- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Sakin vermemezlik yapmaay çok çekişmeli oldu buralar ben veremezsen kaçacam burdan
burdan kaçmam ama listeden kaçacam yakında bu gidişle ay neyse cumaya daha var ne olur belli olmaz belki 500 grdan fazla veririm 62 yi görürüm inşallahSakin vermemezlik yapmaama cekipte gitme sensiz olmaz buralar
Nereye canım yolculuk?ay çok çekişmeli oldu buralar ben veremezsen kaçacam burdan
şiii sen nereye gıdıyorsun acaba otur oturdugun yerde.ne demek veremıcem nedemek gıdıcem.kendıne olan ınancını bastanmı kaybedıyorsun.gıdıcem demek eyrıne alt katagorıye gırmek ıcın savas bıze motıve ol hadı bakımay çok çekişmeli oldu buralar ben veremezsen kaçacam burdan
Canım ne demek görevimizAprilcim ellerine saglik canim
Nereye canım yolculuk?Veremezler diye bişey yok verirsin kuzum benim arkadaş vardı ya listesini göstermiştir sana bir haftada 2.7 kg verdi o listeyle biliomusun demekki oluyor
Ohangi liste ozelden bizede gonder bakimNereye canım yolculuk?Veremezler diye bişey yok verirsin kuzum benim arkadaş vardı ya listesini göstermiştir sana bir haftada 2.7 kg verdi o listeyle biliomusun demekki oluyor
ay gitmiyorum biyere tamam yapcam başarıcamşiii sen nereye gıdıyorsun acaba otur oturdugun yerde.ne demek veremıcem nedemek gıdıcem.kendıne olan ınancını bastanmı kaybedıyorsun.gıdıcem demek eyrıne alt katagorıye gırmek ıcın savas bıze motıve ol hadı bakım
o liste diyetisyen listesi canım sana az gelir menü duraksama yapabilir benim kilodaydı da arkadaşı april ondan atmıştı banaOhangi liste ozelden bizede gonder bakim
aynen ole canım saka etmıyorum bıldıgın gulazer gıbıydım ya ayyyyyTek kelimeyle harikasin canım nasil azmetmissin öyleama gulazer e koptum
Canım öyle olmaz o arkadaşın kilosu 62.2 bizlere gitmez o liste; ) az gelir...Ohangi liste ozelden bizede gonder bakim
hadı bakalım 1000 yada 1200 mus mus hahayttttt hadı bakalım gorelım ama sonradan soledıkelrını yutmakta var hazırmısın buna :)Heheyyyt bende bugune bugun hamileligimde6kilo alisp sonrasinda 12 kilo veren biriyim dikkatli oldalincim
Ben direk 1 kili diyorum ama nabeeerhatta dahada fazla olabilir
Aynen canim
Bende tam oyle diyecektim
1kilo yada 1.200
Bence denemelisin ama ne bir eksik ne bir fazla olmayacak; )hadi ya bendemi yapsam listeyi almıştım biryere bulayım onu bir deneyim ben
survivordakıler gıbı gelın bızde 1.takım dıye slogan cekelımay gitmiyorum biyere tamam yapcam başarıcam
saatleri tuttursam deniycem yaBence denemelisin ama ne bir eksik ne bir fazla olmayacak; )
çekelim zaten onu izliyorum ordaki yediklerini canım çekti bişey yememek için az önce 1 litre su içtim bugün az içmiştim iyi oldu 2 litreye tamamladımsurvivordakıler gıbı gelın bızde 1.takım dıye slogan cekelım
Sen kaçta kalkıyorsun canım?saatleri tuttursam deniycem yabana göre erken bir saat menüsü ya ama denemem lazım erken kalkabilirim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?