Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım benim bildiğim sporu yaparken beslenmene dikkat etmen lazım hem yiyip hem spor yaparsan kas yaparsın tabi birde yemekten 1.5 saat yani enaz 1 1.5 saat sonra yapman lazım birde fazla karbonhidrat gibi gıdaları azaltman gerekiyor ben 4 yıl önce bu şekilde 2.5 ayda 13 kg verdim tekrar nasip olur inşaallah bana sana ve hepimize

Canım peki o zamanlar da neden kg almıştın bir açıklama yaptılar mı sana ?

çok doğru şeyler söylemişsin cnm ben salona giderken şöyle bişey oldu
bizim hoca sağolsun her önüne gelene aynı programı yazıyo aynı diet listesini verio
bi baktım hocam dedim burda yazanları ben yesem 100 kilo olurum bişey olmaz korkma proteine karbonhidrata ihtiyacın olacak dedi.menüdede maşallah kahvaltıda 3 yumurta öğle et akşam makarna var yani
bide kendini hoca sanan karısı vardı habire nutuklar çeken sırf o kadın için gitmek istemiyorum aslında

Canım aynı yere mi gideceksin bide?

cnm o tarz bi welnes salon var otelin ama hem çok tuzlu hemde servisleri yok gitgel hergün 30 tl taxi parası giderayan
evimin yanında var ordada sırf kondisyon bide bisürü erkek var
az bayan gidiyo ah yanıma arkadaş bulaydım süper olcaktı

Haklısın canım o listeyle rahatça kg alabilirsin o spor salonunu sevmediysen kesin değiştir orayı herkes kendi kafasına göre takiliyorsa o kötü işte

işte bizim çakma hocaya diyodum hocam üstüne yemek yersem bişey olurmu diye ne olcak sabah 7 de gelen bişey yemiyomu diyodu

Haklısın canım o listeyle rahatça kg alabilirsin o spor salonunu sevmediysen kesin değiştir orayı herkes kendi kafasına göre takiliyorsa o kötü işte
evet hiç profosyonel değiller ama görünürdede en ferah salon orası
yada hoca bana program kartı versede dicem hocam ben zaten aletleri biliyorum kendim çalışçam diye

Evet boyle atismalarla motivemiz iyi olur tamam canim gorcez bakalim

al benden de o kadar

tamam kız sen biraz kilo ver bildiğin yöntemlerle ben sana daha güzel listeler bulcam söz
Tamam zaten 75 kadar boyle devam edicem sonrasinda yontem degisikligi dusunuyorum xaten

april kahvaltı yapmam 10 u buluyor hatta 11 olduğu da var
Ben bufun 10.30da yaptim duzenim sasti bence erken kalkmaya erken kahvaltini yapmaya alis senin yaptigin saate kadar kahvalti metabolizman tukenmis oluyor tatlim

blackbird87 Maşallah 1 kilo vermek ha hadi inşallah
Aynen oyle canim guruba bir gelcem pir gelcem ins.

Canım peki o zamanlar da neden kg almıştın bir açıklama yaptılar mı sana ?
tek açıklamaları tiroid olabilir ona baktır oldu şaka gibi
onlar öyle deyincede bana bütün azmim kırıldı demekki dedim ne yapsam veremicem hastayım ben
3 aylık üyeliğimi yaktım gitmedim

evet aynı yere çünkü ötekiler uzak
Canım daha önce verim almadığını yere gitmeni tavsiye etmem açıkçası ama yinede tabi başka secenek yoksa tabi git bir şans daha ver bakalım; ) bu sefer kg almazssın çünkü az yıyeceksin artık bu işi azcok biliyorsun çünkü.

işte bizim çakma hocaya diyodum hocam üstüne yemek yersem bişey olurmu diye ne olcak sabah 7 de gelen bişey yemiyomu diyodu
Spordan önce evet çok hafif bir kahvaltı şart eğer sabah olacaksa ama ogleden sonraysa işte orda problem olur

Spordan önce evet çok hafif bir kahvaltı şart eğer sabah olacaksa ama ogleden sonraysa işte orda problem olur
yok bn genelde akşam üstü yemekten önce gdiyodum yani o zamanki şartlarım o şekildeydi

Ben evde spor yapmayı tercih edenlerdenim birde astim kendimi kendi listemi kendim hazırlıyorum eee artık bu konuda uzmanlastik 6 7 senedir al ver al ver ne olacak sporu mu evde yaptım beslenmemi ona göre ayarladim gitti 12 13 kg tekrar yapıcam aynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…