Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bence light bile olsa cikolatali biskuviler yenmemeliii
ben yemiyorum zaten de o kadar da cıss değilmiş diye dedim. bi tanecikle kalmış yani. herşeye kız kız olmaz ki motive zım. kızarsam nasılsa yedim diyip daha fazla yemesin sonra

ben yemiyorum zaten de o kadar da cıss değilmiş diye dedim. bi tanecikle kalmış yani. herşeye kız kız olmaz ki motive zım. kızarsam nasılsa yedim diyip daha fazla yemesin sonra

Hos gorunce de bu sefer bir seferden bisey olmaz denilip yeniliyor. Bence bazi kati yasaklar (kola sebetli tatli biskuvi islebmis gidalar i vs) ve esnek kurallar olmali

CANIM BULGURU ÇOK TÜKETMİŞSİN OLMASIN ÖYLE HEM KURU HEM BULGUR; ) BİL İKİSİDE ASLINDA YASAKLI GIDA.

CANIM SEN YİNEDE ÇOK DİKKAT ET SINIRLARI BİL OK?

bi de bugün arkadaşım geliyor birşeyler hazırlarım belki ama yemeyi düşünmüyorum. yarına - çıkmam lazım.
TABİKİ SAKIN YEME! DURDUR KENDİNİ

Günaydın kızlaar dünki menüm 8.00 1 dilim ekmek 1 rafan yumurta 5 zeytin
12.00 bir tabak arnavut ciğeri bir bardak ayran
16.00 bir bardak süt
18.00 1 tabak ızgara tavuk 200 ml zero
2 lt su 30 mekik 50 squat 30 dakikada koşu
COLA HARİÇ GÜZEL!

Gecmis olsun deadline. Aprilll bende o listeyi istiyoruuum. Ay sonuna 55 olmak istiyoruuuumm

ve bende 1 gruota olmak istiyoruuum. Ve bu haftaki hedef kilom 63.0
benimde öyle ulaşmak istiyorum çok

ay canım öyle zor olur evet ama kendi diyet listeni uygula ordaki aletlere bkendi sıranla kullan birde 1 ay üye ol memnun kalmazsan başka şeyler düşünelim
Ayy herkes diyor bir liste merak ettim canım ya bana da yolla neymiş tam olarak
kız senin listen zaten diyetisyen listesi kendi listene sahip çık

bugün dikkat edersen bişey olmaz canım ama bugün dikkatli ol dalin sana ve burcuya meydan okudu ay birde adını değişmişsin kim bu dedim ilk başta

16.00 bir bardak süt
yine kola var ama takdir ediyorum bir haftada nerdeyse tek tük içmeye başladın buda bir gelişme

çok şekersin ya bende çok tatlı krizine girersem ondan 1 tane yiyorum ama aslında hiç iyi değilmiş sadece bitter ye bir parça daha yararlı

CANIM DİYET BİSKÜVİ YEME HEM DE ÇİKOLATA VAR OLMAZ. 18DEKİ MENÜN SADECE YA ET YADA KURU FASULYE OLMALI BULGUR YEME!
CANIM ÇOK GÜZEL BİR MENÜ DEVAM BÖYLE; )

16.00 bir bardak süt
arnavut ciğeri sırf yağda pişiyor cıss

Dünkü menüm
Sabah 07:30
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Üç zeytin
Bir domates
Bir çay
Ara 10 : 00
5 fındık
Bir yeşil çay
Öğle 12 : 15
Bir el kadar tavuk
Bir çatal patates püresi
Salata
Bir ayran
Ara 15 : 30
Bir elma
Bir yeşil çay
Aksam 18 : 00
Bir kase sebze çorbası
Beş kaşık ıspanak susuz
bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
1 mile leslie 20 dk tempolu yürüyüş

yani dimi gelişme var bende

kızlar şimdide bize misafir geliyor neyse ben bugün ortalıkta olmazsam bilinki işm var umarım cısslardan kaçarım gidip cıs hazırlasamda şu an

yağsız pişirdim ama olmuyomu
olur cnm bende yağsız pişmeyen şeylere ya bir kaşık z.yağı koyuyorum
ya yağlayıp kağıt havluyla tavayı siliyorum
yada yağlı kağıt seriyorum aklında bulunsun güzel oluyor

kızlar şimdide bize misafir geliyor neyse ben bugün ortalıkta olmazsam bilinki işm var umarım cısslardan kaçarım gidip cıs hazırlasamda şu an
valla ben en rahatım arkadaşlarımın çoğu şehir dışında
bide bnmkiler yemeğe gelmez çaya kahveye gelir :)

valla ben en rahatım arkadaşlarımın çoğu şehir dışında
bide bnmkiler yemeğe gelmez çaya kahveye gelir :)
çok hoş işte ailemle yaşadığımdan şimdilik tabi yoksa kendi düzenim olsa tam senin dediğin gibi olur şimdi babmın arkadaşları yok annemin arkadaşları yok akraba komşu bitmiyor gelen giden ya şimdilik böyle bakalım işte idare ediyorum

o zor ya bn sıkılırım bu işler seve isteye olur bence ben nasıl yapıyorum mesela
arkadaşlarımın veya çocuklarının sevdiği hayır diyemeceği yemekleri biliyorum
sabahtan giriyorum mutfağa hepsini hazırlıyorum sonra arıyorum bak cnm size ne mamalar yaptım sizsiz boğazımdan geçmez hadi bi koşu gelin diyorum

Kızlar bende şimdilik çıkıyorum kuaföre gideceğim yine uğrarım sonra grsrz

en güzeli ya benimde en sevdiğim misafirlik içinden gelecek hem çok güzel oluyor öyle

dünkü menüm
öğle yemeği
1 elma bir bitki çayı
ara bir türk kahvesi
akşam yemeği
1 kase mercimek yemeği
ve salata
akşam biberli yoğurt
3 lt su 1 türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…