
tamam canım iyi gezmeler pazartesiye bekleriz

Canım ama erken yatıp erken kalkanlar yapabilir bence sıkıntı olmaz ki

saglıkla alakalı hıc bır sıkıntı yaşamadım diyebilirim.sadece az mıktarda saç dökülmem olmuştu ama oda durdu kısa bir süre sonra.onun dışınd başka bişey yaşamadım.hırs azim ve istek öle gözmü kör etmişki açlık bile hissetmedim normalde açlığa dayanamam kan şekerim düşer ellerim titrer.açlıktan dolayı baş dönmesi vs vs de yaşamadım yani hatırlamıyorum.ama şimdi 2 saat aç kalsam ellerim titiriyor aynı azmi yakalayamıyorum neden acaba ya

bence bir doktora görünüp kaç şekeri ve tiroidlerine baktır bir ara sağlık ocağında yapıyorlar belki sonradan insülin direncin oluşmuş olabilir test en kısa ve kolay çözüm

inşallah canım en kısa sürede az kaldı senin bir üst gruba terfi etmene yapabilrisin
düşüncesi bile içimi gıdıklıyo he :)
91 küsürken ah diyordum 80 i ucundan görsem diye şimdide 7 li rakamları görsem varyaaa off diyorum musmutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…