Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

olur cnm bende yağsız pişmeyen şeylere ya bir kaşık z.yağı koyuyorum
ya yağlayıp kağıt havluyla tavayı siliyorum
yada yağlı kağıt seriyorum aklında bulunsun güzel oluyor
annem az kaldı evden atıcak bütün tavalar yanmış şekilde kalıyor bunu denicem ama iyi fikir :)

Hu huu napıosunuz? Ben kuafördeyim şuan. İki saat yürüyüş yaptık eşimle şimdi kuaför sonra kuzenlere gideceğiz maça

kendim yaptım canım sen nasıl oldun :)
idare ediyorum canım işte yuvarlanıp gidiyorum hastalığımla bugün sesimde kısık işte takılıyorum

Hu huu napıosunuz? Ben kuafördeyim şuan. İki saat yürüyüş yaptık eşimle şimdi kuaför sonra kuzenlere gideceğiz maça
süpersin canımgs lısın galiba bende bugün gsnin kazanacağını hissediyorum nedense babam fenerli olasada söyledim ona bugün kaybedeceksiniz dedim ben beşiktaşlıyım bu arada

Evet canım GS'liyim ayy İnşallah bende çok istiyorum eşimde fenerli onunla uğraşıyorum sabahtan beri bende çok gıcık ya fb konusunda bide gideceğim yerdekiler hepsi fbli işimiz var bu akşam yenersek çok iyi olur onların o suratlarını görmeyi çok istiyorum; )

o zaman sende yanayım

Yediklerinizi not alın. Araştırmalar yediği besinleri not eden insanların gün geçtikçe daha az yemek tükettigini göstermiştir.

Yediklerinizi not alın. Araştırmalar yediği besinleri not eden insanların gün geçtikçe daha az yemek tükettigini göstermiştir.
ben not almayı bıraktığım andan beri çok veremiyorum arada farketmeden bişeyleri fazla mı yiyorum acaba bir defterim vardı onu tekrar bulmam lazım sanırım april bugün uyamadım listeye ya yarın deniycem ama uymayı yarın o listeye başlıyorum

Tabiki not etmek iyi oluyor herkes not alsın. Canım ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın sıkma kendini stres yapma . Ama tabii başlıcam diye de ipin ucu kacmasın; )

gçer bi kaç gün sonra sıcak şeyler iç iyi gelir sesine :)

Merhabalar kizlar nasil gecti gununuz ins. Cisss lardan yemediniz ben arkadas israr etti ama yemedim hic bir tane cissssagliksiz olmamakla beraber biraccik saatler alakasiz oldu ara ogun yuyemedim ama ciss yemedim

Merhabalar kizlar nasil gecti gununuz ins. Cisss lardan yemediniz ben arkadas israr etti ama yemedim hic bir tane cissssagliksiz olmamakla beraber biraccik saatler alakasiz oldu ara ogun yuyemedim ama ciss yemedim
bu hafta bizimdir burcu. cuma günü bu iş biter. ben de annemdeydim cıssslar doluydu yemedim. 16:30 da yemeyi kestim. bol bol ayran içtim. suyumu da 3lt tamamlamaya çalışıyorum şimdi bi tek sporum biraz az vakit bulursam yapıcam

Bende suan kan ter icinde yuruyus yapiyorum zafer bizimdir inssonucta iki kisiyiz bide

çok iyi yapmışsın cısslardan uzak durursak iyi :) tüm günümü yatarak ve sosyal ağlarda dolaşarak geçirdim :))

çok iyi yapmışsın cısslardan uzak durursak iyi :) tüm günümü yatarak ve sosyal ağlarda dolaşarak geçirdim :))
Bende tam tersi 9 bir kalktim pir kalktim alosveris merkezi denoz kenari eve gel spor suan yataga uzanmayi hayal ediyorum tabi oncekizlari yatirmak lazimyarina iyi bir eksilis bekloyorum bakalim

Bende tam tersi 9 bir kalktim pir kalktim alosveris merkezi denoz kenari eve gel spor suan yataga uzanmayi hayal ediyorum tabi oncekizlari yatirmak lazimyarina iyi bir eksilis bekloyorum bakalim
oo dopdolu geçmiş gün bizim burda deniz yok gölle idare ediyoruz bol eksiler canım :)

offf ben yarin artida cikabilirim bugun mangala gittik e gidincede yeniyor haliyle sabahta denemeye gidecektim gec kaliyordum neredeyse kahvalti yapamadim yolda simit aldim onu yedim simdi yesil cayi mi yudumluyorum ama cumaya kadar vericem

ayy canim bilmiyordum tamam daha dikkatli olurum bundan sonra :)
olsun canim ya merak ettiydim :)

oo dopdolu geçmiş gün bizim burda deniz yok gölle idare ediyoruz bol eksiler canım :)
Sen hangi sehirde oturuyorsun canim bugun antalya yaza girdi diyebilirim cok guzeldi hava

offf ben yarin artida cikabilirim bugun mangala gittik e gidincede yeniyor haliyle sabahta denemeye gidecektim gec kaliyordum neredeyse kahvalti yapamadim yolda simit aldim onu yedim simdi yesil cayi mi yudumluyorum ama cumaya kadar vericem
Aman hee bak buhaftada 1.olalim rakiplere kendimizi gosterelim kimse arti olmasin eksilerle dolsun gurubumuz inssssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…