Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nefret edıyorum dıyet lıstelerınden asla yapamam agzımı bantla ayagımdan tasa bagla daha ıyı
al benden de o kadar
Simdide cok yiyor sayilmamki normalde bu kiloma 3ogun ikiser dilim ekmek gelir ama ben yemiyorum tamam bende bildigim yoldan devam edeyim bari
tamam kız sen biraz kilo ver bildiğin yöntemlerle ben sana daha güzel listeler bulcam söz

Amaaa bu azimle basardin ve 25 kg verdin
dile bile zor yahu bence sen tekrar motive olur veee incecik bir hatun olursun eski fotolarina bakıp ay buda kimmiş dersin
ayyy agzın bal yesın emı senın.suankı halımle bıle eskı fotolarla kıyaslamak sapsallık yanı.
ama aynı azmı bı yakalasam bı 25 daha verırım o gazla offf offf offfffffff
hepımız ıcın ıstıyorum ya ınsallahhh

Kizlaar cok yorulduuum!! Yarin da misafirlerim var pek giremeyecek gibiyim. Hemen bugunun menusunu yazayim. Ugrayabilirsem yarin da gelip bir kac yorum yazmak istiyorum.

sabah 9.30
1 kibrit kutusu borek
1/2 dilim peynir
3 dilim elma
1 dilim kivi / portajal ve greyfurt

oglen 14.00
Ceyrek dilim tam bugday ekmek

aksam 1800
3 yk ispanak
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek

leslie ve misafirleri gezdirmece bol bol is yapma ;d kendim pek dikkat ettim tatli vs yemedim.

2 lt su

iyi geceler kizlaaar

Canım insan mecbur kalırsa neden olmasın? Hemde profosyonel bir yardım
hıc sanmıyorum ya kendımı tanıyosam.asla harfıyen uyamam uyabılene ne mutlu.ama bazı dıyetısyenler varkı verdıgı lısteyle kılo alırsın gorunce.mutlaka bı yerınden falso verırım

ay demledım yesıl cayımı nazık nazık yudumlarkene 1takımın beybısılerıyle eglencelı dakıkalar gecırerekten stresımı atıyoreee

ıyıkı bu takıma gırmısım ben yaaaa

ay demledım yesıl cayımı nazık nazık yudumlarkene 1takımın beybısılerıyle eglencelı dakıkalar gecırerekten stresımı atıyoreee

Iyi ki gelmissin canım sendeki bu azim benim ölmüş motivasyonumu bile canlandırmak üzere kgcuklari verip senin gruba gelmek istiyorum ben

sağol canım bu aralar çok hareketlendi buralar bende çok mutluyum bende taze zencefil attığım suyumu içiyorum

Iyi ki gelmissin canım sendeki bu azim benim ölmüş motivasyonumu bile canlandırmak üzere kgcuklari verip senin gruba gelmek istiyorum ben

hadı tatlım ha gayret ole bı gerı donus yapkı yıkılsın buralar tozu dumana kat bır sahın bır dogan nasıl drıft atarmıs gosterek herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…