- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
hadi 5 kilosu ödem olsun bir insan kaç kilo ödem atabilirkiapril zaten kısa sürede almış ya ondan kısa sürede gitmiş bence birde hamilelik sonrası ödem falan da atmıştır ilk başta sadece yeşillik sağlıklı olmasada onu onaylamıyorum proteinede ihtiyacımız var tabi
tamam canım iyi gezmeler pazartesiye bekleriz
evet canım en kısa zamanda göreceksin motivasyonunu kaybetme yeterkidüşüncesi bile içimi gıdıklıyo he :)
91 küsürken ah diyordum 80 i ucundan görsem diye şimdide 7 li rakamları görsem varyaaa off diyorum musmutlu olurum
sanmıyorum canım.çünkü istediğimde kilo verebiliyorum.ama eğer kilo veremezsem sıkıntı çekersem kesinlilkle doktora gidicem.bu sefer bırakmak yok asılıcam bu işe.allahın izniyle.yaza belki 55 kilo hedefimi yakalayamasamda en azından daha incelmiş olmak istiyorum 65-64 falan olsamda yaz için razıyım.ama biliyorum ki istersem 55 ide başarırım.bence bir doktora görünüp kaç şekeri ve tiroidlerine baktır bir ara sağlık ocağında yapıyorlar belki sonradan insülin direncin oluşmuş olabilir test en kısa ve kolay çözüm
kesinlikle açlık tokluk şekerine ve tam kan tahlillerine ve tiroidine baktırmalı T TopaLsoLucaNnbence bir doktora görünüp kaç şekeri ve tiroidlerine baktır bir ara sağlık ocağında yapıyorlar belki sonradan insülin direncin oluşmuş olabilir test en kısa ve kolay çözüm
görürsün tabi neden göremeyesin hepimizin tek eksiği hırs ve motivasyon.kendimize inanmamakdüşüncesi bile içimi gıdıklıyo he :)
91 küsürken ah diyordum 80 i ucundan görsem diye şimdide 7 li rakamları görsem varyaaa off diyorum musmutlu olurum
kesinlikle aklında olsun bencedesanmıyorum canım.çünkü istediğimde kilo verebiliyorum.ama eğer kilo veremezsem sıkıntı çekersem kesinlilkle doktora gidicem.bu sefer bırakmak yok asılıcam bu işe.allahın izniyle.yaza belki 55 kilo hedefimi yakalayamasamda en azından daha incelmiş olmak istiyorum 65-64 falan olsamda yaz için razıyım.ama biliyorum ki istersem 55 ide başarırım.
asıdna her insan aç kaldığında bu belirtileri mutlaka yaşar.ama ben istersem spor yaparsam mutlaka veriyorum.ama şimdi veremezsem hiç zaman kaybetmem giderim doktorakesinlikle açlık tokluk şekerine ve tam kan tahlillerine ve tiroidine baktırmalı T TopaLsoLucaNn
bende yemek yediğimde gözlerim kararıyor uykum geliyordu
insülin direnci çıktı ne yapsam asla ve asla kilo veremiyordum
sporda yaptım diyette yaptım
yağlarda sürdüm haplarda içtim yok yok yok
ne zmaanki insülini kontrol altına aldım - leri gördüm çok şükür
YAKINDA ORADAYIM YAKARIM SENİ BAKK; )dead cım tesekkur ederım cnaım zor olmazmı zor ama zevklı bı telas.allah ısteyen herkese nasıp etsın.
aprılcım sen bır azımle bır hırsla benım katogorme gel senınlede kapısalım beybisi
İNŞALLAH CANIM HADİ BEKLİYOR HERKES SENDEN DE BİR ATAK YAPARSIN BENCE; )zaten müsait olanlar için derken onu kastettim herkes için uygun olmayabilirbenim arkadaşımın da diyetisyeni saatlerine göre vermişti listeyi ozaman 2. öğretim okuyordu öğleye kadar yatıyordu gecede çok geç uyuyordu düzeni öyleydi o da 2 de ara öğün yapıyordu kahvaltı 12 de falandı düzen meselesi bu 17 meselesi 11 yada 12 de uyuyanlar için
bende hırslandım april o 500 gr ı vermem şart bu hafta
CANIM BENDE İSTİYORUM ÇOKKKKK HADİ BAKALIM KİM ÖNCE GİDECEK,?80-70 e geçeyim bi an önce neolur neolur neolurrrrrr
gel canım gel burda anada yer var.gelde kim kimi yakıyor gör senYAKINDA ORADAYIM YAKARIM SENİ BAKK; )
İNŞALLAH CANIM HADİ BEKLİYOR HERKES SENDEN DE BİR ATAK YAPARSIN BENCE; )
CANIM BENDE İSTİYORUM ÇOKKKKK HADİ BAKALIM KİM ÖNCE GİDECEK,?
biz çok yakındık dimi senle cnm hadi bakalım dilerim ikimizde bi an önce girerizYAKINDA ORADAYIM YAKARIM SENİ BAKK; )
İNŞALLAH CANIM HADİ BEKLİYOR HERKES SENDEN DE BİR ATAK YAPARSIN BENCE; )
CANIM BENDE İSTİYORUM ÇOKKKKK HADİ BAKALIM KİM ÖNCE GİDECEK,?
endokrine gideceksin canım yada sağlık ocağıda yapıyor bazı yerlerde aile hekimine sor istersenya hangi bölüme gitsem acaba troide şekere baktırmak için.şimdi aklıma soktunuz.bi gitsemmi diyorum ya varsa bi direnç boşuna çaba sarfetmek yerine bi doktor tarafından kontrol altına aldırmak en makulu dimi
cnm benim bildiğim dahiliye bakıyorya hangi bölüme gitsem acaba troide şekere baktırmak için.şimdi aklıma soktunuz.bi gitsemmi diyorum ya varsa bi direnç boşuna çaba sarfetmek yerine bi doktor tarafından kontrol altına aldırmak en makulu dimi
evet ya dahilyede bakıyor endokrin bakıyor normalde ama dahiliyeye gitmeden endokrine yollamıyorlar bazencnm benim bildiğim dahiliye bakıyor
ama ben özel hastanede diyetisyene gittim o önce belli testler yazdı ama 2 sayfa
onları yaptırdım labrotuarda onları dahiliyeye yolladık
tiroidde sanırım ultrasonraydı
valla ben dedim devlet hastanesine gideyim ama bir sıra varki mahşer yeri gibiendokrine gideceksin canım yada sağlık ocağıda yapıyor bazı yerlerde aile hekimine sor istersen
diyetisyene gidip oraya buraya gezmek yerine direk dahiliye yada endokrine gitmek en iyisi galibacnm benim bildiğim dahiliye bakıyor
ama ben özel hastanede diyetisyene gittim o önce belli testler yazdı ama 2 sayfa
onları yaptırdım labrotuarda onları dahiliyeye yolladık
tiroidde sanırım ultrasonraydı
bizim aile hekimi yapmaz kesin vakit kaybetmeyim.endokrin ileri uzmanlık dalı olduğu için direk oraya randevu alamayabilirim dahiliyeye gitmek en iyisiendokrine gideceksin canım yada sağlık ocağıda yapıyor bazı yerlerde aile hekimine sor istersen
yani tabiki amaca bağlıdiyetisyene gidip oraya buraya gezmek yerine direk dahiliye yada endokrine gitmek en iyisi galiba
evet dahiliyeye git deki tiroid hormonu değerlerime ve kan şekerime baktırmak istiyorum birde insülün direnci olabilir mi onu öğrenmek istiyorum de yazıyor zaten kan tahlilini ona görebizim aile hekimi yapmaz kesin vakit kaybetmeyim.endokrin ileri uzmanlık dalı olduğu için direk oraya randevu alamayabilirim dahiliyeye gitmek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?