Canım benim bildiğim sporu yaparken beslenmene dikkat etmen lazım hem yiyip hem spor yaparsan kas yaparsın tabi birde yemekten 1.5 saat yani enaz 1 1.5 saat sonra yapman lazım birde fazla karbonhidrat gibi gıdaları azaltman gerekiyor ben 4 yıl önce bu şekilde 2.5 ayda 13 kg verdim tekrar nasip olur inşaallah bana sana ve hepimizeApriL_2007 mlyt @deadline kızlar bişey sorcam size ben daha önce spor salonuna gidip kilo alıp çıkanlardanım
yani yağ yaktım ama yerine misliyle kas yaptım
şimdi size sorum tekrar spora yazılmak istiyorum en azından bir aylık
ama çok korkuyorum aynısı olur diye sizce ne yapmalıyım ne olur bir akıl verin
Canım peki o zamanlar da neden kg almıştın bir açıklama yaptılar mı sana ?ApriL_2007 mlyt @deadline kızlar bişey sorcam size ben daha önce spor salonuna gidip kilo alıp çıkanlardanım
yani yağ yaktım ama yerine misliyle kas yaptım
şimdi size sorum tekrar spora yazılmak istiyorum en azından bir aylık
ama çok korkuyorum aynısı olur diye sizce ne yapmalıyım ne olur bir akıl verin
çok doğru şeyler söylemişsin cnm ben salona giderken şöyle bişey olduCanım benim bildiğim sporu yaparken beslenmene dikkat etmen lazım hem yiyip hem spor yaparsan kas yaparsın tabi birde yemekten 1.5 saat yani enaz 1 1.5 saat sonra yapman lazım birde fazla karbonhidrat gibi gıdaları azaltman gerekiyor ben 4 yıl önce bu şekilde 2.5 ayda 13 kg verdim tekrar nasip olur inşaallah bana sana ve hepimize
Tamam canım göndereceğim birazdan sen yeter ki istee; )Gecmis olsun deadline. Aprilll bende o listeyi istiyoruuum. Ay sonuna 55 olmak istiyoruuuumm
ve bende 1 gruota olmak istiyoruuum. Ve bu haftaki hedef kilom 63.0
Canım aynı yere mi gideceksin bide?çok doğru şeyler söylemişsin cnm ben salona giderken şöyle bişey oldu
bizim hoca sağolsun her önüne gelene aynı programı yazıyo aynı diet listesini verio
bi baktım hocam dedim burda yazanları ben yesem 100 kilo olurum bişey olmaz korkma proteine karbonhidrata ihtiyacın olacak dedi.menüdede maşallah kahvaltıda 3 yumurta öğle et akşam makarna var yani
bide kendini hoca sanan karısı vardı habire nutuklar çeken sırf o kadın için gitmek istemiyorum aslında
cnm o tarz bi welnes salon var otelin ama hem çok tuzlu hemde servisleri yok gitgel hergün 30 tl taxi parası giderayancanım çıkmadan spor salonunda ağırlık çalışma ne kadar seni yönlendirselerde yürüyüş bandı bişiklet mekik aletlerini kullan birde mümkünse grup seanslarına katıl özellikle oryanta zumba fitnessı tavsiye edrim kardiyo ağırlıklı takıl yanipilatese yazılma biraz kilo verdikten sonra yapmak daha iyi onu aklında olsun birde havuz varsa yüzmeyede yazılabilirsin bir süre o çok iyi kilo verdiriyormuş ben fırsat bulamadım çok istiyordum ama tamam artık çıkavbilirm iyi geceler
evet aynı yere çünkü ötekiler uzakCanım aynı yere mi gideceksin bide?
Haklısın canım o listeyle rahatça kg alabilirsin o spor salonunu sevmediysen kesin değiştir orayı herkes kendi kafasına göre takiliyorsa o kötü işteçok doğru şeyler söylemişsin cnm ben salona giderken şöyle bişey oldu
bizim hoca sağolsun her önüne gelene aynı programı yazıyo aynı diet listesini verio
bi baktım hocam dedim burda yazanları ben yesem 100 kilo olurum bişey olmaz korkma proteine karbonhidrata ihtiyacın olacak dedi.menüdede maşallah kahvaltıda 3 yumurta öğle et akşam makarna var yani
bide kendini hoca sanan karısı vardı habire nutuklar çeken sırf o kadın için gitmek istemiyorum aslında
işte bizim çakma hocaya diyodum hocam üstüne yemek yersem bişey olurmu diye ne olcak sabah 7 de gelen bişey yemiyomu diyoduCanım benim bildiğim sporu yaparken beslenmene dikkat etmen lazım hem yiyip hem spor yaparsan kas yaparsın tabi birde yemekten 1.5 saat yani enaz 1 1.5 saat sonra yapman lazım birde fazla karbonhidrat gibi gıdaları azaltman gerekiyor ben 4 yıl önce bu şekilde 2.5 ayda 13 kg verdim tekrar nasip olur inşaallah bana sana ve hepimize
evet hiç profosyonel değiller ama görünürdede en ferah salon orasıHaklısın canım o listeyle rahatça kg alabilirsin o spor salonunu sevmediysen kesin değiştir orayı herkes kendi kafasına göre takiliyorsa o kötü işte
Evet boyle atismalarla motivemiz iyi olur tamam canim gorcez bakalimhadı bakalım 1000 yada 1200 mus mus hahayttttt hadı bakalım gorelım ama sonradan soledıkelrını yutmakta var hazırmısın buna :)
12 kılo piiiiiiiiiii 3 ay da 25 kılo verdım cicimmmm enıde hafıfe alma.
saka bır yana bu cekısme bıze cok ıyı gelecek tatlım ben solım
Tamam zaten 75 kadar boyle devam edicem sonrasinda yontem degisikligi dusunuyorum xatenal benden de o kadar
tamam kız sen biraz kilo ver bildiğin yöntemlerle ben sana daha güzel listeler bulcam söz
Ben bufun 10.30da yaptim duzenim sasti bence erken kalkmaya erken kahvaltini yapmaya alis senin yaptigin saate kadar kahvalti metabolizman tukenmis oluyor tatlimapril kahvaltı yapmam 10 u buluyor hatta 11 olduğu da var
Aynen oyle canim
tek açıklamaları tiroid olabilir ona baktır oldu şaka gibiCanım peki o zamanlar da neden kg almıştın bir açıklama yaptılar mı sana ?
Tamam canım göndereceğim birazdan sen yeter ki istee; )
Canım daha önce verim almadığını yere gitmeni tavsiye etmem açıkçası ama yinede tabi başka secenek yoksa tabi git bir şans daha ver bakalım; ) bu sefer kg almazssın çünkü az yıyeceksin artık bu işi azcok biliyorsun çünkü.evet aynı yere çünkü ötekiler uzak
Spordan önce evet çok hafif bir kahvaltı şart eğer sabah olacaksa ama ogleden sonraysa işte orda problem olurişte bizim çakma hocaya diyodum hocam üstüne yemek yersem bişey olurmu diye ne olcak sabah 7 de gelen bişey yemiyomu diyodu
yok bn genelde akşam üstü yemekten önce gdiyodum yani o zamanki şartlarım o şekildeydiSpordan önce evet çok hafif bir kahvaltı şart eğer sabah olacaksa ama ogleden sonraysa işte orda problem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?