- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ha haaa sallamışlar güzelce; ) kendine karıştırma sen bireysel olarak çalış bence verirsin canım burdada anlatır fikir alırsın hepimizden; )tek açıklamaları tiroid olabilir ona baktır oldu şaka gibi
onlar öyle deyincede bana bütün azmim kırıldı demekki dedim ne yapsam veremicem hastayım ben
3 aylık üyeliğimi yaktım gitmedim
Iyi geceler canımBende çıkıyorum herkese iyi geceler
iyi geceler cnmBende çıkıyorum herkese iyi geceler
Tamam kuzum özelden gönderiyorum; )Ayy herkes diyor bir liste merak ettim canım ya bana da yolla neymiş tam olarak
tamam cnm yazılırsam yazcam burdaHa haaa sallamışlar güzelce; ) kendine karıştırma sen bireysel olarak çalış bence verirsin canım burdada anlatır fikir alırsın hepimizden; )
banada at cnmm uyarsa belki yaparımTamam kuzum özelden gönderiyorum; )
Bize olmaz kuzum 55/60 kglulara için malesefbanada at cnmm uyarsa belki yaparım
Son birsey daha kg şu fazla olan insanlar ilk etapta vücuda çok yüklenirse vücut o tempoda alisir sonradan hep daha fazlasını ister o yüzden önce hafif tempo daha sonra kg verdikçe ağır kardiyo egzersizleri yapmak lazımyok bn genelde akşam üstü yemekten önce gdiyodum yani o zamanki şartlarım o şekildeydi
GBize olmaz kuzum 55/60 kglulara için malesefiyi geceler hepinize yarın grsrz kızlarrrrr bye.
Görüşürüz canım iyi gecelerBize olmaz kuzum 55/60 kglulara için malesefiyi geceler hepinize yarın grsrz kızlarrrrr bye.
Tabi canım erken uyu ki kg ver iyi geceler tatlı rüyalariyi geceler cnm
ve diğer kızlar bende çıkçam az sonra erken yatıyım öpüldünüz
olur olur ben zaten az yiyorumki dursun köşedeBize olmaz kuzum 55/60 kglulara için malesefiyi geceler hepinize yarın grsrz kızlarrrrr bye.
Günaydın canım evet erken kalkalimKizlar gunaydiiiiin.
deadline lutfen birakma. Sen benim en buyuk destekcimsin. Olmiyor boyle!!
Kizlar guzel muhabbetler edilmis. Dunku menumu gece yazmistim. Gozden kacmamistir umarim.
Ara ara ugramaya calisacagim. Erkeeeen kalkiiin lutfenn
Dunku listen bayagi az olmuş canım bu yoğunlukta beslenmene dikkat etmezsen allah korusun çökersin bugün yarın birsey olmaz ama uzun vadede sorun yaratabilirKizlar gunaydiiiiin.
deadline lutfen birakma. Sen benim en buyuk destekcimsin. Olmiyor boyle!!
Kizlar guzel muhabbetler edilmis. Dunku menumu gece yazmistim. Gozden kacmamistir umarim.
Ara ara ugramaya calisacagim. Erkeeeen kalkiiin lutfenn
Katmaz olurmuyz senle beni kanka yaptilarburalar karışmış. iddialar falan. beni katmıyorsunuz sanki. bende buradayım kızlar
bakalım kim kazanacak çalışın fıstıklar
ama üzgünüm bu hafta alt guruba geçmeyi planlıyorumartık ordan devam ederiz
bu hafta kaçamak falan yok. sakın denemeyin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?