Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben yine bir ozet geceyim istersen 28 yasindayim ist.dogma fakat antalyada yasiyorum 10yillik evliyim iki 6 yasindave 20 aylik kizlarim var evhanimiyim ama cevre kalabalik oldugundan calisan gibi evde pek durmam kisacasi boyleyim

cok erken evlenmişsin :) masallah. boyun kactı ?

kahvaltı da naptın sen ya. bugun biraz ekstra spor yapsan daha güzel olabilir

kızlar dünkü menüm
08:00 pırasalı soğanlı 2 yumurta, 2dl tb ekmeği, 1kase yoğurt, yarım domates, 1/4 kk peynir
12:30 1 bardak ayran
13:30 1 bardak ayran
14:30 1 bardak ayran daha annemlerdeydim kızlar. hep zararlı şeyler vardı. yemek de olmamıştı o yüzden ayrana saldırdım
16:00 2 küçük kase kısır (az yağlı) 2 çiğköfte (annem tabağıma bıraktı yemek zorunda kaldım)
17:00 1 lokum ve 1 tane fıstıklı üzümlü bar (80 cal) onlar da fazla oldu biliyorum ama cezasını verdim kendime. akşam kucağımda kızımla eliptik bisiklet sürdüm 12,5 dk. bi de 1 haftadır şekerli hiçbirşey yememiştim

su 3lt den fazla, spor 1 saat tempolu, 1 saat kızımla yürüyüş, birkaç dk zıplama( sussun diye) ve 12,5 dk eliptik

Dunku menum
10.30 1tabak menemen 1d.k.ekmek yarimsimit cay
14.00 4kofte 2parca pide ekmegi 1kutu ayran (disardaydim)
17.00 light biskuvi (disardaydim)
19.00 4tane cigkofte 1salatalik
9lucay yatmadan yogurtlimonpulbiber karisimi 45dkk tempolu yuruyus 1.5lt su

8den 4e kadar ayranla nasil kaldin keske leblebi vs yeseydin metabolizmani yavaslatmissin canim

son zamanlarda takıma katılan arkadaslar kendilerini kısaca tanıtabilir mi? bir ara gelen giden cok oldu. kim kimdi hiç hatırlayamıyorum
27 yaşıdayım, 9 yıllık evliyim, boy 175, iki kızım var 4 yaşında ve 3 aylık

Evet canim hedefime ulastim simdide 300gram daha vermeyi hedeflemeyi dusunuyorum bakalim 77.5 olsam super
Sakin cissslardan yeme bak cumaya ilkonce dalini sonra diger takimlari yenip 1.olacaguz ona gore
tamam canım inşallah 1.lik bizimdir
belki ödemdir ?
başka bi ihtimal gelmiyor aklıma açıkçası

hem ekmek hem simit mi yedin kız kahvaltıda sonra da pide ekmeği ve bisküvi. bi daha sakın o kadar khidratı aynı gün yeme, yoksa dalini harcayamayız suyu da 3lt ye çek artık, çok az 1,5 lt

8den 4e kadar ayranla nasil kaldin keske leblebi vs yeseydin metabolizmani yavaslatmissin canim
pardon unutmuşum 12:30 da bi de armut vardı. onun dışında yicek sağlıklı bir şey bulamadım valla. olsa yerdim, çok acıkmıştım zaten

Light biskuviydi canim ara ogun olarak disarda baska yiyecegim secenegim yoktu bide 1.5 lt gunboyu disarda oldugum ocin icemedim wc de bi ayagim olsun istemedim tamam o pazargunkuydu zati maasallah boyun uzunmus senin kilolari kaldirir senin boyun aslinda

Neden fazla çıktığını anlamış oldum akşamki bulgurlar sayesinde olmuş canım
Bu arada delidivaneoldum busra_88 mi oldu ben mi karıştırdım

ya zaten çok bi fazlalığım kalmadı bence. yani 38 beden oluyor hatta bazen 36. önüne gelen çok zayıflamışsın yeter verme falan diyor. ama benim içim rahat değil. sonuçta 70 kg yum

Neden fazla çıktığını anlamış oldum akşamki bulgurlar sayesinde olmuş canım
Bu arada delidivaneoldum busra_88 mi oldu ben mi karıştırdım
evet sanırım o yüzden saat erken diye yemiştim halbuki. bi daha yemem inşallah
evet ismimi değiştirdim canım

ya zaten çok bi fazlalığım kalmadı bence. yani 38 beden oluyor hatta bazen 36. önüne gelen çok zayıflamışsın yeter verme falan diyor. ama benim içim rahat değil. sonuçta 70 kg yum
Gayet iyisin aslinda boyun 1.65vs olsaydi evet vermen gerekti ama 1.70 olunca isin rengi degisir 38 bedenmi ben senin kilolarinda anca 40 42 giyerim neguzel boy olunca 36 38 diyosun bekarken en az hangi kilodaydin

Dünkü listem
Sabah 8.15 1 Nescafe 2si bir arada 2 3 dilim peynir
Öğle 12.00 4 ks bulgur pilavı 1 parça haşlanmış et 1 lahmacun
16.00 2 bardak şekersiz çay 1 küçük börek misafirlik te olunca mecbur oldum
Akşam 3 parça tavuk ızgara 3 kaşık bulgur pilavı

Gayet iyisin aslinda boyun 1.65vs olsaydi evet vermen gerekti ama 1.70 olunca isin rengi degisir 38 bedenmi ben senin kilolarinda anca 40 42 giyerim neguzel boy olunca 36 38 diyosun bekarken en az hangi kilodaydin
67den aşağı düşmedim sanırım

Sen hangi sehirde oturuyorsun canim bugun antalya yaza girdi diyebilirim cok guzeldi hava

Aman hee bak buhaftada 1.olalim rakiplere kendimizi gosterelim kimse arti olmasin eksilerle dolsun gurubumuz inssssss.
Ankaradayım ben ne güzeldir Antalyada yaşamak ah ah :)

Ben geldiim dünki menüm 9.00 bir küçük tabak kıymalı menemen çekersiz çay
11.00 bir sütlü kahve
14.00 4 biftek ve bir tabak patlıcan salatası
16.00 bir bardak yeşilçay
19.00 bir kase tavuk çorbası
2 lt su ve 30 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…