Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yani tabiki amaca bağlı
ben profesyonel yardım almak için hepsini bir arada yürüttüm
ozamanlar sağlıklı nasıl beslenilir nasıl kilo verilir bilmiyordum
dahiliye ve diyetisyenden aynı anda randevu alsam nasıl olur ya benim 3 çocukla herzaman çıkamıyorum rahat rahat gidememki.hepsini 1-2 güne sığdırmam lazım

evet dahiliyeye git deki tiroid hormonu değerlerime ve kan şekerime baktırmak istiyorum birde insülün direnci olabilir mi onu öğrenmek istiyorum de yazıyor zaten kan tahlilini ona göre

evet doğru sölüyosun.önümüzdeki yada ondan sonraki hafta gidicem inş.

kızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten

Nasıl kontrol altına aldın canım?

dahiliye ve diyetisyenden aynı anda randevu alsam nasıl olur ya benim 3 çocukla herzaman çıkamıyorum rahat rahat gidememki.hepsini 1-2 güne sığdırmam lazım
Devlet Hastanesine gideceksen eğer dahiliye zaten diyetisyene sevk edecektir seni

kızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten
cnm unla yapmasan yulaf kepeği karışımı kullansan hamur işlerinden daha sağlıklı oluyor dukan usulu bi araştır istersen

Nasıl kontrol altına aldın canım?
ilaç kullanıyorum cnm baştan doktor başka bi ilaç verdi onu bi ay kullandım
iştahımı kapattı ama kilo veremedim
sonra forumda bişeyler vardı kafamda onları araştırdım
ilacımı o ilaçla değiştirdim zaten içerikleri hemen hemen aynıydı
ve sorunu çözdüm şuan iyi gidiyorum çok şükür

He bu arada canım isim vermeyelim cıss bişey yapmaya gidiyorum desene canı çeken olur. Bu tarz kelimeler yasaklandı ok? Bide bu saatte olmaz; )

Anladım canım en iyisi dra gitmek yani ; ) bende baktırcam bilgilenmeli her konuda insan; )

yaptım cısımı ahahahahha yemicem ama sabaha saklıcam 1 tane hakkımı yememeliyim lütfen kendim yeme
ay haklısın valla canı çeken olur.cok sonr afarkettim duzenle butonu pasıftı degıstıremedım.duymayın sız okumayın es gecın :)
patates kadar karbonhıdratı bunyesınde barındıran bır yıyecek daha yok korbonhıdratın bombası olsa patatesten yapılırdı heralde farkında olup ta yıyorum nasıl bı tıpım ben ya

Evet öyle yasaklı yiyecekler arasında arkadaşıma diyetisyeni yasaklamış.

Tek kelimeyle harikasin canım nasil azmetmissin öyle ama gulazer e koptum

hadı bakalım.goreyım karsımdakı babayıgıtlerı hele cıksınlr meydanee heheytttttt
Heheyyyt bende bugune bugun hamileligimde6kilo alisp sonrasinda 12 kilo veren biriyim dikkatli oldalincim
acılısı buyuk oynuyorum ve 750 grm ıle 1 kg arası dıyorum...!
Ben direk 1 kili diyorum ama nabeeerhatta dahada fazla olabilir
bu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın
Aynen canim
pazartesi kontrol bildirimi yapıyoruz hani nerdeyiz bilelim diye ona da gel ondan sonra duruma göre asılırsın birde
Bende tam oyle diyecektim
hedefımı rengımı bellı ettım 750-1000 dedım hadı uzerıne cıkın bakalım
1kilo yada 1.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…