- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
dahiliye ve diyetisyenden aynı anda randevu alsam nasıl olur ya benim 3 çocukla herzaman çıkamıyorum rahat rahat gidememki.hepsini 1-2 güne sığdırmam lazımyani tabiki amaca bağlı
ben profesyonel yardım almak için hepsini bir arada yürüttüm
ozamanlar sağlıklı nasıl beslenilir nasıl kilo verilir bilmiyordum
evet dahiliyeye git deki tiroid hormonu değerlerime ve kan şekerime baktırmak istiyorum birde insülün direnci olabilir mi onu öğrenmek istiyorum de yazıyor zaten kan tahlilini ona göre
Nasıl kontrol altına aldın canım?kesinlikle açlık tokluk şekerine ve tam kan tahlillerine ve tiroidine baktırmalı T TopaLsoLucaNn
bende yemek yediğimde gözlerim kararıyor uykum geliyordu
insülin direnci çıktı ne yapsam asla ve asla kilo veremiyordum
sporda yaptım diyette yaptım
yağlarda sürdüm haplarda içtim yok yok yok
ne zmaanki insülini kontrol altına aldım - leri gördüm çok şükür
kızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten
Sakın yeme!!kızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten
Devlet Hastanesine gideceksen eğer dahiliye zaten diyetisyene sevk edecektir senidahiliye ve diyetisyenden aynı anda randevu alsam nasıl olur ya benim 3 çocukla herzaman çıkamıyorum rahat rahat gidememki.hepsini 1-2 güne sığdırmam lazım
cnm unla yapmasan yulaf kepeği karışımı kullansan hamur işlerinden daha sağlıklı oluyor dukan usulu bi araştır istersenkızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten
ilaç kullanıyorum cnm baştan doktor başka bi ilaç verdi onu bi ay kullandımNasıl kontrol altına aldın canım?
He bu arada canım isim vermeyelim cıss bişey yapmaya gidiyorum desene canı çeken olur. Bu tarz kelimeler yasaklandı ok? Bide bu saatte olmaz; )kızlar ben şimdi patatesli poğaça yapmaya gidiyorum kocamın özel isteği yememeye gayret edicem hiçte dayanama patatesli hamur işine.o yüzden oldum patates gibi zaten
Anladım canım en iyisi dra gitmek yani ; ) bende baktırcam bilgilenmeli her konuda insan; )ilaç kullanıyorum cnm baştan doktor başka bi ilaç verdi onu bi ay kullandım
iştahımı kapattı ama kilo veremedim
sonra forumda bişeyler vardı kafamda onları araştırdım
ilacımı o ilaçla değiştirdim zaten içerikleri hemen hemen aynıydı
ve sorunu çözdüm şuan iyi gidiyorum çok şükür
Evet öyle yasaklı yiyecekler arasında arkadaşıma diyetisyeni yasaklamış.yaptım cısımı ahahahahha yemicem ama sabaha saklıcam 1 tane hakkımı yememeliyim lütfen kendim yeme
ay haklısın valla canı çeken olur.cok sonr afarkettim duzenle butonu pasıftı degıstıremedım.duymayın sız okumayın es gecın :)
patates kadar karbonhıdratı bunyesınde barındıran bır yıyecek daha yok korbonhıdratın bombası olsa patatesten yapılırdı heralde farkında olup ta yıyorum nasıl bı tıpım ben ya
Tek kelimeyle harikasin canım nasil azmetmissin öylesole basladı maratonum 2.dogumumu yaptıktan sonra aman ye sut olsun aman ye su olsun bu olsun hevalar bozalar bulgurlar ohoooooo ıyıce kaptırdık ıpı dogum yaptım 80 ıdım evet sımdı duyacaklarınıza hazır olun ayarlarınızla oynamayın hersey dogrudur tam 3 haftada yanı 21 gun gıbı bır surede 18 kılo almayı basaran benden baska bır canlı daha yoktur yanlıs duymaıdnız 3 haftada 80 den 98 e ama tabı ben hala kendımı 80 gormekteyım.esım bırgun elınde bır hassas kantarla geldı.hemen actık paketı bırer sıra tartılalım dedık.esım cıktı 77 kılo 185 boyla ben cıktım 98 164-65 boyla o an gordugum o rakam varya benı oldurdu esımınde o an oooo masallah benım karıma ha gayret yarına 100 olursun demesı mahvettı yanı.saatlerce agladım aynanın karsısında bıldıgınız gulazer gıbı bır tıpım vardı.sonra o an dedımkı allahım su cenem kıtlensın yemek yıyemeyım.gercekten kılo vermeyı aklınıza koymussanız pazartesı baslarım dıye bısey yoktur cunku.oan ıtıbarıyle basladım dıyete aralık tı aylardan daha dogum yapalı 3 hafta olmustu.yemıyorum ama bısey kımse bısey yedıremıyor bana sadece yesıllık baska bısey yok ve farkettımkı sadece yesıllık yedıgımde sut depolarım dolup tasıyor.
1 ay sonra tartıya cıktım ama o 1 ay ıcınde hıc cıkmadım korkudan.bır ay sonunda 88 kılo ıdım.sonra 5.takıma gırdım orda gecırdıgım 2 ay sonunda 75-74 kılo ıdım.sonra kaldı orda o gun bugundur hala aynı azmı yakalayabılmıs degılım.o esnada neler yaptım kus kadar yedım 3 saat spor yaptım.takımımdakıler bana kzıardı su dalın menulerı senı hasta edecek dıye
sonra spor salonuna yazıldım epey gıttım.7 kılo verdım sıkılastım.bırakınca gerı aldım.o azmı bır turlu yakalayamıyorum.ıste bole benım hıkayem
bebegım daha kucucuktu kangruyuya koyar spor yapardım.bısıklete bınerdım 2 saat kucagımda bebeyle.bır yandan emzırıp bır yandan evde elıptıgımı kullanıyordum .ellerımle bebe emzırıyor ayaklarım hala calısıyordu bısıklette.
bende bunu yazalım diyecektim ya eline sağlık canımHedef listesi ;
ApriL_2007 : -400
Burcu 87 : 1 kg
Mlyt : -500
Winchesterr :-600
Delidivaneoldum :-800
Deadline : -500
Güneşsel : -100
Dalin26 : -750
Heheyyyt bende bugune bugun hamileligimde6kilo alisp sonrasinda 12 kilo veren biriyim dikkatli oldalincimhadı bakalım.goreyım karsımdakı babayıgıtlerı hele cıksınlr meydanee heheytttttt
Ben direk 1 kili diyorum ama nabeeeracılısı buyuk oynuyorum ve 750 grm ıle 1 kg arası dıyorum...!
Aynen canimbu acıkca savas ılanıdır kılıcımı cektırtmeye bana uleeynnnnnnn
nerde benım savas baltam.
beybısıler gozum uzerınızde haberınız olsun.ama cuma gunku bıldırımde yuzunuzu gormek ıcın
Bende tam oyle diyecektimpazartesi kontrol bildirimi yapıyoruz hani nerdeyiz bilelim diye ona da gel ondan sonra duruma göre asılırsın birde
1kilo yada 1.200hedefımı rengımı bellı ettım 750-1000 dedım hadı uzerıne cıkın bakalım
En yuksek olasiligi benmi vermisimHedef listesi ;
ApriL_2007 : -400
Burcu 87 : 1 kg
Mlyt : -500
Winchesterr :-600
Delidivaneoldum :-800
Deadline : -500
Güneşsel : -100
Dalin26 : -750
En yuksek olasiligi benmi vermisimpazartesi belki 1kilo vermis gelirim araniza
rica ederim tatlım; )bende bunu yazalım diyecektim ya eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?