- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
ay bende artı çıkmasam bari ilaç içiyorum artık öksürük başladı çok kötüyüm ilaç içince hep artı çıkıyorum ödemmi yapıyorki neyse işte ama cumaya eksiye ineceğim kesin söz veriyorum şimdidenofff ben yarin artida cikabilirim bugun mangala gittik e gidincede yeniyor haliyle sabahta denemeye gidecektim gec kaliyordum neredeyse kahvalti yapamadim yolda simit aldim onu yedim simdi yesil cayi mi yudumluyorum ama cumaya kadar vericem
ay misafir vardı kız yeni gittiler yani anca geldimKizlar nerelerdesiniz pazar mahmurlugumu coktu ustunuze
Hosgeldin canim kimsecikler yok yahu burdaay bende artı çıkmasam bari ilaç içiyorum artık öksürük başladı çok kötüyüm ilaç içince hep artı çıkıyorum ödemmi yapıyorki neyse işte ama cumaya eksiye ineceğim kesin söz veriyorum şimdiden
ay misafir vardı kız yeni gittiler yani anca geldim
pazar ya april misafirliğe gitti onu bilyorum dagatesini misafiri vardı sonra ispanyol buralarda değil zaten michi ders çalışıyordur winchester kesin film falan izliyor diğerleride kendi halinde sanırım çözdüm herkesi ben galibaHosgeldin canim kimsecikler yok yahu burda
Ozaman deyi ver bakim dalinmi yoksa bizmi kazances buhaftabenim tahminlerim çok kötü kızlar ya sağ derim sol çıkar aşağı derim yukarı olur hiç tutturamam yani bana bişey soarasanız ne dersem tersini yapın
Vallahide cozmussun gizpazar ya april misafirliğe gitti onu bilyorum dagatesini misafiri vardı sonra ispanyol buralarda değil zaten michi ders çalışıyordur winchester kesin film falan izliyor diğerleride kendi halinde sanırım çözdüm herkesi ben galibapazar günü bir sen bir ben birde bazen yanımıza birileri geliyor ama biz varız hep
ahahahh aynen canım iyi cozumlemissin herkesi :)pazar ya april misafirliğe gitti onu bilyorum dagatesini misafiri vardı sonra ispanyol buralarda değil zaten michi ders çalışıyordur winchester kesin film falan izliyor diğerleride kendi halinde sanırım çözdüm herkesi ben galibapazar günü bir sen bir ben birde bazen yanımıza birileri geliyor ama biz varız hep
ben dalin diyorum içimden o geçiyor sen tahmin et o zaman kim kazanırOzaman deyi ver bakim dalinmi yoksa bizmi kazances buhafta
çözdüm çözdüm herkes hakkında bişey yazarımda uzun sürmesin kısa kestimVallahide cozmussun giz
herkesinkini biliyorum nerdeyse birtek dalini bilmiyorum tam birde seniBu arada guruptakilerin yasi kac biliyormusun yas ortalamamizi merak ettim sonucta kilo vermek yasada bagli biyandan
ben dalin diyorum içimden o geçiyor sen tahmin et o zaman kim kazan
çözdüm çözdüm herkes hakkında bişey yazarımda uzun sürmesin kısa kestim
herkesinkini biliyorum nerdeyse birtek dalini bilmiyorum tam birde senisende söylersen herkesi deşifre ederim boyun kaç senin o da önemli
mlyt alamaışım en kısa sürede bekliyorum boy kilo ondan ve dalindeTamam anladim ben
1.64 boyum yas 28 amanin 30 a geliyorum
Digerlerin senin yasin kac aslinda boyle bir listede olabilir
Michi 16 yasindami oyy ufakmis vallahi senden sorulur iyi takip ediyosun nereye not aliyosun bunlarimlyt alamaışım en kısa sürede bekliyorum boy kilo ondan ve dalindeşimdi sana listeyi yazıyorum herkesi deşifre ediyorum liste benden sorulur takipteyim
winchester 22
delidivaneoldum 27
april 34
ispanyol 37
michi 16
gunessel 27
deadline 25
evet minikimiz bizimMichi 16 yasindami oyy ufakmis vallahi senden sorulur iyi takip ediyosun nereye not aliyosun bunlari
Ayy kendim ettim kendim buldum esimin arkadaslarini davet ettim yarina 9 erkek misafir var oyy guc guvvet toplamam lazim sen yaz ben yarina okurum yatayimda yarin yorucu gun herzamanki gibi gerci neyse mutfak yarin beni beklerhadi iii geceler canim
Evet canım maleseff yenildikapril fenerbahçe kazanmış ya benim hisler yine tutmadı çok kötüyüm bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?