iyi geceler kızlar bende gideyim yatayım ilacımı alıp görüşmek üzere
bende az önce seni kıskandığımı senin gruba geçmek istediğimi söylemiştim tam üstüne geldin kızYaaa bugün geciktim kusura bakmayın ama geçmişi okudumm
Tabiki bizim takımın tadı başka :) iyiki gelmissin canım sendeeeeeee; )ay demledım yesıl cayımı nazık nazık yudumlarkene 1takımın beybısılerıyle eglencelı dakıkalar gecırerekten stresımı atıyoreee
ıyıkı bu takıma gırmısım ben yaaaa
Allah tutmayın benihadı tatlım ha gayret ole bı gerı donus yapkı yıkılsın buralar tozu dumana kat bır sahın bır dogan nasıl drıft atarmıs gosterek herkese
bende az önce seni kıskandığımı senin gruba geçmek istediğimi söylemiştim tam üstüne geldin kıziyi geceler ben çıkıyorum ama görüşürüz
Yok şuanda değişmedi daha aynı liste sadece demişki öğlenki corba yerine bazen 4 kaşık sebze yiyebilirsin ama susuz!1 aylık değilmi o liste liste dğişmedi yani ona göre kendimi hazırlıyorum
tamam april teşekkür ederim denemeye çalışcamYok şuanda değişmedi daha aynı liste sadece demişki öğlenki corba yerine bazen 4 kaşık sebze yiyebilirsin ama susuz!
Hedef listesi ;
ApriL_2007 : -400
Burcu 87 : 1 kg
Mlyt : -500
Winchesterr :-600
Delidivaneoldum :-800
Deadline : -500
Güneşsel : -100
Dalin26 : -750
Rica ederim ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaparsın kuşum; ) istemezsende yapmazsın karar senintamam april teşekkür ederim denemeye çalışcam
cnm ben kendi listelerimi atayım 2miz yaparız nasıl olsa aynıyızCanım öyle olmaz o arkadaşın kilosu 62.2 bizlere gitmez o liste; ) az gelir...
canım çıkmadan spor salonunda ağırlık çalışma ne kadar seni yönlendirselerde yürüyüş bandı bişiklet mekik aletlerini kullan birde mümkünse grup seanslarına katıl özellikle oryanta zumba fitnessı tavsiye edrim kardiyo ağırlıklı takıl yaniApriL_2007 mlyt deadline kızlar bişey sorcam size ben daha önce spor salonuna gidip kilo alıp çıkanlardanım
yani yağ yaktım ama yerine misliyle kas yaptım
şimdi size sorum tekrar spora yazılmak istiyorum en azından bir aylık
ama çok korkuyorum aynısı olur diye sizce ne yapmalıyım ne olur bir akıl verin
Olur canım çok da güzel olur; )cnm ben kendi listelerimi atayım 2miz yaparız nasıl olsa aynıyız
Bulamazsan gönderirim canım ben sana istersin benden. Dr'u bugün dediki ay sonuna 55 kgsun
1 aylık değilmi o liste liste dğişmedi yani ona göre kendimi hazırlıyorum
iyi geceler kızlar bende gideyim yatayım ilacımı alıp görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?