Yaş 29kolay gelisin o zaman sana çok görüşürüz
Bencecede pirinc pilavindansa bulgur daha masumGunaydiiin kizlar. Alinti yapamadim.
aprilcigim neden bulgur yasakli ? 1 yemek kasigi bulgur 32 kalori. Insulin indeksi 50 nin altinda. Lif orani cok yuksek. Ben anlamiyorum kactir yasakli diyorsun. Bence bir diyette ekmek yerine bulgur yenilebilir. Hatta bence yogurt ve yesil mercimekli bulgur ikilisi super bir aksam yemegi. cunku mercimek de protein. Bu aksamki menum olarak bu ikiliyi hazirlamistim ama ben ya!
Deadline aslinda boyumu da yasimi da biliyorsn :)) yasim 27 kizlarboyum 168 kilom da -200 ( hedefim -400du)
Menun süper olmuş canım misafire rağmenDunku menum de soyle.
Sabah 9
1 kibrit kutusu kadar borek
1 dilim portakal/ kivi / greyfurt
3 dilim elma
1/2 dilim kasar peyniri (kucuk parmagin 1 bogumu kadar)
oglen 15.30
yarim porsiyon et ve kozlenmis patlican
yarim yemek kasigi patates puresi
aksam 19.00
Tam bugday ekmegi
1/2 poetakal
2 kasik yogurt
spor tum gun yurudk misafirlerimi gwzdirdim. Tabi ki bu spor degil. Leslie yaptim ve 2 lt su ictm
canım tebrik ederim seni, şimdiden hedefe ulaştın77.8 yani -1kg
Burcu cikti meydane haydin dalinde gele
Günaydın canım.. hep meyve yemişsin ama hepsinden de az yemişsin.. ne güzel bir nefse hakim oluştur oDunku menum de soyle.
Sabah 9
1 kibrit kutusu kadar borek
1 dilim portakal/ kivi / greyfurt
3 dilim elma
1/2 dilim kasar peyniri (kucuk parmagin 1 bogumu kadar)
oglen 15.30
yarim porsiyon et ve kozlenmis patlican
yarim yemek kasigi patates puresi
aksam 19.00
Tam bugday ekmegi
1/2 poetakal
2 kasik yogurt
spor tum gun yurudk misafirlerimi gwzdirdim. Tabi ki bu spor degil. Leslie yaptim ve 2 lt su ictm
Evet canim hedefime ulastim simdide 300gram daha vermeyi hedeflemeyi dusunuyorum bakalim 77.5 olsam supercanım tebrik ederim seni, şimdiden hedefe ulaştın. bende bi tuhaflık oldu bugün. normalde olsa evdeki abur cuburlara saldırırdım ama size sözüm var. hiçbirşey yemiyorum.
Günaydınlar kızlarrr....
Hepinize günaydıııınnn....
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum.... O ne güzel bir sonuçtur..
Devamı gelir inşaAllah
Sonrasında da dünkü menümü paylaşıp güne başlıyorum..
sabah(çok geç kahvaltı-11:30) 2 cherry domates, 3 zeytin, 1kk peyaz peynir, 1çk çikolata, 3 tane hamurt kızartması
akşam(19:00) 1 but, 3 kaşık bezelye yemeği, 1 kepçe yoğurt, 2 dlm ekmek
gece yatmadan önce 1 maden suyu.
1saat spor, 1,5 lt su..
kızlar sabah uyanınca +1100 çıktım. sonra emzirdim falan +800 çıktım.açıkçası bu kadar fazla çıkacak hiçbirşey yapmadım hala şaşkınım. sadece akşam yemeğinde kısır yedim ki bunu hiç yapmazdım. abartmadım bile neyse geçen hafta 2,3 kg yu son 3 gün vermiştim, yine ona güveniyorum. üzgünüm ama telafi edicem. ipin ucu kaçtı deyip yemeye saldırmak yok
bende varıımmm... bende 29 yaşındayım.. :)mlyt alamaışım en kısa sürede bekliyorum boy kilo ondan ve dalindeşimdi sana listeyi yazıyorum herkesi deşifre ediyorum liste benden sorulur takipteyim
winchester 22
delidivaneoldum 27
april 34
ispanyol 37
michi 16
gunessel 27
deadline 25
Günaydın canım.. hep meyve yemişsin ama hepsinden de az yemişsin.. ne güzel bir nefse hakim oluştur o
inşaAllah canım... bir görebilsem o günleriEvet canim hedefime ulastim simdide 300gram daha vermeyi hedeflemeyi dusunuyorum bakalim 77.5 olsam super
Sakin cissslardan yeme bak cumaya ilkonce dalini sonra diger takimlari yenip 1.olacaguz ona gore
Sizlerdende ayni gayreti bekliyoruz haydin birimiz hepimiz hepimiz birinci olmak icin
Kizartma harici menun guzel canim
Ben yine bir ozet geceyim istersen 28 yasindayim ist.dogma fakat antalyada yasiyorum 10yillik evliyim iki 6 yasindave 20 aylik kizlarim var evhanimiyim ama cevre kalabalik oldugundan calisan gibi evde pek durmam kisacasi boyleyimson zamanlarda takıma katılan arkadaslar kendilerini kısaca tanıtabilir mi? bir ara gelen giden cok oldu. kim kimdi hiç hatırlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?