al benden de o kadarnefret edıyorum dıyet lıstelerınden asla yapamam agzımı bantla ayagımdan tasa bagla daha ıyı
tamam kız sen biraz kilo ver bildiğin yöntemlerle ben sana daha güzel listeler bulcam sözSimdide cok yiyor sayilmamki normalde bu kiloma 3ogun ikiser dilim ekmek gelir ama ben yemiyorum tamam bende bildigim yoldan devam edeyim bari
Amaaa bu azimle basardin ve 25 kg verdinaynen ole canım saka etmıyorum bıldıgın gulazer gıbıydım ya ayyyyy
april kahvaltı yapmam 10 u buluyor hatta 11 olduğu da varSen kaçta kalkıyorsun canım?
Canım insan mecbur kalırsa neden olmasın? Hemde profosyonel bir yardımnefret edıyorum dıyet lıstelerınden asla yapamam agzımı bantla ayagımdan tasa bagla daha ıyı
ayyy agzın bal yesın emı senın.suankı halımle bıle eskı fotolarla kıyaslamak sapsallık yanı.Amaaa bu azimle basardin ve 25 kg verdin
dile bile zor yahu bence sen tekrar motive olur veee incecik bir hatun olursun eski fotolarina bakıp ay buda kimmiş dersin
evet denemeliyimCanım insan mecbur kalırsa neden olmasın? Hemde profosyonel bir yardım
oo bir yarışma çok heyecanlı oy kullanmaya uğrarım marga
hıc sanmıyorum ya kendımı tanıyosam.asla harfıyen uyamam uyabılene ne mutlu.ama bazı dıyetısyenler varkı verdıgı lısteyle kılo alırsın gorunce.mutlaka bı yerınden falso verırımCanım insan mecbur kalırsa neden olmasın? Hemde profosyonel bir yardım
Canım o zaman bikaçtanesini eksik yap. Kendine göre sekillendirebilirsinapril kahvaltı yapmam 10 u buluyor hatta 11 olduğu da var
ben deniycem onu aklımda bakayım buldum yazmışım o galibaCanım o zaman bikaçtanesini eksik yap. Kendine göre sekillendirebilirsin
Iyi ki gelmissin canım sendeki bu azim benim ölmüş motivasyonumu bile canlandırmak üzere kgcuklari verip senin gruba gelmek istiyorum benay demledım yesıl cayımı nazık nazık yudumlarkene 1takımın beybısılerıyle eglencelı dakıkalar gecırerekten stresımı atıyoreee
ıyıkı bu takıma gırmısım ben yaaaa
Bulamazsan gönderirim canım ben sana istersin benden. Dr'u bugün dediki ay sonuna 55 kgsunben deniycem onu aklımda bakayım buldum yazmışım o galiba
ay demledım yesıl cayımı nazık nazık yudumlarkene 1takımın beybısılerıyle eglencelı dakıkalar gecırerekten stresımı atıyoreee
ıyıkı bu takıma gırmısım ben yaaaa
1 aylık değilmi o liste liste dğişmedi yani ona göre kendimi hazırlıyorumBulamazsan gönderirim canım ben sana istersin benden. Dr'u bugün dediki ay sonuna 55 kgsun
evet ya çok motive ediciIyi ki gelmissin canım sendeki bu azim benim ölmüş motivasyonumu bile canlandırmak üzere kgcuklari verip senin gruba gelmek istiyorum ben
Iyi ki gelmissin canım sendeki bu azim benim ölmüş motivasyonumu bile canlandırmak üzere kgcuklari verip senin gruba gelmek istiyorum ben
Bende iş yerinde 1.5 lt pet şişeye tarçın atıyorum bitane. Mis mis; )sağol canım bu aralar çok hareketlendi buralar bende çok mutluyum bende taze zencefil attığım suyumu içiyorum
sağol canım bu aralar çok hareketlendi buralar bende çok mutluyum bende taze zencefil attığım suyumu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?