Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hadi 5 kilosu ödem olsun bir insan kaç kilo ödem atabilirki
evet ok kısa sürede aldım 18 kilosunu.daha yerleşmeden geri postaladım üzerine yerleşmişide postaladım.aynı azmi bi yakalarsam duman ederim buraları

bence bir doktora görünüp kaç şekeri ve tiroidlerine baktır bir ara sağlık ocağında yapıyorlar belki sonradan insülin direncin oluşmuş olabilir test en kısa ve kolay çözüm
sanmıyorum canım.çünkü istediğimde kilo verebiliyorum.ama eğer kilo veremezsem sıkıntı çekersem kesinlilkle doktora gidicem.bu sefer bırakmak yok asılıcam bu işe.allahın izniyle.yaza belki 55 kilo hedefimi yakalayamasamda en azından daha incelmiş olmak istiyorum 65-64 falan olsamda yaz için razıyım.ama biliyorum ki istersem 55 ide başarırım.

bence bir doktora görünüp kaç şekeri ve tiroidlerine baktır bir ara sağlık ocağında yapıyorlar belki sonradan insülin direncin oluşmuş olabilir test en kısa ve kolay çözüm
kesinlikle açlık tokluk şekerine ve tam kan tahlillerine ve tiroidine baktırmalı T TopaLsoLucaNn
bende yemek yediğimde gözlerim kararıyor uykum geliyordu
insülin direnci çıktı ne yapsam asla ve asla kilo veremiyordum
sporda yaptım diyette yaptım
yağlarda sürdüm haplarda içtim yok yok yok
ne zmaanki insülini kontrol altına aldım - leri gördüm çok şükür

düşüncesi bile içimi gıdıklıyo he :)
91 küsürken ah diyordum 80 i ucundan görsem diye şimdide 7 li rakamları görsem varyaaa off diyorum musmutlu olurum
görürsün tabi neden göremeyesin hepimizin tek eksiği hırs ve motivasyon.kendimize inanmamak

kesinlikle aklında olsun bencede

asıdna her insan aç kaldığında bu belirtileri mutlaka yaşar.ama ben istersem spor yaparsam mutlaka veriyorum.ama şimdi veremezsem hiç zaman kaybetmem giderim doktora

dead cım tesekkur ederım cnaım zor olmazmı zor ama zevklı bı telas.allah ısteyen herkese nasıp etsın.

aprılcım sen bır azımle bır hırsla benım katogorme gel senınlede kapısalım beybisi
YAKINDA ORADAYIM YAKARIM SENİ BAKK; )

İNŞALLAH CANIM HADİ BEKLİYOR HERKES SENDEN DE BİR ATAK YAPARSIN BENCE; )
80-70 e geçeyim bi an önce neolur neolur neolurrrrrr
CANIM BENDE İSTİYORUM ÇOKKKKK HADİ BAKALIM KİM ÖNCE GİDECEK,?

ya hangi bölüme gitsem acaba troide şekere baktırmak için.şimdi aklıma soktunuz.bi gitsemmi diyorum ya varsa bi direnç boşuna çaba sarfetmek yerine bi doktor tarafından kontrol altına aldırmak en makulu dimi

YAKINDA ORADAYIM YAKARIM SENİ BAKK; )

İNŞALLAH CANIM HADİ BEKLİYOR HERKES SENDEN DE BİR ATAK YAPARSIN BENCE; )
CANIM BENDE İSTİYORUM ÇOKKKKK HADİ BAKALIM KİM ÖNCE GİDECEK,?
biz çok yakındık dimi senle cnm hadi bakalım dilerim ikimizde bi an önce gireriz

ya hangi bölüme gitsem acaba troide şekere baktırmak için.şimdi aklıma soktunuz.bi gitsemmi diyorum ya varsa bi direnç boşuna çaba sarfetmek yerine bi doktor tarafından kontrol altına aldırmak en makulu dimi
endokrine gideceksin canım yada sağlık ocağıda yapıyor bazı yerlerde aile hekimine sor istersen

cnm benim bildiğim dahiliye bakıyor
ama ben özel hastanede diyetisyene gittim o önce belli testler yazdı ama 2 sayfa
onları yaptırdım labrotuarda onları dahiliyeye yolladık
tiroidde sanırım ultrasonraydı

ama ben özel hastanede diyetisyene gittim o önce belli testler yazdı ama 2 sayfa
evet ya dahilyede bakıyor endokrin bakıyor normalde ama dahiliyeye gitmeden endokrine yollamıyorlar bazen

endokrine gideceksin canım yada sağlık ocağıda yapıyor bazı yerlerde aile hekimine sor istersen
valla ben dedim devlet hastanesine gideyim ama bir sıra varki mahşer yeri gibi
ben dedim bunu beklerken 10 kilo zaten veririm sıra bana gelene kadar
çıktım özelde 175 lira sadece kan tahliline bayıldım

diyetisyene gidip oraya buraya gezmek yerine direk dahiliye yada endokrine gitmek en iyisi galiba

diyetisyene gidip oraya buraya gezmek yerine direk dahiliye yada endokrine gitmek en iyisi galiba
yani tabiki amaca bağlı
ben profesyonel yardım almak için hepsini bir arada yürüttüm
ozamanlar sağlıklı nasıl beslenilir nasıl kilo verilir bilmiyordum

bizim aile hekimi yapmaz kesin vakit kaybetmeyim.endokrin ileri uzmanlık dalı olduğu için direk oraya randevu alamayabilirim dahiliyeye gitmek en iyisi
evet dahiliyeye git deki tiroid hormonu değerlerime ve kan şekerime baktırmak istiyorum birde insülün direnci olabilir mi onu öğrenmek istiyorum de yazıyor zaten kan tahlilini ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…