- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
annem az kaldı evden atıcak bütün tavalar yanmış şekilde kalıyor bunu denicem ama iyi fikir :)olur cnm bende yağsız pişmeyen şeylere ya bir kaşık z.yağı koyuyorum
ya yağlayıp kağıt havluyla tavayı siliyorum
yada yağlı kağıt seriyorum aklında bulunsun güzel oluyor
kendim yaptım canım sen nasıl oldun :)kendin yaptıysan sıkıntı yok bence o halde
idare ediyorum canım işte yuvarlanıp gidiyorum hastalığımlakendim yaptım canım sen nasıl oldun :)
süpersin canımgs lısın galiba bende bugün gsnin kazanacağını hissediyorum nedenseHu huu napıosunuz? Ben kuafördeyim şuan. İki saat yürüyüş yaptık eşimle şimdi kuaför sonra kuzenlere gideceğiz maça
Evet canım GS'liyim ayy İnşallah bende çok istiyorum eşimde fenerli onunla uğraşıyorum sabahtan beri bende çok gıcık ya fb konusunda bide gideceğim yerdekiler hepsi fbli işimiz var bu akşam yenersek çok iyi olur onların o suratlarını görmeyi çok istiyorum; )idare ediyorum canım işte yuvarlanıp gidiyorum hastalığımlabugün sesimde kısık işte takılıyorum
süpersin canımgs lısın galiba bende bugün gsnin kazanacağını hissediyorum nedensebabam fenerli olasada söyledim ona bugün kaybedeceksiniz dedim ben beşiktaşlıyım bu arada
Evet canım GS'liyim ayy İnşallah bende çok istiyorum eşimde fenerli onunla uğraşıyorum sabahtan beri bende çok gıcık ya fb konusunda bide gideceğim yerdekiler hepsi fbli işimiz var bu akşam yenersek çok iyi olur onların o suratlarını görmeyi çok istiyorum; )
ben not almayı bıraktığım andan beri çok veremiyorum arada farketmeden bişeyleri fazla mı yiyorum acaba bir defterim vardı onu tekrar bulmam lazım sanırımYediklerinizi not alın. Araştırmalar yediği besinleri not eden insanların gün geçtikçe daha az yemek tükettigini göstermiştir.
Tabiki not etmek iyi oluyor herkes not alsın. Canım ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın sıkma kendini stres yapma . Ama tabii başlıcam diye de ipin ucu kacmasın; )ben not almayı bıraktığım andan beri çok veremiyorum arada farketmeden bişeyleri fazla mı yiyorum acaba bir defterim vardı onu tekrar bulmam lazım sanırımapril bugün uyamadım listeye ya yarın deniycem ama uymayı yarın o listeye başlıyorum
gçer bi kaç gün sonra sıcak şeyler iç iyi gelir sesine :)idare ediyorum canım işte yuvarlanıp gidiyorum hastalığımlabugün sesimde kısık işte takılıyorum
süpersin canımgs lısın galiba bende bugün gsnin kazanacağını hissediyorum nedensebabam fenerli olasada söyledim ona bugün kaybedeceksiniz dedim ben beşiktaşlıyım bu arada
ben topiğime yazıyorum zaten cnmYediklerinizi not alın. Araştırmalar yediği besinleri not eden insanların gün geçtikçe daha az yemek tükettigini göstermiştir.
bu hafta bizimdir burcu. cuma günü bu iş biter. ben de annemdeydim cıssslar doluydu yemedim.Merhabalar kizlar nasil gecti gununuz ins. Cisss lardan yemediniz ben arkadas israr etti ama yemedim hic bir tane cissssagliksiz olmamakla beraber biraccik saatler alakasiz oldu ara ogun yuyemedim ama ciss yemedim
Bende suan kan ter icinde yuruyus yapiyorum zafer bizimdir insbu hafta bizimdir burcu. cuma günü bu iş biter. ben de annemdeydim cıssslar doluydu yemedim.16:30 da yemeyi kestim. bol bol ayran içtim. suyumu da 3lt tamamlamaya çalışıyorum şimdi bi tek sporum biraz az vakit bulursam yapıcam
çok iyi yapmışsın cısslardan uzak durursak iyi :) tüm günümü yatarak ve sosyal ağlarda dolaşarak geçirdim :))Merhabalar kizlar nasil gecti gununuz ins. Cisss lardan yemediniz ben arkadas israr etti ama yemedim hic bir tane cissssagliksiz olmamakla beraber biraccik saatler alakasiz oldu ara ogun yuyemedim ama ciss yemedim
Bende tam tersi 9 bir kalktim pir kalktim alosveris merkezi denoz kenari eve gel spor suan yataga uzanmayi hayal ediyorum tabi oncekizlari yatirmak lazimçok iyi yapmışsın cısslardan uzak durursak iyi :) tüm günümü yatarak ve sosyal ağlarda dolaşarak geçirdim :))
oo dopdolu geçmiş gün bizim burda deniz yok gölle idare ediyoruzBende tam tersi 9 bir kalktim pir kalktim alosveris merkezi denoz kenari eve gel spor suan yataga uzanmayi hayal ediyorum tabi oncekizlari yatirmak lazimyarina iyi bir eksilis bekloyorum bakalim
ayy canim bilmiyordum tamam daha dikkatli olurum bundan sonra :)CANIM BULGURU ÇOK TÜKETMİŞSİN OLMASIN ÖYLE HEM KURU HEM BULGUR; ) BİL İKİSİDE ASLINDA YASAKLI GIDA.
CANIM SEN YİNEDE ÇOK DİKKAT ET SINIRLARI BİL OK?
TABİKİ SAKIN YEME! DURDUR KENDİNİ
COLA HARİÇ GÜZEL!
olsun canim ya merak ettiydim :)benimde öyle ulaşmak istiyorum çok
ay canım öyle zor olur evet ama kendi diyet listeni uygula ordaki aletlere bkendi sıranla kullan birde 1 ay üye ol memnun kalmazsan başka şeyler düşünelim
kız senin listen zaten diyetisyen listesi kendi listene sahip çık
bugün dikkat edersen bişey olmaz canım ama bugün dikkatli ol dalin sana ve burcuya meydan okuduay birde adını değişmişsin kim bu dedim ilk başta
yine kola var ama takdir ediyorum bir haftada nerdeyse tek tük içmeye başladın buda bir gelişme
çok şekersin ya bende çok tatlı krizine girersem ondan 1 tane yiyorum ama aslında hiç iyi değilmiş sadece bitter ye bir parça daha yararlı
Sen hangi sehirde oturuyorsun canim bugun antalya yaza girdi diyebilirim cok guzeldi havaoo dopdolu geçmiş gün bizim burda deniz yok gölle idare ediyoruzbol eksiler canım :)
Aman hee bak buhaftada 1.olalim rakiplere kendimizi gosterelim kimse arti olmasin eksilerle dolsun gurubumuz inssssss.offf ben yarin artida cikabilirim bugun mangala gittik e gidincede yeniyor haliyle sabahta denemeye gidecektim gec kaliyordum neredeyse kahvalti yapamadim yolda simit aldim onu yedim simdi yesil cayi mi yudumluyorum ama cumaya kadar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?