ben yemiyorum zaten de o kadar da cıss değilmiş diye dedim. bi tanecikle kalmış yani. herşeye kız kız olmaz ki motive zım. kızarsam nasılsa yedim diyip daha fazla yemesin sonrabence light bile olsa cikolatali biskuviler yenmemeliii
ben yemiyorum zaten de o kadar da cıss değilmiş diye dedim. bi tanecikle kalmış yani. herşeye kız kız olmaz ki motive zım. kızarsam nasılsa yedim diyip daha fazla yemesin sonra
CANIM BULGURU ÇOK TÜKETMİŞSİN OLMASIN ÖYLE HEM KURU HEM BULGUR; ) BİL İKİSİDE ASLINDA YASAKLI GIDA.Hemen unutmadan dünkü menümü de yazayım
Sabah : 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar
domates salatalık
Öğle: 12,15
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı nohut
1 kase yoğurt
Ara: 16,30
1 tane galeta
1 tane elma
Akşam : 18,30
3 yemek kaşığı bulgur
3 yemek kaşığı nohut
Ara: 21,00
1 bardak sut
Su:2,5 lt
Spor Leslie 3 mil
kalça basen hareketleri 60 ar tane
CANIM SEN YİNEDE ÇOK DİKKAT ET SINIRLARI BİL OK?kızlar günaydınlar..........
dün hiç hesapta olmayan şeyler oldu. arkadaşa gidecektik, özellikle söylettim eşime diyet yapıyoruz de diye. neyse kız hazırlamış birşeylerbugün +100 düm cumaya göre
dünkü menüm
06:30 yarım ceviz sonrasında çok acıktım kızlar başladım yemeye
07:00 1 ceviz, 1 bardak ayran, 30gr kadar kuru meyve
12:00 maydonozlu, soğanlı 2 yumurta, 4 dl kadar tb ekmek, "1 domates, 1,5kk peynir
15:00 yarım domates, yarım tabak pırasa yemeği(suyunu içmedim yağlıydı), 1/4 kase yoğurt
20:00 ve yememem gereken şeyler: yerım çiğköfte dürüm ve 3 kaşık kadar mantı.
kızlar cıslar vardı ama en sağlıklı olanları seçtim, bu kadar oldu
su:2,5 lt kadar, spor:1- 1,5 saat kadar yürüyüş
TABİKİ SAKIN YEME! DURDUR KENDİNİbi de bugün arkadaşım geliyor birşeyler hazırlarım belki ama yemeyi düşünmüyorum. yarına - çıkmam lazım.
COLA HARİÇ GÜZEL!Günaydın kızlaar dünki menüm 8.00 1 dilim ekmek 1 rafan yumurta 5 zeytin
12.00 bir tabak arnavut ciğeri bir bardak ayran
16.00 bir bardak süt
18.00 1 tabak ızgara tavuk 200 ml zero
2 lt su 30 mekik 50 squat 30 dakikada koşu
benimde öyle ulaşmak istiyorum çokGecmis olsun deadline. Aprilll bende o listeyi istiyoruuum. Ay sonuna 55 olmak istiyoruuuumm
ve bende 1 gruota olmak istiyoruuum. Ve bu haftaki hedef kilom 63.0
ay canım öyle zor olur evet ama kendi diyet listeni uygula ordaki aletlere bkendi sıranla kullan birde 1 ay üye ol memnun kalmazsan başka şeyler düşünelimcnm o tarz bi welnes salon var otelin ama hem çok tuzlu hemde servisleri yok gitgel hergün 30 tl taxi parası giderayan
evimin yanında var ordada sırf kondisyon bide bisürü erkek var
az bayan gidiyo ah yanıma arkadaş bulaydım süper olcaktı
kız senin listen zaten diyetisyen listesi kendi listene sahip çıkAyy herkes diyor bir liste merak ettim canım ya bana da yolla neymiş tam olarak
bugün dikkat edersen bişey olmaz canım ama bugün dikkatli ol dalin sana ve burcuya meydan okudukızlar günaydınlar..........
dün hiç hesapta olmayan şeyler oldu. arkadaşa gidecektik, özellikle söylettim eşime diyet yapıyoruz de diye. neyse kız hazırlamış birşeylerbugün +100 düm cumaya göre
dünkü menüm
06:30 yarım ceviz sonrasında çok acıktım kızlar başladım yemeye
07:00 1 ceviz, 1 bardak ayran, 30gr kadar kuru meyve
12:00 maydonozlu, soğanlı 2 yumurta, 4 dl kadar tb ekmek, "1 domates, 1,5kk peynir
15:00 yarım domates, yarım tabak pırasa yemeği(suyunu içmedim yağlıydı), 1/4 kase yoğurt
20:00 ve yememem gereken şeyler: yerım çiğköfte dürüm ve 3 kaşık kadar mantı.
kızlar cıslar vardı ama en sağlıklı olanları seçtim, bu kadar oldu
su:2,5 lt kadar, spor:1- 1,5 saat kadar yürüyüş
yine kola var ama takdir ediyorum bir haftada nerdeyse tek tük içmeye başladın buda bir gelişmeGünaydın kızlaar dünki menüm 8.00 1 dilim ekmek 1 rafan yumurta 5 zeytin
16.00 bir bardak süt
Gunaydin kizlar hepinizin kadinlar gunu kutlu olsun
Dunku menum
10.30 1h.yumurta bolsalata 1d.k.ekmek cay 1.K.kpeynir
13.001bardaksut 1light cikolatakaplibuskuvi
14.00 1 elma
18.00 4y.kbulgurpilavi 6y.kfasulye 1parca et
21.00 1 cay 1hurma
Yatmadan yogurtlubiber limonlu kurumu yedim
2ltlimonlusu 45dkk tempoluyuruyus
15dkka kalcabasen hareketleri
Yarina deneme tartisi kizlarrrdelidivane kankito dikkat et
Kizlar dikkat edin bak bugun pazar diye salmayin gendinizi cumaya kulaklarimizi cekiverirler yohsam
CANIM DİYET BİSKÜVİ YEME HEM DE ÇİKOLATA VAR OLMAZ. 18DEKİ MENÜN SADECE YA ET YADA KURU FASULYE OLMALI BULGUR YEME!Gunaydin kizlar hepinizin kadinlar gunu kutlu olsun
Dunku menum
10.30 1h.yumurta bolsalata 1d.k.ekmek cay 1.K.kpeynir
13.001bardaksut 1light cikolatakaplibuskuvi
14.00 1 elma
18.00 4y.kbulgurpilavi 6y.kfasulye 1parca et
21.00 1 cay 1hurma
Yatmadan yogurtlubiber limonlu kurumu yedim
2ltlimonlusu 45dkk tempoluyuruyus
15dkka kalcabasen hareketleri
Yarina deneme tartisi kizlarrrdelidivane kankito dikkat et
Kizlar dikkat edin bak bugun pazar diye salmayin gendinizi cumaya kulaklarimizi cekiverirler yohsam
CANIM ÇOK GÜZEL BİR MENÜ DEVAM BÖYLE; )Kadınlar Günü kutlu olsun bütün kadınların
Dunku listem
Sabah 8.00 1 tane Kaşarlı tost 2 bardak şekersiz çay 2 dilim peynir
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.30 kozlenmis patlıcan 3 kaşık 2 parça fırında tavuk 2 tane taze soğan
16.00 Türk kahvesi az şekerli
17.30 2 kaşık kozlenmis patlıcan küçük kase yoğurt
2 mil leslie 2 lt su
arnavut ciğeri sırf yağda pişiyor cıssGünaydın kızlaar dünki menüm 8.00 1 dilim ekmek 1 rafan yumurta 5 zeytin
16.00 bir bardak süt
yağsız pişirdim ama olmuyomuarnavut ciğeri sırf yağda pişiyor cıss
yani dimi gelişme var bendebenimde öyle ulaşmak istiyorum çok
ay canım öyle zor olur evet ama kendi diyet listeni uygula ordaki aletlere bkendi sıranla kullan birde 1 ay üye ol memnun kalmazsan başka şeyler düşünelim
kız senin listen zaten diyetisyen listesi kendi listene sahip çık
bugün dikkat edersen bişey olmaz canım ama bugün dikkatli ol dalin sana ve burcuya meydan okuduay birde adını değişmişsin kim bu dedim ilk başta
yine kola var ama takdir ediyorum bir haftada nerdeyse tek tük içmeye başladın buda bir gelişme
çok şekersin ya bende çok tatlı krizine girersem ondan 1 tane yiyorum ama aslında hiç iyi değilmiş sadece bitter ye bir parça daha yararlı
kendin yaptıysan sıkıntı yok bence o haldeyağsız pişirdim ama olmuyomu
olur cnm bende yağsız pişmeyen şeylere ya bir kaşık z.yağı koyuyorumyağsız pişirdim ama olmuyomu
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar dilerim kadına değer veren bir toplum oluruz
valla ben en rahatım arkadaşlarımın çoğu şehir dışındakızlar şimdide bize misafir geliyor neyse ben bugün ortalıkta olmazsam bilinki işm var umarım cısslardan kaçarım gidip cıs hazırlasamda şu an
çok hoş işte ailemle yaşadığımdan şimdilik tabi yoksa kendi düzenim olsa tam senin dediğin gibi olur şimdi babmın arkadaşları yok annemin arkadaşları yok akraba komşu bitmiyor gelen giden yavalla ben en rahatım arkadaşlarımın çoğu şehir dışında
bide bnmkiler yemeğe gelmez çaya kahveye gelir :)
o zor ya bn sıkılırım bu işler seve isteye olur bence ben nasıl yapıyorum meselaçok hoş işte ailemle yaşadığımdan şimdilik tabi yoksa kendi düzenim olsa tam senin dediğin gibi olur şimdi babmın arkadaşları yok annemin arkadaşları yok akraba komşu bitmiyor gelen giden yaşimdilik böyle bakalım işte idare ediyorum
o zor ya bn sıkılırım bu işler seve isteye olur bence ben nasıl yapıyorum mesela
arkadaşlarımın veya çocuklarının sevdiği hayır diyemeceği yemekleri biliyorum
sabahtan giriyorum mutfağa hepsini hazırlıyorum sonra arıyorum bak cnm size ne mamalar yaptım sizsiz boğazımdan geçmez hadi bi koşu gelin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?